Jún 2010. Máte svadbu v rovnakom čase?

14. mar 201125690
  • mas ten skype🙂)?

• mam zabudla som pridam si ta tam dnes vecer 🙂

• jami, diki za oznamko. Super je. Pekne ste ho urobili 🙂 Baby, som dnes uplne mrtva. Vcera som v tej debilnej robote bola od pol 7 rana do 8 vecer. Uz som myslelal ze tu hadam aj zosaliem. Tak sa tesim domov dnes a na postel 😛

• Sponzor fóra
  • Jmi aj ja by som chcela vidite oznamko?? Ja už mám vybraté. Tak šup do realizácie. Moja predstava je, že si pojdeme dať urobiť fotky ako na tablo a jednu spoločnú.

• kaculiatko napis mail do IP nechcem sem davat verejne meno 😉

• ďakujem už som poslala 😉

• neni zaco potom napis 😉 ako sa ti paci 🙂))

• Páči sa mi. Je pekné. Ale nerozmýšľala si, žeby ta fotečka nebola čierno - biela ale v sepii???

• Hej len uz mal pan zo mna dost stres vymyslalal som dva tyzdne 😉

• Tak viac by sa tam hodila fotečka v sepii. skus si stianhut program a tam si mozes doma upravit fotecky. Vola sa myslim photoScape. 🙂 🙂

• Uz mi ich posiela dnes 😐 uz som to skusila cez photofiltre a asi mas pravdu ale teraz uz nic neurobim...inak so chcela aj inu fotku len mi napisal ze nie je kuzelnik ze fotka je zla 😞

• tu fotku mam v albume 😉

• Ale inak su pekne. Jednoduche a vystzne. 🙂

• Dakujem ale dala si mi chrobaka do hlavy 😉

• Prepáč ... ja som ti chcela len povedať svoj názor. Vieš oznako más v takej bielo kávovoj az hnedej farbe ked som si dobre vsimla tak viac by sa tam hodila sepia ako cierno - biela fotecka.

• Sponzor fóra
  • No to ma byt zlata farba uvidime ked pride,nemali metalicku zlatu 😉 ale neva mozno este objednam inde 😃

• Uvidiš ked pridu. Cez e-mail to moze skreslovat. Nechaj sa prekvapit, ale drzim palceky, ze budes spokojna.

• kocky pomooc, prave som zistila, ze mam problem zohnat pekne bledofialove servitky, neviete mi poradit?

• mala katie a akej kvality? take obycajne, ktore nemusia byt poskladane do nejake tvaru alebo take tie drahsie, tvrdsie?

• take tie drahsie, ako latkove

• aha, tak to neviem, vidim ze budes mat fialkovu vyzdobu asi aj ty.. my to riesime so servitkami inak, budeme mat take tie kvalitnejsie biele so vzorom ruzi, a v tom budu vlozene fialkove svetle papierove... to nam poradila pani co nam bude robit vyzdobu.. inak take tie drahsie sa vacsinou robia skor so vzorom, lebo hladke pekne neukazu..

• vzor mi neprekaza, ale chcem nejaky decentny.. nasla som iba jedny take, aj to mali na sklade iba posledne dva ks, tak ma to dostalo... a inac nic... tak tiez rozmyslam, ze objednam biele s takym jemnukym vzorom a fialove iba do toho.. nooo, fialova je asi dost v kurze.. ja si budem robit vyzdobu asi sama, lebo ked mi povedali cenu, ktoru chcu za vyzdobu, tak sa mi podlomili kolena.. okrem toho, okrem servitok si viem vsetko zohnat zadara..

• babulky ja nevladzem, no cez vikend idem na skusku uces/make up, potom sem hodim foto. no radost vydat sa na nase cesty teraz, do tretej v robote a potom juchuchu... 😛

• kati, to zmaknes lavou zdnou, neboj 😉

• hej, len som strasne malo spala, na siedmu v robote cely tyzden avela povinnosti

• pospis, ked ta bud cesat 😉

• pospim pospim.. 😉 ale vsak ja sa tesim na to velmi 😃 tak snad nepride sklamanie
    😛

• Babenky čo kupujete drahým na Valentína???

• Kaculiatko mi si na Valentina nic nedavame, kedze dnes mame 5te vyrocie, takze oslavujeme vzdy bud 12 alebo 13teho tak ze ideme na sushi alebo nieco.. dnes sme strasne vela behali, aj vybavili oblek konecne, takze sme doma, a zajtra pojdeme na sushi..uz sa tak tesim 🙂) inak dnes sme aj rano boli na matrike podpisat ziadost, akurat ze som zistila ze moj rodny list nie je original, tak si musim ist vybavit novy.

• Moni a kde oblek ??? 😉 ..Inak dnes mi dosli oznamka su super kraasne 😃 ...a to mi ich vcera posielal.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Najsexi vec, ktorú žena môže nosiť je jej sebavedomie
    skolnikphotography
    Celé Slovensko
    Mojou filozofiou je zachytenie jedinečných emócií a neopakovateľnej atmosféry počas vášho veľkého dňa.
    Najčarovnejšie miesto svadobnej hostiny vonku na nádvorí pod bielym stanom alebo vo vnútri s kapacitou do 15O hostí v našom Gourmet Klube.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov