Kto má dátum svadby 21.7.2012?

17. jan 201250

Ahojte 😉 chcem sa opýtať, ktorá máte svadbu 21.7.2012 a čo všetko už máte naplánované 🙂

• ahoj,my máme rezervované foto a video, výzdobu, dj, osvetlenie, svadobné šaty, miesto kde to bude. pomaly si plánujeme aj kúpit obrúčky nech máme toho menej potom. a začiatkom roka aj oblek asi. ty si ako na tom?

• ahojte, my mame kostol, miestnosť, foto, asi aj dj - to ešte musíme potvrdiť, šaty, oblek, obručky, nejakú vyzdobu čo si robím sama, matriku budeme riešiť asi v januari, teraz riešime oznamenia nakoľko to je v lete cez dovolenky tak nech čím skorej všektým oznámime že pozor v tento den je svadba 😃

• ahoj, my máme rezervovanú sálu, kapelu, foto a video, kúpené obrúčky, zajednané koláče a ostatné budeme riešiť po novom roku 🙂

• Sponzor fóra
  • Ahojte Nevestičky 🙂 Ja vám môžem poradiť a odporučiť jednu moju známu, ktorá požiava veľkú 4 poschodovú čokoládovú fontánu s belgickou čokoládou 🙂 Ak, sa vám hodila rada doporučím 🙂

• ahojte, len dnes som sa dozvedela, ze sa vydavam 21.7.🙂 my sme len tak skusali, ze co ak bude volna sala, ktoru chceme a zhodou okolnosti je. cize my mame zatial salu, ale ako tak pozeram na vas, sme riadne pozadu. drzim nam vsetkym palce🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

skolnikphotography
    Celé Slovensko
    Mojou filozofiou je zachytenie jedinečných emócií a neopakovateľnej atmosféry počas vášho veľkého dňa.
    Svadobné fotografie, ktoré splnia všetky Vaše očakávania a ešte máličko viac...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov