Kto má svadbu 4.10.2014?

14. sep 2014200

Zdravím žienky..Ktorá ma tak ako ja svadbu 4.10.2014 ??? A čo už máte vybavené..

• ja strašne túžim mať vtedy, ale... 🙂 ešte nemám prstienok a ani vôbec nič vybavené...takže to je len sen 😃 ty už čo máš?

• Zaciatkom oktobra mam narodeniny a skoro vzdy svieti slniecko 😃 Take babie leto ako vysite, tak to je dobry datum! 😃

• ja mam 🙂 vybavenu mam salu, kameramana a fotografa vybavim tento tyzden, saty si davam usit, hudbu mam ale tam este planujem zmeny.. viem odkial vezmem kolace... hmm a mam zenicha 😃 a strasne dufam ze bude krasne pocasie 😬

• Sponzor fóra
  • my s drahým silno uvažujeme nad týmto dátumom, ale nie je to isté..ale nemáme vybavené absolútne nič..som celkom pokojná, ale keď prídem sem a vidím kto má toho koľko povybavované tak začínam mierne hysterčiť 😃

• ahojte, moj brat sa vtedy zeni, velmi sa tesim, lebo si berie skvelu zenu 🙂 maju uz skoro vsetko rezervovane, uz ostavaju iba saty, oblek, obrucky, osvetlenie saly - to cakaju na vystavu svadba v kosiciach (su tam velmi dobre zlavy hlavne na obrucky). Moj manzel sa smeje, ze prezivam svoju druhu svadbu - vsetko dohadujeme s matkou a vela veci som jej dohodila po znamostiach 🙂 My sme sa s manzelom brali 1. 10. 2011 a bol to uzasny den, vonku kraaaasnych 28 stupnov. Dufam dievcata, ze aj vas den bude rovnako kraaasny 🙂

• @elizabethia  aby som sa opravila, nedohodujem to s nasou mamou - bratova nastavajuca je martina, tak ju volame maťka 🙂 len ked som si spatne precitala prispevok tak som zistila, ze to zneje akoby som svadbu planovala bratovi s nasou mamou. nastastie mame rodicov (aj ja s bratom, aj martinka) takych skvelych, ze sa im do toho vobec nemiesaju.

• ked som to napisala v podstate som zistila ze nemam nic 😃 okrem saly.. @elizabethia  kedy je ta vystava? je to nejaky svadobny salon? ja som uvazovala ze pojdem do BA na vystavu ale odhovorili ma..

• vystava je planovana na 9. marca. kazdorocne sa konala v hoteli hilton v kosiciach, tohto roku ako som sa docitala bude v hoteli centrum cca od 9.00 do 18.00 hod. budu tam rozne agentury - svadobne, hotely ponukajuce priestory (vzdy tam chodim na inspiraciu vyzdoby, mavaju tam ukazky), asi 10 svadobnych salonov so satami tam bude, zlatnictva - aj z ciech, foto-video sluzby, tanecne skoly, kvetinarstva, kadernicky a nakoniec modna prehliadka najlepsich kuskov siat zo vsetkych salonov.

• Tak asi pre inspiraciu tam pojdeme nemáme to az tak daleko

• Ahojte 🙂 ja mam naplanovanu svadbu na tento datum,ale s organizaciou a pripravami este len zacinam 😉

• ahojte, aj ja by som sa mala v tento den vydavat, ak zenich nezdupka 😃

• aj my mame tento datum, tesim sa z neho lebo je fakt paradny! 😃 a mame vybavenu salu, DJ, cimbalovku, fotografku, kameramana, momentalne "pracujeme" na kostole. no a este mam saty a domacu palenku 😃 dufam ze aj tento rok bude dobra uroda! 😉

• Ahojte, tak my sme si tiez vybrali tento datum pre nas den D. Uz ho mame aj zajednany na matrike, mame salu, fotografa a starejsieho a priebezne hladam inspiraciu na dalsie veci, momentalne najma vyzdobu a obrucky 🙂

• My tiež plánujeme tento dátum, hoci sa to ešte môže nejaké 2 týždne hore-dole pohybovať 🙂 zatiaľ teda nemáme vybavené nič okrem kňaza. Ale vybratú už máme rešitku, obrúčky, zákusky, fotografa 🙂

• U nas si tiez v ten den povieme ano 🙂 zatial mame miesto na obrad,aj rezervovane na matrike, miesto na hostinu, rezervovane ubytko pre ludi mimo BB, hudbu, kameru a fotografa. Este plus minus rezervovanu babu na make-up. Na teraz si davam pauzu na daky cas,o dake dva mesiace zacnem riesit saty, tiez si ich chcem nechat usit, len musim obehat dake salony a zistit co sa mi hodi. Obrucky budeme riesit tak na zaciatku leta.

• Sponzor fóra
  • Ahojte, my tiež máme tento termín. Chceli sme najskôr september ale sála, ktorú sme chceli už bola zajednaná na celý mesiac... Nakoniec sa mi začína tento termín páčiť ešte viac =) Zajednanú máme zatiaľ iba sálu, kostol a fotografku. Kameramana, hudbu a starejšieho momentálne riešime. Na šaty mám hádam chvíľu ešte čas... aspoň dúfam =)

• Mam otazoocku..Ak je nejaka z Vas z Trebisova..bola uz za knazom??? A ak ano aky je?..Co vyzaduje? Pocula som negativa ...Mam namysli RIMSKOKATOLICKEHO KNAZA V TREBISOVE..hmm??? Chystam sa za nim o 2 tyzdne ak to vyjde, lebo moj priatel je stale na tyzdnovkach, obac je doma cez vikend..ale na fare maju administrativne hodiny len cez tyzden..

• @sugarinka10  ja mam vybaveneho kameramana, salu, fotografa, rychlu rotu,kapelu,saty na redovy teda KROJ NA REDOVY hh..to je asi vsetko...este mi treba ist za knazom a dohodnut sa este aj s rychlou rotou o jedalnicku co chceme a co nechceme na svadbe + este nieco vymysliet s vyzdobou..viem ze bude fialovo biela..ale mam nejaku predstavu tak s nimi chcem podebatit ci to urobia ci nieco netreba dokupit a tak no..

• Zdravim ,ja mam svadbu 4.10 a mame uz vybavene vsetko.fotime sa uz tyzden popredu,kedze na sobotu hlasia prsanie. Kolace,zakusky,prstienky,miestnost na zabavu,alkohol,jedlo,doprava,zabava,hostia,proste vsetko je vybavene.je to suoer z dovodu,ze sa nemusite tak stresovat.

• @mnemosyne  odkial vies,ze bude prsat? Do tej doby sa to moze este mnohokrat zmenit.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Dokumentárna svadobná fotografia
    SVADOBNÉ OZNÁMENIA, KTORÉ INDE NENÁJDETE. SKUTOČNE ORIGINÁLNE A KRÁSNE KÚSKY NA VAŠU SVADBIČKU. VITAJTE U MŇA.
    Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov