wau, som naozaj v soku.my sme zacali rok dopredu a je pravda, ze uz bol problem ale ze dva roky..hm...to uz, aby si si dala na cas so vsetkym.ja mala som velky problem s kameramanom a fotografom, lebo ti najlepsi uz boli obsadeni...ak mozem poradit pokracuj v tom predcase.. :-)
ved ja to budem mat komplikovane,lebo sme v zahranici tak vsetko musim hladat uz teraz,lebo domov chodime len raz do roka...a kde budete mat svadbu vy?
@lilina2 verim ti, ze to nebudete mat jednoduche, ale za tu namahu to bude stat...mna len zarazil vas datum, ze je to pomaly o dva roky a uz sa chystate. my mame svadbu na buduci rok v juny a mieto cinu bude Sigor-okolie Presova
@lilina2 ja som tiez rezervovala salu, foto, kameramana a kapelu rok a 8mesiacov pred svaddbou...tiez kapela mala dokonca nejake terminy uz po nasom termine....tiez sa vela ludi cudovalo ze tak skoro ale my sme presne vedeli co chceme a koho chceme...ostatne som zacala riesit 6mesiacov pred svadbou atiez zijeme v zahranici a robila som to mailami alebo telefonatmi...a dalo sa to zvladnut...najhorsie bol ten mesiacred svadbo ked sme prisli domov lebo bolo toho strasne vela....to cely mesiac od rana do vecera sme behali iba okolo svadby, pozyvali ludi atd...najviac nam ustupil fararlebo sme mali iba 2 nauky, zvycajne je ich viacej...