Máte niekto dátum svadby 9. 9. 2017?

Profilova fotka
Rozhodovala som sa medzi 2.9 a 9.9 no môj drahý chce 9.9. Nejako nie som stotoznena s týmto dátumom. Už máme sálu zajednanu no termín 2.9 je stále voľný :-D
Odpovedať
ja by som to nemenila... budes mat problemy s dodavatelmi vacsina bude uz obsadena... aj 2.9. bude problem my tak mame a od augusta mam vsetko booknute :-D september ide vseobecne rychlo..
Odpovedať
@dena2343 aha prepac vy vlastne mate 9.9. a ty chces zmenit na 2.9. tak by som zistila ci maju dodavatelia volne ak to viete zmenit este :-D
Odpovedať
Profilova fotka
No my to budeme mat na hotelke a oni sa postaraju o vsetko co sa tyka saly a jedla vyzdoby. Ine memam zajednane nic este. Len dnes sme termin zajednali. Ak mam byt uprimna ten datum dve 9 mi nesedia. Co moj drahy je velmi spokojny. Ty budes mat svadbu tiez 9.9?
Odpovedať
@dena2343 my mame 2.9.... bookuj rychlo aj foto, video, DJ.. to moze byt uz dost poobsadzovane
Odpovedať
@dena2343 no len aby si este zohnala ine veci, lebo tento datum je pekny a mnoho dobrych agentur a veci ohladom svadby budu uz obsadene tak sa rozhodni co najskor:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak my v Štiavnici to snáď nebudeme mat také narvano ☺. Fotograf je kamarát to je ok. No šaty atď nemám páru aké chcem. My ešte popri prerabame byt tak to bude všetko zaujímavé. Ešte sa spýtam dievčatá. Ste vy povercive na dátum či keď sa vám páči je to OK.
Odpovedať
@dena2343 ahoj asi sme sa videli v inej skupine :-D :-D :-D zaujalo ma, ze som sa tiez rozhodovala medzi 2.9. a 9.9. :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@lejduska no vidis to, sme na tom podobne. Nakoniec som teda ostala pri 9.9. A zrejme aj ty 😂😂😂
Odpovedať
@dena2343 ano ano. 2 mam narodky tak som to posunula na neskor 😃😃😃
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte :-) my mame tiez 9.9., zvolili sme si ho tak nejak intuitivne a nahodou a az potom mi trklo, ze to je taky pekny datum. Ja mam stres presne z toho, ze kopec dodavatelov bude vybookovanych na ten datum, a planovat sme zacali az teraz v januari-februari. Ale beriem to pozitivne, ze aspon si ten datum bude buduci manzel lahko pamatat ;-) :-)
Odpovedať
@meri_an ahoj, som rada ze je nas viac. A co teda vsetko ste stihli vybavit? Ja som si tiez uvedomila aky je to pekny datum az ked sme ho mali na pevno
Odpovedať
my máme 9.9. - ja meniny a snubenec narodeniny :) tak preto tento termin a co vsetko uz máte zabezpečené ? lebo my zatiaľ skoro nič, okrem kostolu :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
tina992017 my nemame tiez skoro nic mame len kostol priestor agenturu dja a fotografa obrucky nemame este tento tyzden ideme zajednavat ortu a zakusky a saty az o mesiac myslite ze me a tom az tak zle s casom?
Odpovedať
@hana9917 agenturu dj? mate ? tak to je super. agentura sa vam bude starat o vsetko? ci ? ale uz mame priestor, sa vytesujem. inak nic. pomooooc
Odpovedať
Profilova fotka
@tina992017 mame agentura sa nam stara o vyzdobu priestorov auta pierka kvety kytice pre mamy pre mna pierko pre manzela a ty mas len priestor?
Odpovedať
@hana9917 bohuzial hej :/ nemam cas total busy... daj tip na agenturu pls. ani saty som este nebola pozriet nic ...
Odpovedať
ako ste na tom s prípravami dievčence ???? :-)
Odpovedať
Ahojte, tiež máme 9.9. a už máme takmer všetko: -oblek so všetkým - šaty : svadobné, popolnočné, na redový - koláče, torta vybavené, - alkohol nakúpený - kostol, sála rezervované - catering, DJ, foto aj kameraman rezervovaný - obrúčky prídu budúci týždeň, svadobné poháre detto - dnes očakávam že mi prídu pierka - pozvánky nachystané (ešte nerozoslané) - kytica sa už vyrába (mám látkovú) - darčeky k redovému vyrobené :) V podstate už máme všetko poriešené :) už len sa zobrať :D O výzdobu sa mi stará catering. Budúci mesiac začíname s náukou. Svadobné menu máme zahlásiť 2 mesiace pred svadbou :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@ivka_ke co sú darčeky k redovému ??? som asi mimo ... :)
Odpovedať
@tina992017 no u nás je zvykom ze ked na redovom dotancujes s nevestou, nieco dostanes (kedysi sa davalo vypit a kolac) ... teraz je zvykom dat nieco na pamiatku - niekto dava magnetku s podakoivanim, ja mam napr mini flaštičky s alkoholom so svadobnou etiketkou (samovýroba) a tiež som piekla a zdobila medovničky - take srdiečka asi 6x6 cm:)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?