Nevesty z Liptova. Sú tu nejaké?

Ahojte, sú tu aj budúce nevesty z Liptova? :-)
Odpovedať
1
2
39
Ahoj ja som tiež z Liptova a svadbu mam v apríli a ty kedy?
Odpovedať
ahojte,som ale uz manzelka z liptova,svadbu sme mali v septembri
Odpovedať
Ahoj simonko, a ako sa citiš ako vydata pani? Mam na teba jednu otazočku kedže si z liptova, nevieš o nejakých dobrých kameramanoch a fotografoch?
Odpovedať
ahoj, planujeme máj, ale ci to stihame... :-) ... tak ten termin sa mozno presunie na september . Tu pozeram, ze niektore pripravuju a planujú svadbu aj viac ako rok :-)
Odpovedať
Ahoj no dakto to robi tak skor ale my sme z drahým začali tak poriadne až v oktobri čiže pol roka dopredu a zatial nam to uplne stačí, mame zajednanú salu, kostol, DJ a momentalne pracujeme na kameramanoch a fotografoch, takže v celku dobre, ostatne veci začíname riešiť až po novom roku. Taksi myslím že by ste to uplne v pohode v tom maji stihli, ale počula som že by sa v maji vydavať nemalo, ´že vraj to neni dobrý mesiac na uzavretie manželstva, aj my sme si to chceli dať na maj ale odhovorili nas, ale podla mna to je len povera.
Odpovedať
Tak termin este zatial nie je isty, ale o tom maji som uz pocula aj ja . Ja zatial omrkujem , prezistujem, ale nic konkretne este nemame.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte kocky... len tak som sem mrkla, mozno po pol roku a co tu nevidim? kusok domova :-D uz som sice vydata rok a pol, ale chcem reagovat na majove svadby.... je to len povera, neobavajte sa... myslim, ze manzelstvo bude take akym si ho spravite, tak ako my... (tiez sme sa brali v maji) tak krasne pripravy
Odpovedať
Dik, tiez si myslim, ze je to o tom , ako si to clovek zariadi sam a maj tomu neublizi ani nepomoze .
Odpovedať
Ahojky Liptáčky x-) Aj ja som z Liptova, aj keď tam momentálne nebývam...čo sa týla dĺžky prípravy svadby...za tri mesiace sa dá všetko v pohode stihnúť...držím vám palčeky x-) Lusa, avooooooj....teba som tu už tak strašne dlho nevidela! Ako sa máte?
Odpovedať
nezbednica,fotky robi dobre malrik,tie z kastiela su fakt super,a foti aj ateliery a fakt silovo,my sme mali len niekoho z rodiny ale teraz to lutujem...a stym majom to su keci,neboj sa,len sa zdaleka vyhnite hotelu bernard v jane!
Odpovedať
ahojte baby, simonko my sme počuli s mojim drahým že pekne fotky robí aj pan Lipták, takže uvidíme koho si vybereme. No hotelbernard v Liptovskom Jáne sa nam sícepáčil ale nakoniec sme sa rozhodli pre hotel Klar, viac nam to vyhovovalo aj po finančnej stranke aj to že je to v meste a nemusíme sa nikde trepať.Takže s tym sme spokojný a obrad mame v drevenom kostole v Sv. Kríži takže s tým som maximalne spokojna.
Odpovedať
ahoj, my rozmyslame o hoteli v Mnich v Bobrovci
Odpovedať
Článok sa načítava...
ten hotel nepoznam,v hoteli klar oslavovala teta 60,bolo to tam v pohode,vyzdobu robili oni a bola pekna,hotelu bernard sa zdaleka vyhnite ak chcete tak si precitajte moje pripomienky na fore,hotel bernard liptovsky jan-nikdy v zivote :-(
Odpovedať
Ahojte, je tu niekto :-) ? Prave som v BA u priatela. Na dnes som si zobrala volno v praci... takze super den :-)
Odpovedať
ahojte, potrebovala by som poradit so svadobnou vestou a kravatou pre zenicha. Ked ste chceli, aby boli z rovnakeho materialu dali ste ich usit alebo kupovali? Ak kupovali, tak kde ?
Odpovedať
ahojte, chystam sa na vyber svadobnych siat :-) , vedeli by ste poradit fakt dobry svadobny salon na Liptove?
Odpovedať
Profilova fotka
ahojcek.skus salon estel pri bille v lm...mozem fakt odporucit...prijemna pani a sortiment siat ako la sposa a spol
Odpovedať
mali tam aj novu kolekciu,na stranke maju zobrazenu rok 2004
Odpovedať
Profilova fotka
maju neboj....svadbu som mala 10/2006 a mala som saty od La Sposa kolekcia 2006.V salone nicole v BA take saty stoja min.12900 a tam ma vysli tieto saty na 8900 Sk.Je to neporovnatelna cena a ta ista kolekcia.Kludne tam zajdi.Robia po-pia od 13:00 do 18:00 a soboty tusim do 12:00.Za skusenie nic nedas.Osobne som obehla aj najdrahsie salony v BA a aj tak som skoncila nakoniec doma :D
Odpovedať
ja som prave v BA a zvazovala som, ze zajdem zajtra do svadobne salonu v Auparku , kde som sa uz bola pozriet , ale zda sa mi to neprakticke mat saty z BA
Odpovedať
Profilova fotka
to som usudila aj ja...vies predstavit presusat saty pred svatbou z BA a potom ich vratit v pondelok po svadbe?ja som sa na to nakoniec vykaslala.Bolo to super prist v piatok do salonu vziat si saty a nemusiet uz s nimi nikam cestovat...aspon moj nazor..ak budes mat nejake otazky kludne napis...musim ist..budem tu zajtra
Odpovedať
zatial dik :-)
Odpovedať
ahojte, baby, som z LM, snazim sa rozbehnut organizovanie svadby... a mam velky problem s fotografom, kameramanom a DJ-om. Ak mate nejake skusenosti, ozvite sa ;-)
Odpovedať
ahoj, ja tiez len svadobne pripravy rozbieham. zatial riesime termin :-D a salu :-)
Odpovedať
Ahojte babulky ja mam svadbu v aprili a šaty mam tiež objednané z estel pri bile mam z kolekcie la spoza 2006 a sú nadherné, ked som ich videla ani som nerozmýšlala že si pojdem požičať niekde inde. S tym kameramanom a fotografom som mala aj ja problem ale naštastie ich už mam všetkých zajednaných, a dúfam že mi s nich nikto nevypadne. S DJ som velmi spokojna vola sa Balco a je s Jana je síce trošku drahší ale velmi dobry ak si ho zavoláš o zabavu maš postarané, treba mu sice zavolať trošku skor apon tie 3, 4 mesiace lebo ma toho dosť.
Odpovedať
Dnes som aj ja bola v svad. salone Estel a zapacili sa mi tam jedny saty z novej kolekcie, som z nich unesena. Strihovo su presne take aku som mala predstavu. Planovala som kremove a su kremove :-D ... takze vsetky poziadavky splnene :-). Aky mate vy nazor na kremove saty? ;-)
Odpovedať
ahojte. rodáčky z liptova nájdete aj tu: *http://www.mojasvadba.sk/forum/show.php?vThreadID=1716&vSearchOffset=0&q=Liptov x-)
Odpovedať
kremove saty su pekne,ale nie kazdemu pristanu,treba obliest a vidiet sa ale ak si spokojna,tak je to urcite ok :-)
Odpovedať
liptacky, mala by som na vas este jednu prosbu ... :-) predbezny termin sme si dali 14.7 a je ohrozeny... :-| z dovodu, ze priestory na svad. hostinu (mnich a bohunice) , s ktorymi som pocitala mi padli z dovodu, ze je to letny mesiac. Nepoznate nejake overene miesta, kde byvaju super svadobne hostiny a je tam aj dostatocne velky priestor (cca 80ludi + kapela). poradte... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte kocky ababumovci.Som rada,ze sa Ti pacili saty vsalone Estel.Ja som behala po kadejakych salonoch po slovensku a skoncila som doma.Osobne som mala kremove saty a nelutujem.Myslela som si,ze to bude na fotkach vyzerat tak zazltnuto,ale vobec to tak nebolo.Vyzerali tak pekne bielucko.Ak mozem odporucit skoc sa spytat na svad.hostinu do hotela Bohunice v Zavaznej Porube -je to na konci dediny a trochu do lesa "D.Mozem len odporucit.Neboli drahy a urobili nam krasnu svadobnu tabulu.Hotel pripravil aj uvitanie,rozbijanie taniera a spol.Fotil nas pan Malarik z Dovalova v Lipt.hradku v kastieliku.tie fotky fakt stali za to.
Odpovedať
1
2
39
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?