no ja som mu povedala, ze si dam len skratit a potom som mu poslala do prace len tuto mms...ten mi hned volal, ci mi drbe :-D :-D :-D :-D a kamarat mi hovoril, zte mu hned potom volal, ze "tej mojej asi hrabe, co spravila..." :-D :-D :-D ja som sa len smiala, ale uz si zvykol ;-) musi....
ked som mu povedala, ze sa mi nepaci, ze sa tak vyjadruje o mojich vlasoch a ze ho do toho nic aj keby som holohlava chodila povedal, ze si ma nebral kvoli vlasom a ze je to moja vec a bolo doriesene :-)
@hanka
uces - dobreee...
@elanor
kdeze je taky krasny kostol? uz som zabudlaaaa... som mrkla do albumu...a ten feši ciernovlasy chlapec, ktoreho stiskas, to je kto?
=-) a to s tymi tortami, to robis naschval, lebo vies, ze ja torty luuubim :-o :-p :-p :-p :-p :-D :-p :-p :-p ? tak by som si dala... 8-)
@smeji
ahojcek...ako?
@katrin 21
krasne saty..na krasnej babe... ;-)
hanka, citam, ze sa tu preberaju ucesy. pekny si zvolila. ja som sa dva dni po svadbe dohadovala s mojou kadernickou, nech ma pride cim skor osmykat :-) to je asi nejaky syndrom :-D
tak celkom dobre odpovedal, nie? hanka, este stale pocits minuty do tretej? aj ja... som sa vratila do kanclu a okrem pisania tu na nete , nemam co robit...
Inak, ja si zas nechavam vlasy dorastat, mavala som ich dlhsie,ale potom som si ich zacala fukata lamali sa, tak som ich stale uz dva roky davala podstrihovat a nie a nie dorast.... asi pred mesiacom dorastli vcelku, ale zas sa mi zdali znicene.. :-D takze som bola zas u kadernicky a su zas ako predtym...
ahoj lomnicka. chudatka, zase ste chore? tak skore uzdravenie zelam...
Hani, paradne ste to s tym ucesom s manzelom ukoncili a nic sa neboj, vyzeras suprovo
lomnicka
fuuuj tolko otazok naraz :)
kostol - Horne Oresany
fesi chlapec - moj najlepsi kamarat s ktorym sa mame straaaasne radi (ako brat so sestrou)
torty - to nic nieje, mali sme ich toooolko, ze sme ani fotit nestihali..
ahojte...
lomnicka, pekna fotecka... ak nahodou budete organizovat stretko, daj mi prosim ta vediet na mailovu adresu, co som ti minule posielala do IP... dakujem...
ahojte :-)
bebecko: ja som tam bola pred rokom na melir, takze co sa meliru tyka taka stredna cesta, takze som ti moc neporadila. uz sa nam to blizi ;-)
bebecko, ja som tam bola asi tri dni pred mojou svadbou... mala som odfarbene vlasy a mala som ich take krasne zlto-oranzove a do svadby som ich potrebovala prefarbit na pozeratelnu farbu... a teta mi poradila totalnu kravinu:-) to je moja jedina skusenost... a ani neviem o nikom, kto by tam chodil...
podla toho co myslis tym vsetko...........
vsetko dohodnute a booknute, ale zeby som mala nieco realne v rukach, tak to okrem krizika, topanok, poharov, darcekov pre hosti a podvazku nemam nic.............
potrebujem surne pekne nafarbit vlasy, preto sa pytam a som objednana do oboch, tak teraz neviem, kam mam ist