ja by som chcela tiež ešte chodiť cvičiť, ale napr po tomto víkende mám takú svalovicu z robenia okolo domu, že snáď ani cvičenie nepotrebujem :-D .... likvidovanie buriny na príjazdovej ceste, upratovanie a ďalšie práce ma tak zmorili /teda hlavne tá motyka, s ktorou som likvidovala tú burinu/, že som rada, že zdvihnem fľašu minerálky :-D :-D
a čo si našla, hani....?? kam budeš chodiť? na aké cvičenie??
je to len nejaka mlada baba, cvicia v telocvicni na gymnaziu, len prides a das "padika" a cvicis...je to asi 75-80 minut, taky narocny bodyforming...teraz cez prazdniny to byva 1x do tyzdna, inak 2x...tak este nieco by som k tomu chcela najst...lebo sama doma sa fakt neprinutim :-S
ono je to jedno, hani, kde cvičíš, hlavne, že cvičíš....
super vybavená posilňovňa ešte nezabezpečí, že tam človek bude chodiť... takže telocvičňa alebo super fitko - je to jedno, hlavne, že sa človek hýbe....
ved hej, preto som si povedala, ze ok :-) ale uz sa tesim na dovcu, tam vkuse jem na co mam chut a za tyzden idem aj tak dolu 3 kila...plavanie, dlhe prechadzky a morsky vzduch robia svoje ;-) :-)
jaj, hanka, bodaj by si mala pravdu s tou odvolenkou!!! ja som si vcera skusala jedny tristrvrtaky, co som na sebe nemala vyse roka a ani ich nezapnem, chyba mi dobrych 5 cm a okolo stehien... no... hurky su nic....
ved ja mne uz mama povedala, ze mam velku rit :-D ale hlavne , ze Dankovi sa paci, no nie?? ale vazne, ja sama pre seba sa chcem citit lepsie a schudnut... len sa neviem dokopat...
hani
rodina vie byť taká "úprimná", že?? :-D :-D :-D :-D
kolegyňa zas minule prišla, že manžel jej v kúpeľni hovorí: ale nám rastie to bruško, čo??? tým nám, myslel samozrejme ju :-D . tiež bola veľmi "nadšená" :-D
no neni nad úprimnost....
ludia... sem prave prisla taka cierňava, taka burka, ze je tma skoro jak v noci... tusim sa idu vsetci certi zenit.. a ja .. sandalocky a kratke rukavy, neviem, ako pojdem na obed....... :-(
baby, neboli ste niekedy v blizkej minulosti v Besenovej? ja som tam bola cca 2 roky dozadu a vraj je to tam vynovene? hm? =-) zbehla by som tam na vikend...
mno v tt je sic zamracne, tiez uz aj hrmotalo a aj sa sem tam blislo ale to je zatial vsetko.
tak sand nic horsie, som iba v tricocku na ramienka, 3/4 nohaviciach a sandalkach...
no tak neviem, hani... tu to vyzera na dlho... leje tak strasne, ze keby som vysla von, tak aj s dazdnikom som do 10 minut mokra ako mys... ale asi mi nic ine nezostava.... este skusim zmobilizovat niekoho, kto tu ma auto... posledna moznost....
ahojte babulky...
@dominika
vitaj doma...
@katrin a elanor
fu..aj mne by sa zislo...ale ja som v zivote nedrzala ziadnu dietu...
@hanka
mna skoro slahlo, ked som videla kam pojdeme...teda do akych apartmanov..zdvihla som telefon a narobila poriadok...uf...fotky vobec nekorespondovali s realitou...ale podarilo sa...uf uf...viac po dovce...lietam jak sarkan, nemam ani tucha, co zabalim...nemam kopec veci...brrrr...
Ahojte :-)
hanka_april, my sme boli minule leto v besenovej, je to tam super, vrelo doporucujem ;-)
dominika: s tym tureckom som trosku sklamana :-( my tiez planujeme koncom jula ist na svadobku