@biela ruza
skusat svadobne? sla by som...len ci by som sa do nejakych navliekla, to je otazka... :-p
ale nie..vliezla...v kare som si skusala jedny, tak tie boli paraaadne...ale do dalsich som sa nevliezla, boli cez boky uzke..takze u mna prichadzaju do uvahy strihy - empir, alebo princezovske...ziadna morska panna, alebo tubusove satky...no jo...
teraz som tu pozerala albumy a bola jedna nevesta, ktora mala (teda aspon si myslim) nie celkom biele saty a povedala by som, ze dvojdielne - korzet a sukna...fotili ich z digihelionu...o chvilu odchadzame het, tak sa mi nechce hladat...
mimochodom - dostala som saty k promociam :-D :-D :-D , teda na promocie..a podarilo sa mi k nim zohnat aj nausnice :-D :-D :-D ...len ich potrebujem skratit..teda tie saty skratit...straaaasne sa mi paaacia...dajte rychlo cislo do ip na nejaku sikovnu krajcirku v tt-e, ktora mi ich expresne skrati...vopred dakujem...ked odfotim, pridam...uz len splasit, kto ma ucese a nagebri...
uz musim frcat..pekny vecer...
lomnicka ja mam rada empir ako styl, takze to by mohlo vyjst len maju take i v nasich salonoch? x-) a inak neni som typicka 36tka, takze tiez uzke strihy nemozem
biela ruza .. videla som jedny, ked som hladala spolocenske, v salone Bliss v TT, a hned som hodila poznamku, ze jej tieto mi pripomoinaju silno svadobne .. take tusim smotanove .. len mali take kamienky .. co bezne nebyvaju na svadobnych
ahojte dievcence,zaradila som sa k vam trnavcankam,ale este nou niesom,ba dokonca ani svadba nebude tam ale na vychode,ja este v zahranici,ale drahy uz pracuje 2 roky v TT a tak sa mu tam paci,ze sa ideme stahovat.byt uz mame,zatial v prenajme lebo chceme domcek.))vydavam sa 18.9.a tak zbezne uz mame vseeeetko vybavene,i ked to riesim z dialky 2500km..dari sa zatial..)uz len doladime malickosti ked pridem domov
tak tesi ma o necele 2 tyzdne som doma.)
@kinkinga
tak vitaj medzi nami... :-)
dva tyzdne ubehnu ako voda, hlavne, ak mas vzdy co na praci..lebo inak by sa to vlieklo ako tyzden pred vyplatou...
budes urcite pekna nevesta a vsetko dopadne dobre... ;-)
tak sa drz... :-)
@biela ruza
tie satky su zo salonu pri univerzite?
ak, ano, to ti ich dovolili odfotit?
@gabika
paradny uces ti spravilii na skuske? to kde ta cesali? :-)
dakujem za mile privitanie,no pracujem este do buducej stredy a v sobotu uz letiiiim...dnes mi vzali mojich 43 kilogramov oblecenia...))som zvedava kedy dojdu do trnavy,dufam ze skor ako ja..))
som rada,ze aspon touto cestou spoznam nejake ,,nevesty,,lebo inak v trnave nikoho nemam okrem draheho..(
no super,tak tu nebudem sama =-) normalne mam trocha strach....snad to zvladnem..)
viete mi poradit nejake dobre zlatnictvo,este nemame obrucky...dakujem