Nevesty z Trnavy, pridajte sa
Nenašli ste čo ste hľadali?
Odporúčaní dodávatelia![]()
![]()
Dom Michalská brána
Bratislava
Povedzte si svoje ÁNO v romantickom átriu historického Domu.
Dokumentárna svadobná fotografia
skolnikphotography
Celé Slovensko
Mojou filozofiou je zachytenie jedinečných emócií a neopakovateľnej atmosféry počas vášho veľkého dňa.
Moja svadba odporúča:
Užitočné čítanie
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Inšpirujte sa
Pridajte sa do skupiny
Články od našich partnerov
Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?Archív článkov od partnerov
Ahojte baby , ja len tak krátko, veľa sme nechodím , už som pani Bránišková , som šťastná spokojná, nejako veľmi som to všetko okolo svadby neprežívala, dosť ma stresovalo, keď som sem išla , a čítala ako všetko prežívate až som sa bála či to všetko neberiem na ľahkú váhu. Chvála bohu všetko dopadlo nad naše očakávania.
Dodávatelia absolútne na jednotku, trocha stres s tortou bola celá šľahačková - hm môj nápad - ale chutila vauu.
Hostina v hoteli Prestige tiež som mala stres, čítala som tu nejaké správičky nie práve lichotivé , ale môžem povedať , že neviem či celkom pravdivé , aj keď, ja som bola spokojná už pred svadbou , pani ktorá to organizuje vie čo robí a nakoniec to všetko bolo úplne perfektné - jedlo,výzdoba, organizácia skrátka všetci boli nadmieru spokojní niektorý až unesení , môžem len vrelo odporučiť. Ďakujem všetkým , ktorí mi pomohli urobiť môj svadobný deň takým krásnym a nezabudnuteľným ako bol .