Nevesty zo Spišskej Novej Vsi a okolia. Ste tu nejaké?
Zuzi - bývame v PP, ja pracujem v SNV. Zatiaľ dochádzam
Po svadbe mám pocit, že je to krajšie ako predtým, žiadne prekvapenia nie sú, veď sme spolu už takmer 10 rokov,ale to asi vieš
sem-tam sa stretneme s Lenkou a Juliou, môžeš sa niekedy pridať. aj keď máme trochu problém v poslednej dobe zosúladiť sa časovo26. jan 2007- Sponzor fóra
- PRO
nnoo baby..ale sa to tu rozbehlo..normálne nestíham čítať..
verlauti..ja som z dedinky a aj v kostole sme mali u nás...no veselica bola v SNV...myslím si že to skoro všade prebieha rovnako..
leni..kolegyna chodí v utorok na plaváreň...ale mňa tam moc neťahá...ozaj v ten pondelok okolo 18.30 ti to vyhovuje?
livi..presne tak po svadbe je to oveľa krajšie..a ešte k tomu ak bývame sami..26. jan 2007 pracujem v doprave. aj ty pracuješ v SNV alebo niekde v okolí?
v Poprade je super, už som si zvykla, keďže som často pendlovala medzi PP a SNV.rada by som si tam našla aj prácu, uvidíme..
u nás je to skôr tak, že väčšina je teraz doma, niektorí sa práveže vrátili už natrvalo po pár sezónach.26. jan 2007- Sponzor fóra
Tina- takze mam info priamo od zdroja
( od teba)
nevies, kde sa dopracujem k info ci dokonca pripadnym foto z obecneho uradu/ kostola ?
Ozaj poradte, aky program ste mali na svadbe / alebo na svadbach kde ste boli ...?
Mal niekto z vas aj tombolu?
Co ste tam dali? a hlavne ako ste to opisali?
joj ale som zvedava co?
no v nasej rodine sa zriedka niekto vydava/zeni.......26. jan 2007ivinka
zo mna blavacka tiez nikdy nebude,som patricne hrda nato, ze som spisiacka!!!... ale uz davno som stratila ten carokrasny spisiacky prizvukslo to akosi samo, a teraz rozpravam straaasne "blavacky"... a kazdy ma za to zdrbava
no ale co narobim? vsetci okolo mna su blavaci, aj drahy, aj kamosi...
26. jan 2007SIMASI ty mas draheho blavaka? to som nevedela
no ja mam tie uz taky prizvuk, ale zas na druhej strane, staci , ze volam s niekym z domu a hned "vyspevujem"
a tiez som hrda na svoj povod, aj ked pravdupovediac za tie roky tu v BA som si toto ako mimobratislavcan dost vytrpela...hlavne zo zaciatku... ale co uz, tak to chodi... sme a budeme vzdy "votrelci"
...ako ten vtip... ze "viete co robi polovica BA v piatok poobede? cestuje domov na vychod "26. jan 2007verlauti moj manzelik je z Rudnan a ja zo Smizian takze dedincania ako bic
, svadbu sme mali bez akehokolvek programu, iba redovy sme zachovali...akurat nam hudba sprijemnovala prestavky a chodila pomedzi stoly...nemala som pocit ze by niekomu nejaky program chybal
vsetci si to uzivali na parkete
ozaj zlatik mozno ma poznas aj z Levoce - chodila som tam na gympel26. jan 2007
Nenašli ste čo ste hľadali?
Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
Svadobné foto - video
Rodinné foto - video
Letecké foto-video DRONOM
Book,glamour
Fotoatelier
TINKA ved ja tam chcem ist so simasi, nie s darlingom
toho si kludne nechaj, aspon ma nebude otravovat