Novembrové nevesty 2010. Sú tu také?

Profilova fotka
ahojte, neviem či táto tema existuje, našla som tu len rok 2009, tak načínam niečo nove? je tu už nejaka dievčina s novembrovým dátumom?
Odpovedať
cawes my planujeme 20.novembra ,ako daleko si s pripravamy?
Odpovedať
Profilova fotka
jeeeej už som si myslela že som jedina no zatiaľ máme len zajednanu salu a po fotografovi a kapele sa obhliadame, ale zmluvy podpísané ešte nie su. bola som aj skúšať šaty, lebo som neodolala a chcela vedieť aky typ sa mi páči a tam som sa do jednych zalubila na prvy pohlad, mam ich aj v albume. tak uvažujem že si ich zajednam, aj ked je to stráááášne skoro, ale ta suma ach jaj 450 € a ty si na tom ako?
Odpovedať
Tak my to mame trosku tazsie ,lebo robime officialnu svadbu v afrike ,a potom uz iba oslavu na svk pre moju rodinu a to ma na starosti moja mamka.my sme este len zacali,zatial som nasla 2 saly ,ktore sa mi pacia ,fotografa som tiez uz nasla len treba zaplatit zalohu.zvysok mam len v hlave a rozhodujem ze co a ako.saty by som chcela ist skusat na buduci tyzden ,aby som mala aspon aspon aku taku predstavu co sa mi hodi a co nie.Asi to bude trosku tazsie lebo moja postava ma od modelky daleko :-) saty si poziciavas alebo kupujes?ako to teraz chodi s cenami na svk?
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si chcela kúpiť ale nie na Slovensku ale v Poľsku? Za tým su však len behania na skušku a ja to mam od hranic trošku ďalej tak by ma to vyšlo možno na 20 tisic ked nie viac(ešte stále nerozmýšlam v Eurách) požičanie je rôzne drahe. tu na východe je to 450 € ale aj 300€ podla kvvality šiat alebo salónu. ale viem že na západe je to aj viac. rozmýšľam aj nad tým , že si šaty odkupim nejake od dievčat na tejto stránke tak neviem? a kde v Afrike sa vydávaš?
Odpovedať
Profilova fotka
No dievcata, obdivujem:)my sme mali svadbu 21.novembra a zacali sme planovat v juli:)) inak, moja skusenost je, ze nebudete mat s nicim problem, lebo sezona je v lete a v novembri bude vela veci volnych, od fotografov az po saly a podobne..
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj vierka, z toho sa aj ja teším, že to je mimo sezónu a všetko sa da vybaviť, ale trápi ma či nebude zima. ako si to riešila ty?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Fiiijha ale je tu pusto :-D asi nas vela novembrovych nie je :-|
Odpovedať
No my sme vlani zimu nemali,bolo teplo ako v jeseni,mala som síce kožuštek a manžel kabát,no nebolo nejak zima,len sa rýchlo zotmelo,sobáš sme mali o 16-tej a ked sme vyšli z kostola,bola už tma.
Odpovedať
Profilova fotka
no novembrových neviest ozaj veľa nie je ako pozerám. paula dufam, že aj mi budeme mať znesiteľné počasie, hlavne nech neprší, lebo by som chcela fotky vonku. tak uvidíme. :-S
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, ďalšia novembrová nevesta sa pridáva...Aj keď ešte nie som úplne stotožnená s týmto dátum..
Odpovedať
Profilova fotka
No suhlasim s Paulou, ze treba sobas skorej, lebo potom uz je fakt tma, my sme mali o 14:45 a uz sa stmievalo ked sme vysli z kostola..inak chladno sice bolo, ale mala som kozustek, takze bolo to ok:)ked si vezmem ze pred rokom sme o svadbe ani nechyrovali..:)my sme sa rozhodli vziat v juli a vsetko sme v pohode stihli vybavit..dokonca saty som kupovala cez ebay v septembri:)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahojte.Do tohto zoznamu sa pridavam aj lebo mam tiez svadbu v novembri.
Odpovedať
Článok sa načítava...
A Janika skadial si z vychodu?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?