Ako som už písala, som zasnúbená od 8. augusta. Snúbenec ma požiadal o ruku v súkromí, poviem vám, bol to najkrajší deň v mojom živote.Urobila som slávnostnú večeru, pripili sme si šampanským. to požiadanie bolo skutočné požiadanie, lebo sa ma nespýtal, či si ho vezmem, ale povedal, vezmi si ma, prosím. Spať sme išli až dve hodiny po pol noci. No, samozrejme, že sme mali aj zásnubnú noc. a potom sme si spravili aj zásnubnú cestu.
Chcem sa spýtať, koľké z vás ste sa zasnúbili v tomto roku a ako prebiehali vaše zásnuby? Aké prstienky máte?
Ďakujem za vaše reakcie.
u nas to nebolo nic zaujima, ziadne romanticke...prisla som domov po 13tich hodinach, posadil ma na gauc, klakol si a dal mi do ruky knizku s nasimi fotkami a na poslednej strane bolo, VEZMES SI MA? kedze sme spolu 7 rokov vsetci to cakali, ja som vedela ze kupil prsten v auguste a 23.9.2015 ma poziadal o ruku presne na 7 vyrocie vztahu. Nic moc, dost sklamanie. svadba bude 11.6.2016 ale este stale si to nejak neuvedomujem, len chystam svadbu.
@zu_zie prsteň je krásny :) chcem sa opýtať, všimla som si, že ho máte na pravej ruke. Budete teda aj v živote to nosiť tak, že snubný na pravej a obrúčku na ľavej? :)