Ahojky, tak tento datum som navrhla polovičke okrem dalsich 6, keddze som akcnejsia...neodklepol ani jedden, ale ja verím, že bud to bude 5.5.2012 alebo 16.6.2012.... ;-) pocujte a mame narok na jeden den volna pred svadbou?
Neviete ako to je? Mate už nieco prippravené...my nič...hlavna vec, že chcem svadbu...teraz 9.4.2011 sme mali po 8 rokoch chodenia zasnuby, tak len dufam, že nebudem cakať dalsich osem rokov, lebo pri teme svadba len gula ocami... na vseto potrebuje cas, no mam tusaka, že nakoniec sa podda a prikyvne na niektorý z mojích datumov. vasa polovicke sa hrnie do svadby? :-D
@lienka9488 moja polovicka sa hrnie , mna poziadal o ruku po 5 mesacnom vztahu , a stanovili sme si termin spolocne , je skvely, a velmi mi pomáha , je aj tu registrovany , naberá inšpirácie a všetko mi to preposiela....
@lienka9488 Ahoj, mna moj chlap poziadal o ruku po 11 mesiacoch chodenia a zasnubeni sme uz 4 a pol roka, a on len na mna cakal kym som nestanovila datum :-D Z nas dvoch som ja ta pomalsia :-D
Ahojte spoludátumovkyne, ja som bola požiadaná o ruku na naše 7 výročie. Už máme rezervovanú sálu, fotografa, kaderníčku, výzdobu sály, kúpené svad. šaty. Väčšinou všetko organizujem ja, keďže on sa v týchto veciach nevyzná. Ale na názor sa ho vždy spýtam.
@ivka219 Je to super ked takto to spolu riesite. Mne moj chlap povedal ze sa spolieha na mna co vyberiem ale chce tiez vidiet co som vybrala, co som kupila a tak :-D
@kikusha To je super ze mas saty, ja nechcem riskovat a kupovat tak skoro aby som nahodou do nich nepribrala :-D Mne strasne kolise vaha a ja nemam pevnu volu a hlavne nie v chudnuti :-D
tak tu ale stichlo, tak sa mozem pochvalit zas niecim novym. Mam vybaveny kostol, a vyzdvihla som si aj cast vyzdoby :-D Juuuj a o chvilu poplatit zalohy sa chystam za salu a kameru :-D
@euforia ty si ale sikovna :) my mame mensi utlm momentalne , drahemu sa zacalo skuskove , tak zvysok zacneme riesit v lete , ale kupili sme si svadobne poháre ,ktore si dame namalovat
ahojte, tak a uz je po radovankach.... :-( , ked som ,,svokre,, povedala 5.5.2012, tak mi povedala, že v maji radsej nie, že byvaju nestastne manzelstva a ja ze na povery neverím...., ale co bolo horsie o den neskor...., že moj tatko dostal mozgovu prihodu, je ochrnutý, takze svadba urcite nebude na buduci rok.... :-( Prajem vam krasne pripravy...
@lienka9488 ahoj je mi to luto , ale preco chcete odkladat svadbu ? mozno nato nie je dovod , aj ked ocino ostal ochrnuty , urcite by rad videl svoju dceru v bielych satach .... moj otec sa toho dna nedožil...
tak to mi je luto, je to uz davno? Tak naprv chcem, aby sa postavil na nohy, keby bol aj o barle, len nech sa postavi, trosku rozcvici, neviem nejako sme to prestali riesit. vsetko sa teraz toci okolo neho a ani nemam naladu to asi teraz riesit, ked este nevieme co bude, lekari povedali, ze moze nastat aj nahla smrt. Chcem aby ma viedol k oltaru, ale neviem ci sa toho dozijem. Uz nikdy nebude 100 % chlap. :-(
@lienka9488 uz su to 4 roky , bola to nečakane a rýchla smrť 47 ročneho človeka , mojho ocka....i po rokoch viem , že vo svadobny den mi tam bude velmi chybat , a drahy už tiež nema ocka , takže nas budu sprevadzať vo svadobný den len naše mamky... verim,že nemaš chuť riešiť svadbu v takejto situacií , ale času je stále dosť , a čas všetko ukáže... veľa síl celej rodinke
@lienka9488 Oooo tak to mi je luto. Ale asi mam na to taky isty nazor ako ivka219, radsej teraz ako to odkladat a nikdy nevies. Urcite sa vsetko toci okolo ocka, je to samozrejme ale rok je dlha doba a ocko sa moze aj dovtedy pekne postavit na nohy a to ti len prajem, aby tak bolo. No ale je to vase rozhodnutie
No ludia ked sme zahlasili mojim svokrovcom ze o rok svadba vybehli na nas ze tento rok v septembri sa zeni mojej polovicky brat, tak sa prestala riesit nasa svadba. No a este k tomu svokor zahlasil ze ci nam nestaci svadba v kostole ze musime mat taku hostinu. A svokre sa oci vybulili ked som povedala ze z mojej strany 60ludi. Samozrejme ze sa tak chovaju ked nemaju peniaze a ani jednemu decku nevedeli zaplatit ani veceru v rodinnom kruhu v ich svadobny den. Tak som im zahlasila so zvysenim hlasom ze nasa svadba bude ako sa patri a chceme ju oslavit pompeznejsie. No ~nehorazne~ nadseni boli z ohlasenia nasej svadby, ze som mala chut im povedat aby sa ani neobtazovali prist :-| No co uz, rodinu si nevyberas ;-(
Ahojte, no uvidime, ockov stav sa troska zlepsil, tak uvidime. Ja by som aj chcela len to bude este na dlhu trat, uvidime ako sa to vivinie, samozrejme je to este cerstve (dnes 2 týždne). :-(
No nezavidim ti teda svokrovcov, ale naozaj rodinu si nevyberies, hlavne že polovicka stojí pri tebe a suhlasi s tvojím zelaním... ani v nasích rodinách nerozhadzujeme peniazmi, ale urcite svadbu chcem mat na urovni, po akej som tužila uz ako dieta. Ked ju spravili sestre (mojej aj jeho) tak ju spravia aj nam a za tým si stojím. Ocko den predtým než sa to stalo, celý den viedol stale debaty o svadbe s mojou polovickou (prehovaral ho a hovoril mu, že oni su s ním spokojní, majú ho radi, tak nech sa už rozkýve) :-D. Vedeli na take temy obidvaja srandovat cca 2 roky pracovali spolu v jednej firme, tak si dost dobre rozumeju, co som rada. kasli na nich a uzivaj si prípravy, snad sa aj moje prípravy budú coskoro. :-)
Ahojte,aj my sme si stanovili 5.5.2012,povodne sme chceli 10.9.2011, ale nakolko dorabame nas domcek tak radsej tento rok investujeme do byvania a buduci do svadby :-D .Woow, to uz by som mala zacat riesit nejake pripravy saly,kamera,....a ja ze staci zacat v januari :-N . Som jedinacik,cize nikto u nas svadbu neriesil a rozhodla som sa riesit vsetko Ja s polovickou, objednala som si svadobny debeker,ze aspon nejaku pomoc nacerpam. Viem iba ze ma laka mat sobas niekde pod holym nebom,salu vieme na 100% kde, a oznamka si chcem robit sama. U nas so svokrovcami sme to zatial neprebrali ani datum este nevedia, bo by svokra asi do vsetkeho rypala a pytala sa na cenu kolko co stalo a to neznaaasam ]-( . Z mojej strany rodiny je iba cca do15ludi aj to vacsina nepride lebo su navzajom rozhadany a zo strany polovicky je kvantum ludi mozno aj 50, cize urcite si budem stat za tym,ze urcite nebudeme pozyvat vsetkych lebo uz skoro vsetci maju po 3detoch a s vacsinou sa ani nestravame, tak uvidim ako mi to prejde 8-) . Tak Vam drzim zatial palce a trpezlivosti a tesim sa na Vase novinky a inspiracie x-)
@alenocka , jeeeeeeeej , vitaj medzi nami :) najlepšie je ked si všettko vybavite , a potom už len svokrovcom oznamite:) no januar uz podľa mna bude neskoro na veci , ako je sala , Dj , foto .....
@alenocka No u nas je to opacne, polovicka mozno bude mat cca 13 ludi i to len najblizsi surodenci s rodinami a rodicia, a z mojej strany to bude cca 60, ale s tym ze moji rodicia maju kopu surodencov a sme sa rozhodli ze berieme len surodencov s manzelmi a deti sa uz napozyvaju. A samozrejme co to treba "povracat" ako sa vravi. U mna moji rodicia platia svadbu a moja polovicka si plati sama. Takze aby som zabranila zvysovaniu poctu hosti som si vybrala salu kde sa zmesti len urcity pocet takze viac ludi aj tak nemozu pozvat :-D . Takze som na rodicov tak takticky isla :-D
@lienka9488 sa tesim ze je to lepsie a lepsie s tvojim ockom tak nech len tak dalej bude ;-) Je to stale cerstve ale casom No a co sa tyka mojej polovicky s mojimi rodicmi tak to je len na 100% pozitivum, obaja ho maju strasne radi a uz teraz ho beru ako clena rodiny, co hlavne teraz potrebuje ked sa nam, no hlavne jemu opat stala s jeho rodicmi krivda, tak podrazit vlastne syna si neviete ani predstavit :-( A hlavne lutujem mojho draheho lebo jeho to ozaj boli vzhladom na to ze su to jeho rodicia. :-| Nebyt toho ze su to jeho rodicia by som ich poslala kade lahsie a este dalej ]-(