@lucia_242 No tak ja sa ešte len nechávam inšpirovať :). Máme zatiaľ zaistenú sálu, kostol, farára a dj. Pracuje sa na starejšom, fotografovi a kameramanovi. Vymyslenú mám aj výzdobu - bude zlato-krémovo- hnedá :) - idem si ju robiť sama, pretože som trošku škrob :) a nechce sa mi dať 800 € len za výzdobu - keď sa to dá vyzdobiť aj za menej peňazí. Na nete je dosť inšpirácií. Mala som už vybrané aj svadobné oznámenia, ale priateľ sa rozhodol, že si to vyrobíme sami - tak sa akurát zajtra idem kupovať vzorku materiálu na SV - uvidíme či to zvládneme (ja mám obe ruky ľavé ale Palči je zručný tak sa nám hádam zadarí :) - vyskúšame uvidíme). No a ešte máme 2 prasiatka u priateľovho bratranca - keďže chceme mať zabijáčkové menu (samozrejme,že aj nejaké kura tam bude :)). Šaty, make-up a vlasy ešte neriešim - na to je ešte čas. Niekedy v máji začnem riešiť. A ty si na tom ako?
@stanca84 My sme na tom dosť podobne ako vy. Máme kostol, sálu,DJ,starejšieho a fotografku. Oznámenia sme pozerali,ale nejako si nevieme vybrať. S výzdobou sa nejako netrápim,lebo tam, kde budeme mať hostinu, tak to majiteľ zabezpečuje. Ale to čo u Vás za ňu pýtajú,tak to je dosť dobrá pálka :-o . Šaty som ešte ani ja veľmi neobzerala,iba mám vyhliadnutý salón, kde si pôjdem požičať. So svadobným menu ste to vymysleli výborne,to bude také netradičné a ľudia si na tom pochutnajú. My sme zatiaľ veľmi nevymýšľali, musíme zájsť do reštaurácie a dohodnúť sa s nimi. :-)
Prečo ste sa rozhodli pre taký termín?
@lucia_242 Ivanka pri Dunaji, a pozerám že máš pozisťovaného toho omnoho viac než ja... :-D Ja zatiaľ úrad a nejaké info o sále, ale nič konkrétne... stále si vravím že mám milión času :-p
@miiishka to sa zdá, že času je stále dosť...ale keď je taká veľká ponuka,aby si si vedela vybrať to najlepšie ;-) vtedy bývajú vo veľkom stužkové,tak fotograf alebo DJ môžu byť obsadení :-) máš už nejakú konkrétnejšiu predstavu o dni "D" ???
@lucia_242 vidíš, stužkové, to ma nenapadlo.. sálu mám predbežne zarezervovanú, tak dúfam že mi prevádzkar necukne...
Predstavy sú... musí to byť INÉ. ;-) čierno biele šaty určite, lebo ja v bežnom živote chodím skoro stále v čiernom.
Trochu umelecké, trochu retro, hlavne šialené ;)
@miiishka čierno biele šaty? znie to zaujímavo...potom daj foto na net,nech okuknem :-) u mňa ešte nie je žiadna predstava o šatách,iba viem,že ma musia očariť na prvý pohľad... :-)
@12etuska a ako si na tom s prípravami??? :-)
@lucia_242 pozri moj album... favoritky su tie prve. kupim si zaklad, a zvysok si dorobim. Jedna sikovna holka na SASHE robi krasne latkove cervene maky.... a navrch len jednu vrstvicku, ktorú si pomalujem, alebo nasijem kvety zo stuzky...
@miiishka hmmm....tak to klobúk dole...sú naozaj nádherné...uvidím,čo bude u nás v salóne v ponuke a potom niečo poriešim...hlavne čakám na sestru,tá býva vždy najlepší módny poradca... :-)
@12etuska taký ten základ, kostol s farárom,sála, DJ, fotografka a starejší....ten zvyšok je v štádiu premýšľania a vymýšľania...budeš to mať krásne,v taký čas v Tatrách,môžete z toho urobiť veľkú guľovačku :-D dúfam,že aspoň trochu nám všetkým vyjde počasie,radšej sneh ako keby malo celý deň pršať :-)