Svadba 11.8.2012 alebo 22.9.2012

Ahojte, ak by ste sa nudili tak nejake pre a proti by potesili... resp. podla coho stesi vyberali termin svadby? :)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme si vybrali termin len tak .....respektive, v decembri sme sa bavili o svadbe a moj drahy povedal že dobre vezmemme sa v juni:-) najskôr že 9.6. ale bol zajednaný fotograf pre niekoho iného a ja som checla zrovna jeho , tak som to presunula na 16.6, potom sme šli na urad vybavit datum a zasnubili sme sa :-) Zhodou okolností je že bolo 16.12, ale to som si uvedomila až o týžden alebo dva neskôr že máme svadbu o 6 mesiacov po zasnúbení:-) Ale chceli sme svadbu v lete , ale nie počas ,,letných prázdnin"takže nám jún vyhovoval :-D @juanna
Odpovedať
Profilova fotka
@juanna my mame svadby 11.8., termin je vyberany symbolicky, pretoze 12.8.2012 maju moji rodicia 40-te vyrocie svadby, takze datum bol jasny ... maju krasne harmonicke manzelstvo, tak dufam, ze my ho budeme mat rovnake :)
Odpovedať
No ja som vybrala viavero datumov, vacsinu mi chlap ofrflal, ze bude tesne po statniciach, potom zas teplo, a stale nieco... medzi terminmi bol aj 11.8. kedy ma buduci zenich 30, tak som myslela ze supis spojime :) potom sa zas vyjadril, ze v septembri by to slo... tak ze september.. vybrala som den...lebo u nas je chlapovi vsetko jedno, svadba pojde v mojej rezii s jeho pripomienkami... ked som doma vytiahla ze 22 tak mi povedal a toho 11. augusta je sobota ? :) no chlapi...ale co by sme bez nich robili :)
Odpovedať
Profilova fotka
@juanna tak to mas pravdu ... ja som myslela, ze moj mi do toho nebude zasahovat, ale pomaly sa zacina do toho montovat, ze toto sa mu nepaci, naco potrebujem nejaku vec, ktoru ja chcem a pre neho je to zbytocnost a podobne, ale myslim si, ze ked na nom troska zapracujem, tak to bude aj tak podla mna .... :) my zeny si vieme vydobyt svoje :)
Odpovedať
Profilova fotka
@morenka1108 Mne moj drahy vraví že všetko musí byť vždy podla mna...ale ked som mu vcera navrhla nech niečo spraví on povedal že to mám urobiť ja, a ja som povedala ,že zasa mi bude hovoriť že je všetko podla mna..... a on že nie ked to spravis ty bude to to super ,lebo to vie:-DNo fakt CHLAPI...... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@angie007 tak tak ... ja tiez moju drahemu nieco poviem napriklad nech si nieco kupi, alebo ze na svadbu si veci predstavujem tak a tak , najprv ze naco, netreba, a potom mi vravi, ze milacik mala si pravdu :-) takze ja mam ten isty "problem" ako ty :-) ale vzdy sa potesim, ze nakoniec som aj tak mala pravdu ja :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?