Svadba 13.7.2013. Je to priskoro na vybraný dátum?
- z
- 3
ahoj, myslim, ze je to skvele. My sme si tiez rok dopredu zarezervovali salu, kostol, farara a hotel. To najdolezitejsie. Teraz mas vyhodu, ze nie je nic obsadene a svadbu budes mat tam kde si predstavujes, neskor by mohla mat problem s rezervaciami. Pomaly sa poobzeraj do kameramanovi, fotografovi a Djovi. A zvysok myslim, ze mozes odlozit na neskor.
)
13. jan 2012- Sponzor fóra
..Jejda, to mi nerobteeee
..som asi zablúdila do ideálneho prostredia pre vysoko kvalitný pocit tej najvačšej frustrácie
My plánujeme svadbu už niekedy v auguste 2012 a zatial máme len "rozhodnutie".. či odhodlanie
Organizačne zatial ani ten najmenší ťuk, obopisujem matriky a priestory, pretože nemáme jasno dokonca ani v celkom kardinálnej záležitosti a síce či v CZ, či SR, keďže sme "miešaný" pár
..tak a teraz, babo raď!
25. jan 2012@beecee noooo
my sme chceli na to viac casu a uvidis ako co bude, prinajhorsom si to posuniete
25. jan 2012@beecee drzim prsty
25. jan 2012tak to som strašne rada že nie som sama čo sa už tak skoro rozhliada
lenkii to máte super tedamy máme ako som spomínala zatiaľ len tu reštauráciu, keďže sme sa pred rokom v zime zasnúbili a hneď sme si aj určili termín svadby
len teraz neviem či už sa mám rozhliadať aj po skupine, fotografovi,kameramanovi, kedy vlastne treba ísť za farárom a pod.
ale rok a pol je podľa mňa ešte fúra času, aj keď zbehne to určite
27. jan 2012@certicatko00 - urcite to nie je skoro... my mame termin 1.9.2012 a este niekedy v septembri minuleho roka sme si rezervovali salu a uz vtedy sme mali problem, lebo vsetko bolo obsadene... Volny termin sme dostali cirou nahodou, ked niekto zrusil rezervaciu... potom sme este rezervovali aj skupinu aj fotografa s kameramanom a viem, ze je skoro, ale sme boli uz aj za knazom, ale to len z dovodu, lebo u nas je to s tymto kustik komplikovanejsie, tak aby o tom vedel a my sme potom s tymto nemali problem... no a teraz mame kopec casu na ostatne veci typu vyzdoba, saty, oblek atd...
27. jan 2012@certicatko00 my sme chceli mat to najdolezitejsie zajednane skorej, na slovensko nechodime moc casto, tak chceme sa pokusit vybavit uz aj matriku v marci
aaa my uz mame napady kadejaek ktore mam vsetky v zlozke, ako aj rozpocet a kolko coho..a zasadaci poriadok
viem dievcata moc skoro je mat zasadaci poriadok, urcite sa este kusok zmeni, ale..mna to tak bavi si pommaly pripravovat hentie veci..
28. jan 2012@certicatko00 my máme tiež predbežne stanovený termín 13.7.2012
ale nakoľko sme si ho vybrali len minulý týždeň, tak sme ešte nezačali nič zajednávať, aj keď by sme mohli pomaly začať... len môj snúbenec na všetko povie to má čas to má čas a nenechá si vysvetliť že potom bude všetko obsadené :-/
1. feb 2012my máme ten istý problém
to je skoro rok a pol a miláčik čo tak skoro obzeráš...a včera na návšteve sme sa o tejto téme začali baviť a kamarátka nám povedala že aj dva roky nie je skoro pretože ak si proste vyberieš presne to a to a chceš to na svadbe mať, nemôžeš čakať lebo ti to niekto vyfúkne
takže už sme sa začali rozhliadať po nejakej dobrej kapele ( máme v užšom výbere 9
) a po fotografovi
2. feb 2012- Sponzor fóra
tak my máme jedinú vec istú a to je svadobné auto... kamarátov otec je v klube veteránov a on má tiež veterána (síce sa veľmi nehodí na svadbu, ale rozmýšľam že by som ho chcela aj tak mať, aspoň budem originálna) a sľúbil mi že mi spraví aj šoféra
a ja mám isté líčenie, sestra má vizážistický kurz, líčila ma aj na stužkovú a malo to úspech
2. feb 2012@katesocka my mame termin 1.6.2013 a ja planujem bez draheho
povedal ze to necha na mne a on tam iba pride
2. feb 2012@papalinka7 no tak by som toto asi mala ukázať tomu môjmu
2. feb 2012@katesocka kludne ukaz
moj povedal este ze mam volnu ruku vo vsetkom (aj ked mu daco poviem, tak jednym uchom dnu a druhym von...) tak mame zatial salu, foto a DJ
2. feb 2012@papalinka7 môj je tvrdohlavý škorpión takže asi mi to neprejde... budem si plánovať zatiaľ sama a tajne
2. feb 2012@katesocka aj u mna je to tajne, ja mu len oznamim: zlatko mame salu, mame fotografa, mame DJ
2. feb 2012@papalinka7
bože toto keby mu spravím tak ma asi zabije
3. feb 2012myslim si, ze to vobec nie je skoro rezervovat termin uz teraz. my chceme mat svadbu po vas a tiez ideme vybavovat salu, hudbu, kameru a fotografa... kostol viac menej zatial este nie... to ked tak az cez leto niekedy... mne sa pacilo, segra mala svadbu presne pred tyzdnom a oni to vybavili za cca mesiac. kostol, sala, vsetko...
3. feb 2012@guiseppinka zimne mesiace byvaju v pohode na zajednavanie aj par mesiacov pred..
3. feb 2012@katesocka tak mojho to nejak extra nezaujima.. takze asi tak
3. feb 2012my sme sa rozhodli teraz si naplanovat, po novom roku oznamit-oficialne zverejnit a svadba az teda 13.7. buduáci rok a tesim sa, ze to nebude take hrrrrrrrrr, proste pohodicka, casu dost, pokukame, cas na inspiraciu a tak. kvoli nicomu datum menit nebudeme, prisposobime sa okolnostiam tak, aby toho 13.7. to bolo
13. feb 2012@zabka8423 tiez si myslim ze je to takto fajn, mas dost casu na vsetko.. porozmyslat co by ste chceli a mat svoju svadbu snov
14. feb 2012@papalinka7 ved prave toto je svadba nasich snov - nestresovat, neprehanat, pohoda, klidek
volala som tam do hotela, kde robia priamo tam sobase, tak mam prist, nie je problem, kedze to bude take male, komorne, tak staci zaloha 100 a doladime detaily. tak som sa rozhodla, ze ked tam pojdem, doladim to vsetko na mieste
a v jeden den, nech tam nemusim behat hore dole. ved to bude len civilny obrad pekne v altanku, 15 ludi a slavnostny obed. ale taky decentny, lebo potom nas caka zurka a la garden party a tam chystame grilovanie a pecene prasiatko, tam uz bude hosti 50
15. feb 2012
- z
- 3
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Ahojte nevestičky. Myslíte si, že je zlé ak máme už rok vybraný tento dátum a aj rezervované priestory?