Svadba 13. 8. 2011 Nové Zámky

25. jan 201120

Ahojte baby, kolko sa nas bude vydavat 13. augusta v Novych Zamkoch? co vsetko uz mate vybavene?

• @babuafuf  Ahoj. My ideme navštíviť kameramana pána Leonarda Tótha z Kmeťova. Sestre točil minulý rok. Maximálna spokojnosť. Doporučujem.

• @dobracik  cau, vdaka za radu, ale my budeme mat kameramana z cadce. moj priatel je totiz z jednej dedinky pri cadci. mame odtial aj kapelu. svadbu budeme mat v novych zamkoch v restauracii Panorama, sobas vo farskom kostole, lebo ja pochadzam z novych zamkov hoci teraz byvame a podnikame s priatelom v bratislave. zatial mame vybavenu hudbu, kameramana, salu a kostol. este nemam saty, hoci uz som si bola skusat, ale zatial som si nevybrala.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Milí snúbenci, rozmýšľate nad tým kde si zorganizovať svadobnú hostinu? Máme v organizovaní svadieb bohaté skúsenosti a využijeme ich k tomu, aby ste
    Váš sen ..., Váš deň ..., Vaše splnené sny.
    Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov