ahoj kitta, urcite nie si sama :-) ja sa vydavam 15-teho, ale sak den hore dole na tom nic nemeni :-)
my sme zacali pripravy uz minule leto ako naprilad kostol, hostinu, fotografa, DJ-ja, ale ak nechces mat nieco uplne super specialne tak to zvladnes aj za 4 mesiace uuuuplne v pohode :-)
my sme zacali tak skoro hlavne ze sme chceli piatok a to je tazke vybavit a chceli sme salu ktora je obsadena minimalne na rok dopredu a tak :-)
ale saty napriklad riesim az teraz...idem si objednavat original a maju prist v polke septembra :-)
no super..som sa dockala :) my u mame takmer objednanu salu, uz len to potvrdit...zajtra potrvdim termin djovi a starejsiemu..inak mame afto a vela napadov... aj kadernicku.. my sme povodne mali mat svadbu buduci rok, ale rozhodli sme sa teraz... :)a odkial si objednavas saty balli? ja si chcem asi kupit saty, zda sa mi to vyhodnejsie ako pozicanie....ale zatial som toho moc neposkusala...
to ma iste svoje čaro. ale čo počasie...? my máme v gotickom chrámev - sv.jakuba v Levoči a tam zase bude strašná zima...takže budem potrebovať niečo teplé na seba
vonku by som to uz v oktobri neriskovala, ale je to moj nazor, mozno bude krasne a bude to super :-)
saty beriem od pronovias...no neviem ci sa to oplati, ono svadobne saty nestoja zrovna 5 korun, ale tak mozno sa mi ich podari predat a snad dostanem za ne tak ze by ma to potom vyslo ako pozicovne...
a hlavne so mnou je tazko so satami...hladala som od jula minuleho roka a co z toho? nic...aj tak az teraz som konecne nasta take ze "wooow, tieto chcem"...uplne jednoduche, elegantne, etericke... :-)
ale uvidis co spravi skusanie....ono je na 100% pravda ze kym to neskusis tak nevies a mozno sa ti nakoniec budu hodit uuuuplne ine saty nez o akych snivas...ja som vzdy snivala o velkych princeznovskych a sice sa mi hodili ale som vyzerala uplne tuctovo...a teraz mam vybrate saty ako vila a v nich som to proste ja...elegantna, hrda, proste cool...a maslova farba...nie biela...
my mame v podstate tiez vsetko dolezite (kedze to organizujeme zo zahranicia, tak to robime narazovo, ked sme doma a tak aj trosku v predstihu), okrem popolnocnych siat a obleku. Oznamka dostavaju finalnu podobu, mame niekolko navrhov, uz len vybrat to najlepsie :-) Salu, DJa, kameramana a fotografa sme tiez bookovali uz v decembri minuleho roka
Tak aj ja sa pridávam :-) 16.10.2010 :-)
Zajednávame od apríla a celkom sa nám darí, zatiaľ ;-) No akurát okolo mojich šiat bol celkom chaos, ale dúfam, že nakoniec budú tie vysnívané...
ahoj nevesticky, tiez sa pridavam - svadbu mame 16.10., zatial mame zajednany kostol, hotel, hudbu. So satickami mam mensie problemy, dala som ich nakoniec usit - podobne ako Balli - snivala som o princezkovskych a nakoniec mam jednoduche, velmi vzdusne, elegantne ala Vera Wang (samozrejme nie original ;-) ) Obaja radi tancujeme, takze pre mna bola vacsina siat z pozicovni hodne tazkych a nepohodlnych... Budem ale uprimna, na prvej skuske som mala krokodylie slzy, ale nakoniec sa vsetko na dobre obratilo... Tak drzim nam vsetkym palce!!!
aj ja uz sa strasne tesim, minule som si aj trosku poplakala od stastia... :) ale uz by som rada mala vsetko vybavene, nech sa mozem len vytesovat a odpocitavat...
Ahoj aj my mame ten den D 16.10.2010 a myslim si ze uz sme toho stihli dost.Mame zajednany urad, hostinu, oznamka a pozvanky odoslane, Uz aj saty mam doma (su krasne) maju asi 10 kil ale vydrzime ved je to len jeden den a chceme vsetky aby bol taky aky sme si ho vysnivali alebo aspon sa snazili aby taky bol. Drahy uz ma tiez oblek a pod....
Ja budem mat asi nervy do poslednej chvile.
Ale drzim aj ostatnym stastnym nevestickam palceky.
Ahoj Lucka,
tak my mame:
nas dvoch ;-) , kostol (ale zatial bez nauky...), prstienky, hotel, hudbu, fotografa, kadernicku. Po vcerajsku uz mam aj saty a 2x boty. Nemame: oznamka, zenich nema NIC (! ale on to urcite stihne...), zajednane kolacky, vyzdobu, kvetinky, pohare, darceky pre hosti, menovky.... a este mnoho veci, na ktore si teraz ani nespomeniem.... Akurat viem, ze svadba bude fialova, som na tej farbe zavisla asi od narodenia a tesi ma, ze bola v poslednom case tak velmi in ;-) aspon nemam problem nieco zohnat.
Tak drzim palce!
tak aj my kostol..boli sme uz aj na nauke...prstene tiez,hostinu mame tiez zajednanu,DJa tiez...kadernicku mam priatelovu sestru...tortu a zakusky pecie priatelova mamka...mame uz aj oznamka..vyzdobu na auto ..pierka...kvetiny este nemame ani fotografa ani pohare..ale co sa tyka siat a obleku topanok mame vsetko :) a co sa dava ako darcek pre hosti?
luciaa86: my darcek nedavame, budeme mat krasne zrolovane menu a to bude akoze namiesto darceku vyplnat dieru aj ked pochybujem ze si to niekto zoberie domov...bola som na svadbe a kazdy tam ten darcek nechal, takze krasne prestrety stol, dobre jedno a dobra zabava im musi stacit :-)
Lucka: tiez som bola prekvapena, ze sa davaju darceky, ale na poslednych 5 svadbach boli pripravene... Ako darcek sme dostali: 2x pernicky, cokoladku, ozdobene kamienky a na poslednej nejake cukriky... Zila som isty cas v grecku a bola som tam na par svadbach - kazdy z hosti tam dostane balicek s piatimi svadobnymi mandlami v bielej poleve - kazda z nich symbolizuje 1 prianie, ktore hostom zelas, pretoze veria, ze mladomanzelia maju tu moc niekomu nieco priat a to sa potom splni (greci to davaju aj na krstinach...)... No a ja som uplne nahodne na tie mandlicky natrafila aj tu, zaobstarala som k nim pytlicky z organzy (fialovej) a vyzera to nadherne... 1 balicek ma vysiel na cca 7 Sk... Dufam, ze to hosti potesi :-) . urcite si ale nemyslim, ze davat darecky je na slovenku zvyzok.
urcite to nebude drahe, hlavne z toho megabalenia zostane nieco aj pre Vas :-) ... a myslim, ze tych par koruniek sa strati a urobite tym velku radost! ;-)
Ahojte baby
ako tak pozeram, ved my sme nezapisali este ani jednu stranku...teda...asi este neprihara. ale poviem vam, ja sa uz taaaak tesim :-D inak mate uz rozhodnute aku chcete vyzdobu-farbu, kvety atd? ja to stale menim...ale uz to asi teraz napevno ostava na hnedo - hortenziovo - zelenej...neskor hodim aj par foto do albumu . inak ako travite leto?