Svadba 16.7.2011 Začiatok niečoho nového :)

17. jún 2011810
  • @mirka_martin   ahoj 🙂 no ja viem, len je to trochu na nervy takto na dialku a mám pocit, že s tým všetkých otravujem, ale šak nech makaju. ale včera som aspoň predbežne rezervovala reštiku asi 2 km od našho domu, tam je pekne, zvykli sme tam chodiť aj s kamoškami na kávu. Svokra ma na starosti vybaviť kostol a švagrová hudbu. dnes idem pátrať po kyticách a topánkach, aby som mala aspoň predstavu, lebo tu asi nič take nekupim, akurát tak gumáky 😃 😃 😃

• @lenka3007  ahoj ani ja nebývam na slovensku, len koli svadbe tam ideme 😃 vlastne sme vsetko vybavili za 7 víkendov... len prvý raz sme tam boli aj v piatok-koli matrike vybavit termin 🙂

• @lenka3007  a preco ze tu asi nic nekupis? to kde? ja som si u nas pokupila vela veci, ale zavísi od toho, co sa ti paci...

• Sponzor fóra
  • tu v norsku, ved tie norky chodia do polska nakupovať na svadbu, tu tak maximalne nejake vkusne gumáky 😃 😃 😃 a keby aj niečo zoženiem, tak je to prehnane drahe. A key som mala svadbu v kostole (ešte sa pan farar nevyjadril) tak tiež musim isť pred tým vybaviť nejake papiere? ja som v tomto strane naskusena

• @lenka3007  tak to potom chapem 😃 tak dufam, ze vam vsetko vyjde tak ako si prajes... a matriku uz mate potvrdenu?

• @mirka_martin   no na želanie mojej svokry a drahého babky sme vybavovali kostol, pán farár bol zlatý, že by nám vedel aj urýclene urobiť tie poučenia aj zosobášiť, ale 4. jula ide na dovolenku (?) a príde až 17. jula takže, buď zmeniť termín, alebo matrika. Drahý povedal, že termín rušiť nebude, tak že sa vezneme na urade, že je to jedno kto a kde nás sobáši.... neviem ale kolko dopredu tereba zarezervovať termin na urade?

• @lenka3007  my mame na matrike tiez... v kostole sme ani neplanovali a kedze sme daleko tak s tymi naukami, a ani si mojho neviem predstavit tam chodit 😃
    isto ti staci zavolat priamo na vasu matriku, kde budete mat svadbu a presne ti povie ... aj ja som tak zacala zavolala na matriku a potom som vybavovala, co bolo treba... nic mi netrebalo v podstate len preklad o pobyte...

• @mirka_martin   my máme trvalý pobyt stále na slovensku, tak myslím, že v tom problem nebude...Ja pochádzam z maleho mesta, tak tam nebývaju často svadby, ak hej, tak väčšinou v kostole... A aké poplatky sa platia? pozerala som to na nete, ale volako tomu nerozumiem, že či sa neplatí len ked sme z jedneho mesta, alebo z jedneho okresu....

• @lenka3007  ja napr. mam tvalý pobyt v rakusku, moj este na sk... ja pochadzam z Brezovej p. Bradlom a moj ma pobyt v Novakoch... neplatime nic, ze sme sk obcania a vobec si nic nepytala 🙂, ze ja uz nemam pobyt, alebo som z ineho okresu... ale radsej sa informuj...
    aj u nas v Novakoch tak povedala, male mesto svadby nie casto ak v kostole, alebo v Bojniciach... 🙂

• ahojte dievcata, tak sa k vam pridavam s mojou druhou svadbou, termin 16.7.2011 🙂 🙂

• @vodnarka77   ahoj 😉 už máš aj povybavovane? my zatial len kostol, salu, šaty a zákusky...ostatne ešte nie...

• @lenka3007  zacala som vybabovat iba nedavno a celkom dobre to slape, obrucky,oznamenia aj zenichove oblecko doma, matrika aj sala zabezpecena, torticka aj DJ vybaveny, chybaju nam manzetove gombiky, topanky pre mna a saty sa siju, nastastie sme sa rychlo na vsetkom dohodli 🙂

• @lenka3007  svadbu budes mat na Slovensku, nasu tradicnu?

• @vodnarka77   no tak to sme na tom podobne, my sme sa tiež rozhodli len pred necelým mesiacom, tak tiež vybavujeme, len trochu na dialku, domou prideme 3 jula a potom to už len začne, teraz tu už nič nevybavím... Ja som šaty kupila tu z bazárika, dufam že mi padnu dobre, bo zas potom na rýchlo hladať krajčírku...

• @vodnarka77  hej na slovensku bude svadba, neviem či tradična, nechcem ani tu odobierku a take, jedine to nevestine kolo, to ma ukecali a ešte ten unos nevesty a pokial sa budem dobre citiť v šatách, tak ani prezliekať sa nebudem, chcem si to užiť....

• Sponzor fóra
  • @lenka3007  uzivaj, je to nadherny den a tak rychlo ubehne, aj my sa na nasu svadbu uz velmi tesime 🙂

• @vodnarka77   šak toto, že to ujde jak voda, ale tak hadam aj to potom čo bude, tak bude nadherne..ten život... Ja len dufam, že ma niečo nevytoči do svadby, lebo hned bude po srande...

• noooo pozeram, ze sa tu konverzacia zastavila uz pekne davno 🙂 ja sa len pripajam k skupine 16/7/2011 🙂 ja osobne v kastieli Fricovce 🙂

• @janulik34   ahoj, no ved už to máme za pár, tak asi všetky baby doťahuju detaily 🙂 ty už máš všetko? my sme trochu (dosť) pozadu a čo som myslela, že ani neviem, čo je stres a nerváky, tak to už aj na mňa došlo 😃 😃 😃 Vďaka bohu za tuto stránku 😉

• @janulik34  tam je krasne,raz som tam bola tusim tiez na svadbe 🙂

• @lenka3007   🙂 mne uz chybaju len sviecky a vazicky na stoly... oblek sme kupili v pondelok 😃 co sa tyka stresu, mne uz zacina obdobie typu "mam na salame" lebo odstresovala som si svoje uz predtym.. buduci tyzden ideme na predsvadobku tak sa zrelaxujem a bude fajne 😎

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Celá SR..
    Svadobné foto - video
    Rodinné foto - video
    Letecké foto-video DRONOM
    Book,glamour
    Fotoatelier
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov