Svadba 2. mája 2009. Pridajte sa

Profilova fotka
BAbenky ktora ma chut trocha podebatit a poradit o svadbe na bud.rok
Odpovedať
my mame 2. maja svadbu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
sunipa - v tejto teme sa urcite najde zopar neviest, kt. maju svadbu 02. 05. 2009 http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Ahooojte, aj ja mám svadbu 2. mája, už sa neviem dočkať, máte už niečo vybavené,............sála, kameramán a tak.................. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte kočky, už sa nevieme dočkať, už skoro všetko máme povybavované :-)
Odpovedať
Profilova fotka
...ahojte babulky... ..už sa nám to blíži, však.... :-D ..my chceme tento týždeň zajednať fotografa, kameramana, zákusky a tortu... ..to všetko ešte nemáme.. :-| ..ja viem, už je najvyšší čas... x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte kočky, chytajú ma žalúdočné vredy keď vidím ako ste s prípravami postúpili. Ja mám zatiaľ iba sálu a kostol. Zrovna dnes mám veľkým fiaskom vybuchol DJ, ktorý mal už mimochodom aj zálohu:-( Snáď to všetko postíham?!?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Lili. ..neboj, všetko stihneš... My sme boli na nákupy v stredu a za jedno poobedie sme kupili oblek, košelu aj kravatu. ..a to najdoležitejšie..obrúčky, ktorým sa veeeelmi teškam... ..hlavne klud.. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, my mame tiez svadbu v KE 2.5., bude to malinka svadba, bude nas 15, takze ziadne velke stresy :) Mame zatial kostol a restauraciu v penzione... Inak nic viac, ale na vsetkom sa pracuje :)
Odpovedať
Profilova fotka
si_si:..ved aj my šeta na mnohom len pracujeme... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
:) som rada, ze nie som sama, lebo niekto uz ma vsetko vybavene :) Ja este ani saty nemam zajednane a snubenec o obleku ani nevravim... :)
Odpovedať
Profilova fotka
..aj ja sa zvyknem čudovať, ked babenky píšu, že maju svadbu v septembri a už všetko maju... :-D ..ved klud..ja som sa zacala pozerat pred mesiacom/3 mesiace pred svadbou/ a dufam, ze vsetko stihnem.. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
No tak to sa aj ja čudujem, ale na taku malinku svadbu netreba až tolko vybavovačiek. Šaty som aj ja bola pozrieť pred mesiacom. A o týždeň idem rezervovať. Bývam totiž v Pezinku a svadba bude v Košiciach, takže trošku komplikovanejšie...
Odpovedať
Článok sa načítava...
ahojte, aj ja sa k vam pridavam. povodne sme tiez chceli 2.5., ale miesta, ktore sme oslovili ako prve uz boli zajednane. tak sa nam potom zapacil datum 1.5. a toho sa uz drzime. a nebojte, ani ja nie som z tej skupiny, co ma uz vsetko davno vopred pripravene. po mieste som sa sice obzerala uz davnejsie - na nete, ale realne sme zacali oslovovat zariadenia az na jesen. stale nemame jasno, kde to vlastne bude. paradoxne sme nasli jedno miesto, ktore je volne 2.5. :-) podobne ako si_si som si saty zacala obzerat asi pred mesiacom, nejake som aj poskusala, ale zarezervovane nemam zatial ziadne, aje ked zopar favoritiek samozrejme ano :-) . obavam sa, ze na 2.5. ich uz bude dost vychytanych a tak mi ich na piatok nebudu chciet pozicat. ale snad ... a aj ostatne foto, kameraman, hudba je este len v stadiu vyberov a predbeznych dohod. avsak nic definitivne potvrdene alebo zaplatenna zaloha. obrucky sme si uz nejake skusali na veltrhu, ale tie tiez este nemame .... ale som optimista evulka.v kde v Galante budete mat svadbu? pozerala som na vas kastiel, vraj sa tam robia obrady. nevies, nahodou ci tam vedia spravit aj hostinu? ... drzim nam palce nech to v klude vsetko stihneme a este si tie pripravy aj uzijeme :-)
Odpovedať
Profilova fotka
corolla, kolko ludi planujete na svadbu? My sme tiez povodne chceli 1.5., ale fararovi sa to velmi nepacilo. Predpokladam, ze so satami problem mat nebudem, tiez mam viacero favoritov :) Zajtra ideme pozriet obrucky, pohare a oznamenia, tak aspon nieco snad vyberieme :)
Odpovedať
asi tak 50, ale budeme mat civilny obrad, takze snad s tym prislusny p. starosta (ked uz konecne najdem to prave miesto) nebude mat problem - noooo, to bude potom este zaujiiiimaveeee
Odpovedať
Profilova fotka
tak myslim, ze starosta s tym problem mat nebude, farara by sme tiez ukecali, ale bolo nam to celkom jedno, tak sme sa prisposobili :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte babulky! corolla: My budeme mať hostinu v Taverne-reštaurácii. ..a sobáš bude v Renesančnom kaštieli /je tam obradná sieň/, ale hostiny sa tam nerobia...maximálne sa tam dá fotografovať, ale hostina určite nie...
Odpovedať
evulka.v - dakujem za info inak v sobotu sme isli s priatelom cez Galantu a chceli sme si ten renesancny kastiel obzriet. Nasli sme vsak asi len ten druhy (pri kruhovom objazde smerom na BA a Sered), lebo bol nanestastie v dost vaznom stave. a podla zovnajska to nevyzeralo, ze by mal vo vnutri funkcnu miestnost. je velka skoda, ze aj takto mozu vyzerat nase pamiatky. ale ten kastiel je aj tak nadherny.
Odpovedať
Profilova fotka
corolla: V Galante sú dva kaštiele. Jeden je renesančný /v ktorom sú sobáše/ a druhy je neogoticky /starý kaštiel v parku, ktorý žial chátra/. Inak, je na predaj za 1 Sk /teraz uz asi za 1 Euro/ :-D ..len ho treba zrenovovat... ;-)
Odpovedať
ahojte baby. ak niektora zhanate salu alebo peknu miestnost s velkou kapacitou , mozem odporucit restauracia rubin v krasnej. my sme mali svadbu a sme boli velmi spokojny so vsetkym . jedlo, personal vyzdoba . mozem len chvalit , aj ked niekto na nich nepekne rozprava ale treba sa presvedcit sami. :-) :-) :-)
Odpovedať
ahojte dievcata, ako pokracujete? my sme sa velmi nepohli :( stale nemame definitivne uzatvorene miesto, ale uz by sme sa mali rozhodnut - zvitazia sny a predstavy, alebo pragmatizmus a usetrime radsej napr. na svadobnu cestu? ale boli sme sa informovat ohladom zakuskov a snazime sa rozlusknut kolko vinka budeme potrebovat a ci a ake davat do vysluziek (najma pre tych hosti, co budu na svadbe). saty stale nic - nie je cas na skusanie ... uz sa zacinam obavat, ci to vobec vsetko postihame :( tak sa dzrte v pripravach :-)
Odpovedať
corolla tak to mate este co robit ked nemas ani satky ani miesto....ale hlavne je, ze budete zit stastne... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte... No veru, už máme na prípravy svadby len necelé dva mesiace... ;-) Corolla:..koľko budete mať hostí??..my budeme mat okolo 45-50 a tiež rozmýšlam kolko vinka a kolko zákuskou..
Odpovedať
evulka.v - ja to mam take troch komplikovanejsie. draheho rodina je jasna, oni sa stale vsetci stretavaju, a navyse byvaju "na jednej kope", takze aj vsetci na svadbu pridu. z mojej strany sa rodina tak casto nestreta a nie som si ista, ci aj vsetci pridu (s niektorymi som sa uz viac rokov nevidela). ale zhodou okolnosti mame teraz stretnutie po x rokoch, takze tam to oznamime aj im a uvidime, kto sa ako vyjadri. Moje pocty su teda zatial do 50 alebo do 60 ludi. kedze to chceme mat dalej od BA (a zo strany priatelovej rodiny uz zaznievaju otazky, ze ci to bude efektivne, ze oni vsetci sa budu presuvat a tym padom aj ubytovanie bude treba ....), tak asi ani vela priatelov a kolegov sa nepride vecer zabavit. ale ludia, ktorych na svadbe urcite mat chceme, tak viem, ze ti pridu a to je pre nas dolezite. zakusky - to sme sa uz boli informovat a na hostinu budeme brat tak 3 alebo 4 ks / osoba. na vysluzky mame 3 alternativy 10/15/25 kusov. a na tortu nam poradili ze na pocet ludi cca 50 nam bude bohato stacit torta tak max. do 8 kg. tak bezstresove pripravy vsetkym :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte! corolla:..No tak nejako rozmýšlame aj my, čo sa zákuskov týka.. pekné prípravy aj Tebe... ;-)
Odpovedať
ahojte majovky :) ako pokracujete? nejako sa tato tema nehybe. asi vsatky, rovnako ako ja, vybavute co sa da, ze? vcera som bola vyplatit zalohu za saty, tak sa velmi tesim. bola som prekvapena, ze ich mali volne :) taze ak som sa aj rozhodovala medzi viacerymi, fakt ze tieto konkretne su volne rozhodol. obcas dam na taketo "osudove" veci. inak to miesto stale nemame uzatvorene, ale vyzera to tak, ze sa to pomaly, ale isto vyriesi samo. na matrikach tu v okoli BA sa uz vsetci tesia na predlzeny viked a tak nebudu robit sobase. a co sa este velmi tesim - vonku uz zacina rozvoniavat jar ... tak nech je pekna a tepla ... a hlavne 1. a 2. maja!!!
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte babulky! ..veru, veru..vybavujeme, zháňame, pripravujeme... Niekedy mám pocit, že ešte je čas, inokedy, že toho času nie je až táák veľa... ;-) Ale ved to nejak zvladneme... A ta jar..... ....cez víkend bolo u nas krásne, tak som sa vytešovala..ale teraz sa to opat pokazilo... :-S Ale uuuurčite sam to do mája zlepší... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte babulky! ..už máme len 40 dní..a potom to príde... ;-)
Odpovedať
ahojte :-) evulka, ani nehovor .... ;-) tak strasne to leti. este pred par dnami sme pocitali mesiace a teraz uz len dni. tak velmi sa tesim, ale obcas mam taky zvlastny pocit, ze vlastne ja sa idem vydavat ... x-) dievcata, najde sa prosim niektora, ktora bude mat 1.5. sobas niekde v okresoch BA, PK alebo SC? akosi nam vybuchla matrika :-S
Odpovedať
Profilova fotka
corolla:..to preto, lebo je 1. 5. je sviatok????
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?