Svadba 20.10.2012
- Sponzor fóra
@nonika00 ahojky, taky máme tento termín
ale na to, že svatba je přesouvaná, tak nám pár těch důležitých věcí stále chybí
mužskej nemá oblek, tak snad si vybere v salonu, aby nepropadla zbytečně záloha na šaty, co jsem si tam vybrala, ale nebudou, nechávám si šít
boty taky nemá, ale prý půjde v keckách, takže to není problém sehnat
slečna fotografka mě trochu vyděsila, když drahému napsala, že je ještě čas místo potvrzení, takže jsme s mamkou raději zajistili známého pro případ, že by slečna nakonec nemohla, musíme na hrad zaplatit prašulky za pronájem a poslat prstýnky, aby nám změnili rytinu (už nikdy nikam nebudu dávat termíny
) ale jinak by mělo být všechno tak nějak snad zařízené
22. aug 2012Přidávám se do klubu
na 20.10.2012.
Pořád nemohu uvěřit, že už se to tak blíží, když vidím jak těch dnů do svatby rychle ubývá....
Zajímalo by mě jak jste daleko s přípravami a jestli nervíkyněkomu pracují, obávám se jen věcí které nemohu ovlivnit. Také se teprve teď začínám těšit, jak to je u Vás, ostatních nevěst???
Zdravím Nikča.25. sep 2012Taky se přidávám ke krásnému datu 20.10.2012
Čas do svatby se neuvěřitelně krátí, dnes už jen 24 dní.
My plánujeme malou svatbu jen s nejbližším příbuzenstvem, takže zase tolik toho potřebovat nebudeme. Ale přítel ještě není kompletně oblečen, mě se šaty došijí až okolo 3.10., v restauraci jsme zatím nenahlásili, že se jedná o svatbu, ... takže zatím rozhodně všechno nemáme.Ale to nejdůležitější - já jeho a on mě, to máme.
26. sep 2012@claire90 Mám pocit, že my jsme to měli jak přes kopírák
Taky jsme museli změnit termín, taky na to že je svatba posunutá jsem ještě nedořešili oblke a rytina do prstenů to samé....
26. sep 2012@lennii tak doufám, že i dál se Váš osud neshoduje s naším
my nakonec svatbu rušíme, měli jsme nějaký neshody, který jsme tedy vyřešili, ale přítel měl autonehodu v pátek, takže je teď důležitější, aby se brzy uzdravil a byl v pořádku a svatba se udělá někdy časem
jak mi psaly holky - času máme relativně dost
26. sep 2012@claire90 Jé to je mi líto
, ale hlavní je, aby se přítel dal dohromady a byl v pořádku ! Svatba je sice pěkná věc, ale zdraví je nejdůležitější. Tak držím palce !
26. sep 2012- Sponzor fóra
@lennii děkuji
přesně tak, zdraví je nejdůležitější, jelikož je jenom jedno
na svatbu je doma vše přichystané, máme aspoň klid na zařízení a "zžití se" v novém bytě a až se nám pak bude chtít, tak se to dá splácat třeba za měsíc, žádné šílené roční přípravy
)
26. sep 2012Také se sem připojuji s datem svatby. Dneska jsem byla objednat dort a teď už mě čekají jenom finální zkoušky v salonech
Ale popravdě musím říct, že ty přípravy za to nestojí. Svatba je sice krásná věc, ale jsou i důležitější, jak už tady ostatně padlo. My jsme svatbu chystali půl roku a po tom, co jsme se v srpnu skoro rozešli, tak už se teď jenom těším, až to bude za námi...Tím samozřejmě nechci ostatní nevěsty odrazovat od těšení
26. sep 2012@aliks Ahojky, moc hezké datum
Doufám, že nám to počasí vyjde a pršet nebude.
8. okt 2012
Nenašli ste čo ste hľadali?
FOTO - VIDEO - FOTOBOX - FOTOKARAVAN
Ahojte ženské ma niekto svadbu v ten dátum ako mi ?????????????? Ako to zvládate,čo už máte a čo ešte nie??????????????????