Svadba 21. 05. 2011
- z
- 3
- Sponzor fóra
jeeej, jaka tema
az teraz som si ju vsimla...tak sa teda pridavam...
a mame predbezne foto, salu sme si akurat vcera vybrali, ale este som nic neporiesila,asi tento tyzden tam zajdem, kostol vieme ktory, ale tiez sme este neboli, az v juny pojdeme. No a okrem toho teda nemame absolutne nic. O niektorych veciach ani len predstavu20. apr 2010kzuzik a preco nechcete kameramana?my keby mame svadbu v Palarikove tak kameramana mame,pokial to bude v LV nepoznam nikoho
my mame problem so salou tam kde sme chceli je to obrovske ale musime sa tam ist pozriet nech to aj vidim nie len pocuvat ..pretoze nie je problem mat svadbu v Leviciach ale ked si predstavim ze mam platit ubytovanie hostom co je cca 900 eur tak ma natahuje od zlosti
vy to ako riesite s hostami?budete mat sofera co budu vsetkych odvazat domkov alebo ako?
23. apr 2010no my napriklad nemame kameramana preto, ze mame pocit ze nam stacia fotky a kamera su zbytocne vyhodene peniaze. Keby ze kameru, tak maximalne na obrad, a to malokto robi...a ak aj ano, tak to stoji pomaly tolko ako keby tocil celu svadbu (ja sa ani nedivim, lebo tym vlastne odbabre cely den, kedze uz dalsiu svadbu tocit nestiha), ale este popozeram. Mne to chyba len kvoli tomu aby som mala natocene to svoje a jeho ano a slub vernosti a tak
a mozno to spravi nejaky nas kamarat.
My budeme mat hosti z blavy a celkom dost, ak teda vsetci co chceme pozvat aj pridu. Ubytovanie riesime hlavne u nas a u tety, prakticky ide len o jednu noc a u nas sa vyspi minimalne 10 ludi a u tety urcite tiez par a ostatnym snad vybavime daco, alebo ich prinutime bavit sa do rana a neist ani spat
A sofera tiez neplanujeme... taxiky vystacia, ale chceme tie taxiky zaplatit (mam znamosti) a ked sa najde niekto kto nebude chciet pit (predpokladam ze bratranec, on velmi na pijatiku nie je), tak verim ze aspon tych starsich porozvaza. Ale este tieto veci vsetky zvazime az na to pride cas...teda az budeme vediet kto kazdy nam vlastne pride23. apr 2010Tak my nechceme kameramana, lebo mi to pride ako vyhodene peniaze, aj tak po svadbe nikto nevydrzi pozerat to 5 hodinove video, je to blbost, radsej investujeme do fotiek. A okrem toho urcite sa najdu aspon dvaja - dedko a svokor co si to budu chciet natocit svojimi kamerami, takze nejake to video z toho urcite bude... No odvoz este neriesime, sak mame este rok, fakt to este neriesim, potom budem... Ale asi nejako tak, ze taxiky a hadam niekto nebude pit a tak.
23. apr 2010- Sponzor fóra
to mas sice kzuzik pravdu,ale kameraman co by sme ho chceli nestoji az tak vela a ked sa dokazem pozerat na 4 hodinovu stuzkovu tak svadbu vydrzim duplom pozerat
fotografa vieme tiez koho chceme,nie je sice najlacnejsi lebo "svadobny balik" nas vyjde na 240 eur ale jeho praca je vynikajuca,(osobna skusenost,fotil ma) ...
29. apr 2010Tak nas fotograf stoji... ty kokso ze zabudla som??? uff no fakt, nechce sa mi teraz pozerat do papierov, ale myslim ze 350 Eur, ale radsej dam trochu viac aj co som usetrila na kameramanovi, nech mam kvalitne fotky
No je fakt, ze ja som si svoju stuzkovu tiez pozerala, ale neviem, proste na svadbe kameramana nechcem a tiez aj kvoli tomu, ze clovek sa hned divne citi a nie je uvolneny ked vie, ze ho sleduje kamera
brrr...
29. apr 2010jemine take palky chcu ze az no 350 eur je uz fakt dost
aspon pre mna ... my chceme kameramana aspon na ten sobas a gratulacie,prenesenie cez prah,prvy tanec a to by aj stacilo,ale rozmyslali sme,ze ak nam da niekto vediet ze si donesie kameru (z hosti) tak iba to bdueme mat
nastastie my sme taki parik blaznov ze sa budeme v kostole sustredit najma na farara a kameru si ani nevsimneme
no ved uvidime
30. apr 2010no ja sa v kostole uz aj tak citim dost divne...a este keby tam behala kamera...jedine ze takto :
a najlepsie keby zrkadlovky boli zvnutra
Inak ked tak rozmyslam...no stuzkovu sme pozerali asi trikrat...raz aby videla babka a teta, to bolo hned po stuzkovej a samozrejme aj ja som to chcela aj vidiet...potom este raz ked sme mali dajaku oslavu a bola u nas vacsina rodiny z BA a tretikrat som to pozerala, ale tiez len niektore useky, ked som to ukazovala snubencovi asi pred rokom
Takze co ja viem..dat tolko penazi aby som si trikrat v zivote pozrela svadbu na videu...neeee, niekto iste bude mat kameru.
30. apr 2010tak tak, peniaze budu potrebne na kopu inych veci...jedni zakladaju rodinu, druhi rekonstruuju, treti si chcu kupit nejaky darcek alebo ist na poriadnu svadbobnu... proste, ja sa chystam na svadbe setrit, ale tak aby to zas nebolo na ukor mojho najkrajsieho dna, no ale ked si mozem vybrat z dvoch skoro rovnakych veci a rozne drahych,tak beriem to lacnejsie...pokial to nie je dajaky smejd
3. máj 2010kurtica opat suhlasim
no my sme najskor chceli take veci ze kamienky a take hluposti co ani treba vlastne neni a nakoniec ostavame pri organze zlatej co bdue nariasena na stoloch medzitym vo vaze kvetinky a alko,nealko,taniere a darcek v tylovej tasticke to staci na stole,ziadne kamienky,sviecky,lupene,pierka ... aa urobila som velmi dobry tah!isla som s kamoskou do svadobneho salonu len tak potesit sa
ona vytiahla,ze spravme si pekny den a zabavme sa ..nastastie na datum sa nepytala ... kedze sme tam sli s mojou dcerkou tak mi komplet saty,zavoj,korunka-celenka,podvazok,dokonca pohare vypocitala na 120 eur..vraj mate dcerku nemozte vela minat
taak moc ma to potesilo!
4. máj 2010svadobne si poziciam urcite
ako kamaratka mi vravela ze nech idem do Polska ze tam najdem aj take malicke cisla ze nech si ich radsej kupim ale naco mi budu kupene saty?komu by som ich asi tak predala,nepoznam nikoho v akej postave ako som ja
takze aj ked mozno prerobim na pozicani siat usetrim inde ...
7. máj 2010no ved jasne kazdy setri tam kde sa mu to oplati, ja dufam ze popolnocne si kupim normalne...zatial som sice nadrozmerna (nie zas prilis ale dajakych 10-15 kg musim dat dole), ale tak postupne to znizujem, tak by sa mohlo nakoniec podarit...mam este rok
A tiez mi bude stacit, ak tie saty vydrzia ten vecer a mozno este nejaky jeden, takze to nebude nic znackove
trdielko a ako tu spominas zlate/smotanove.... to musia byt popolnocky v rovnakej farbe ako svadba? ci to len tak chces mat? alebo len tak zvykne sa? ja rozmyslam, ale co poznam nevesty aspon co som videla aj po polnoci, tak asi na to vsetky kaslali, posledna svadba bola smotanova a popolnocky bordove, predtym este pamatam zelenu svadbu a popolnocky cervene...asi je to jedno... ja by som asi aj fialove brala, lebo sa mi ta farba paci, ale drahy bude zarucene chciet cervene...no to sa este budeme hadat na tom7. máj 2010
- z
- 3
Nenašli ste čo ste hľadali?
Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Takže rozhodla som sa založiť túto tému, lebo som si všimla, že je tu veľa dievčat, ktoré sa rozhodli povedať si svoje "ÁNO" v tento deň. Takže baby, ktoré chystáte svadbu na tento termín, čo už máte hotove???