Svadba 26.5.2012. Kto z vás má tento dátum?

4. aug 201140

Ahojte nevestičky? Kto z vás má tento dátum? Čo už máte povybavované? 😉 Ja zatiaľ kostol, sálu, fotografa, kameramana... Postupne všetko pozerám. Viem, že je to asi skoro, ale chcem si vyberať kým je čas to, čo chcem, nie z toho čo ostane... 😬 A potom už to pôjde postupne... Tak ako ste na tom vy? 😉

• tento dátum som chcela aj ja - vtedy mám narodeniny 🙂 , ale nechceli sme čakať ďalší rok so svadbou len kvoli tomu, že vychádza tento dátum na sobotu, takže svadbu máme už o necelý mesiac 28.5.2011 - vtedy má narodeniny moja sestra 🙂 A ja si myslím, že taký rok pred svadbou je akurát začať to všetko riešiť, vieš si urobiť veľký rozhľad, nápady a inšpirácie môžeš zbierať atď. Veľa šťastia prajem

• @nikuska265  Jej, to je super... Tak budem na teba myslieť v tento deň pre teba narodeninkový! 🙂 Máš pravdu, čakať netreba! 😉 Ja som musela kvôli škole.. A máj sa mi páči! 🙂 Ďakujem a tiež vám prajem veľa šťastia!!! 😉

• Nikto nový mi nepribudol? Ako ste na tom kočky? 😉

• ahoj🙂

ja mam tiez na buduci rok: 26 .5 a poviem ti zacala som s pripravami pred dvoma tyzdnami a mala som co robit aby som nalsa volneho starejsina, skupinu a tak..ale aspon uz ich mame zarezervovanych a mozem zacat hladat saty🙂
    kde budes mat svadbu? mas cislo na nejakeho kameramana?

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    SVADOBNÉ OZNÁMENIA, KTORÉ INDE NENÁJDETE. SKUTOČNE ORIGINÁLNE A KRÁSNE KÚSKY NA VAŠU SVADBIČKU. VITAJTE U MŇA.
    Castel Mierovo
    Dunajská Streda
    “Je to dom cnosti, pracovitosti a usilovnosti ako aj večným prístreším výborných myšlienok a šľachtickej zábavy.”
    Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
    Ponúkam profesionálne fotografické služby.
    Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov