Svadba 27.4.2013
- z
- 2
@dajana23 ahoj
my ešte nevieme, že ktorý deň presne ale tiež chceme mať v apríli 2013
) Už niečo aj máš??
10. jún 2012@carolinka2 tak ak chcete mat v aprili uz aby ste si rezervovali minimalne miestnost kde bude hostina
10. jún 2012@parvinka0001 viem viem, pracuje sa na tom
10. jún 2012- Sponzor fóra
@parvinka0001 v podstate miestnosť máme, akurát kostol zajednať
10. jún 2012@carolinka2 a na kostol mate cas my sme sa boli pytat tak len aby sme stihli si spravit 4nauky aze koncom roka mozme nahlasit kedy a o kolkej chceme
10. jún 2012@carolinka2 ahoj aj my sme sa rozohdli pre ten termin 6.4 2013
26. jún 2012@mimi1111 aj my sme sa rozhodli pre ten termín
) už sme mali 1. rodičovské stretko kde sme im objasnili čo a ako by sme chceli
Ako ste na tom vy?? Mne sa zdá, že mám tiež ešte dosť času...(samú seba nespoznávam)
4. júl 2012@alenkachristian my sme sa tiez nevedeli rozhodnut....nakoniec sme sa rozhodli pre najjednoduchsi, zo vsetkych komplikovanych sposobov, a to: v rakusku svadba na urade, s najblizsimi (ca. 15 ludi - len obed), a tyzden na to na slovensku svadba v kostole, so vsetkymi (ca.50 ludi - 3 dni ubytko a hostina)......prislo nam to ferove voci vsetkym a hlavne voci nam dvom, takto si to uzijeme najviac
5. júl 2012my mame 20.4
@strajana tak to si dvakrat uzijes svadbicku5. júl 2012@strajana
aj my spravime uradny sobas niekedy cez tyzden vo viedni s dvoma svedkami a cirkevny tyzden na to ale este nevieme kde. Mame totizto z Trencina len 15 ludi, a 60 z Rakuska.5. júl 2012@carolinka2 ahoj no my sme stretnutie s rodicmi este nemaly len sme to oznamily a vsetko si zariadujeme sami salu treba zarezervovat a ostatne ma cas tiez si mysliim
len aby sme sa potom nenahanali
7. júl 2012- Sponzor fóra
@mimi1111 veď to
a už vieš farbu svadby? šaty odkiaľ budeš mať?
13. júl 2012@carolinka2 no saty uz mam vybrate teda aspon predstavu mam kamaratka ma salon tak od nej si poziciam a farba teraz mam maniu na fialovu no mozno to dovtedy zmenim a co ty ako pokracujes s pripravamy?
13. júl 2012@mimi1111 no ja tiež mám vybratý strih šiat tak uvidíme...neviem kedy začnem chodiť obkukávať
my sme sa zhodli na lososovej farbe....ale ešte pokukávam aj po iných
ale pravdepodobne bude taká...no a nič viac ani menej nemáme....
najradšej by som to zbúchala všetko raz-dva bez tých všetkých vybavovačiek príprav...sami dvaja svedkovia a finito....ale realita bude 60 hostí.....oooch
13. júl 2012@carolinka2 a co ti v tom brani len svedkovia a dost??dost ludi my mame do 50 este ani presny pocet nemame
ved este je to daleko kopu veci urcite este pomeniiime
13. júl 2012No čaute baby, my máme sálu, ale tú rušíme, musíme hladať inu, pretože sme tam boli teraz na svadbe a neochota, málo jedla a podobne, velka nespokojnosť ženícha a nevesty... ešteže sme nedali zálohu zatial... takže musíme sa pustiť do niečoho iného... Máme kameramana a DJ- ja ostatné zatial nič....
30. júl 2012@kazuzka ahoj, my budeme mať svadbu v Tatranskej Lomnici, Podolínec obrad ...to je už na východe
Kde to plánujete Vy?21. sep 2012@palko_vladka ahoj, no my už sme zajednali sálu vo Víťazy najprv som chcela v nejakom hoteli ale táto sála je nová moderná je ozaj pekná, hubu máme Genius z Dubovicie pri Lipanoch (to ma na svedomí moj drahý) fotograf už je tiež z Košíc, kameramana nebudeme mať, oznámenie si robím sama už mám návrh len neviem akú farbu lebo to chcem zladiť s kyticou a výzdobou ale ešte som sa nerozhodla
ako to je u vás z odobierkou a z radovým tancom čo budeš mať oblečené na radový?
21. sep 2012@kazuzka ahoj ahoj
nemusí byť hotel, hlavne je že sa vieš vyhrať s tým priestorom, a ako som videla Tvoje košíky si šikovná a urobíš to krásne....hlavne my už máme tiež sálu tá je v Tatra. Lomnici - Grand Hotel, hudba je už tiež u nás bloknutá Junior z Kamienky /neviem či Ti to niečo hovorí, ale sú známejší a dosť obsadený aj rok do predu/. Fotograf bude zo stredného Slovenska /Žiar nad Hronom/- môj kamarát, a starejšieho máme tiež ten je zas z BA /ale pôvodom východniar
/.odobierka u nás ešte nie je domyslená...určite bude ale máme problem, lebo priateľ pochádza z Podolínca - tam bude sobáš, ja z Hliníka nad Hronom a bývame v Stupave
na redovom budem ešte v svadobných a po ňom sa pôjdem prezliecť do popolnočiek ,,,,
21. sep 2012
- z
- 2
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Ahojte tak ak sa nájde niekto kto bude mať svadbu v tento deň, budem veľmi rada ak sa pripojíte do tejto diskusie....