Svadba 27.4.2013

24. jan 2013440
  • Ahojte, aj ja mam svadbu 27.april... sala, foto, kamera a dj zajednane... po vykladoch obdivujem svadobne saty, topanky doplnky... 😃

• Dievčatá o 200 dní sa vydávame. 🙂

• aj my mame svadbu v tento deň 🙂 😉 ešte 167 dní 🙂)

• Sponzor fóra
  • @lucinkaqe  ja som na tom presne ako ty 🙂

• ahojte dievcata, takze je nas tu dost s tymto datumom svadby... pevne verim ze nam pocasie dopraje urobit nadherne svadobne fotografie 🙂) ako vam pokrocili pripravy?? 🙂

• @ajkaaaa   je to super, ao si na tom s pripravami?? co este chyba a co uz mate??

• @lucinkaqe  máme sálu, dj, kameramana a fotografa 🙂 šaty som si dala minuly tyžden siť 🙂 ostatné ešte nemám ale mám predstavu a pisem si do zosita, čo kde maju atd a ty?

• aj my máme 27.4.2013 🙂) máme sálu, DJ, fotografa, cukrárku a kostol - o 16:15 hodine 🙂 a naplno s prípravami začneme v januári, máme predsa ešte kopec času 🙂

• ahoj 🙂 dievčatá ja mám šaty, aj popolnočky, topánky (už ich rozchádzam), kostol , sálu, fotografa, kameraman nebude, koláče to je asi tak všetko nateraz a vzhľadom k tomu, že oznamenia si robím sama mala by som začať ale akosi nemám čas 🙂

• uz ste zajednavali kolace?? nie je to skoro? ci si mam aj ja švihnuť?? ja som myslela ze cukrara mam cas riesit po novom roku...
    @kazuzka  
    @nelly004

• @ajkaaaa  my mame foto, kameru, salu, kostol, zacneme s naukami az po novom roku, ako nam bolo povedane, saty som skusala uz zopar... pacia sa mi vsetky co som mala, takze to bude veeelky problem 🙂 a mame uz aj obrucky... teda do dvoch tyzdnov nam pridu... mam nakupene rozne drobnosti, ako bublifuky, krepovy papier, vencek na dvere ako ozdoba, pohare, a do vianoc by sme si chceli dat robit oznamenia... 🙂 bavi ma to postupne vsetko zhanat 🙂

• @lucinkaqe  vidis, to mne sa zase žiadne nepačili, preto si idem davat saty sit 🙂 aj mna to bavi, tieto pripravy su na všetkom asi to naj 😃 aj ja chcem oznamka do vianoc, obrucky asi až po nich..

• juuhuuu...to je tiez ten moj vyvoleny datum..🙂))..buduci tyzden idem na lov oznameni.😛

• @lucinkaqe  no už som zajednala lebo ma toho veľa a je to suseda 🙂

• Sponzor fóra
  • Dobrý deň,
    ponúkam Vám svoje služby. V prípade, že Vás moje portfólio zaujalo, neváhajte ma kontaktovať.
    Rád poskytnem bližšie informácie

• my mame tiez 27.4.🙂
    a nemam skoro nic 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Zvečnite si svoj svet, objektívom môjho fotoaparátu.
    Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

Milí snúbenci, rozmýšľate nad tým kde si zorganizovať svadobnú hostinu? Máme v organizovaní svadieb bohaté skúsenosti a využijeme ich k tomu, aby ste
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov