na počasie som sa nachystala :). Mam aj biely dazdnik, kamoska mi pozicala srdieckove gumaky na fotenie ak by prsalo, a kupila som si aj biely kabatik lebo uz asi bude chladno...
Neboj pocasie bude OK, ved mozno bude slno, mozno dazd a mozno budeme stavať snehuliaka :), necháme sa prekvapiť, tak či tak to bude najkrajší deň :D
@nanka2910 Tesim sa aj bojim zaroven, cely september bolo krasne, dokonca aj prva oktobrova sobota. Ja pevne verim, ze babie leto vydrzi az do novembra. V pondelok idem uz na poslednu skusku svadobnych siat a tiez si musim este vybrat nejaky kozusok alebo bolerko., lebo teraz uz ked chodim do prace tak rano je kosa a po obede teplo :-D
ja som si dala svadobne saty sit a uz ich mam doma, a kozustek som si tiez prekupila tu z bazarika, lebo co som bola v pozicovnach tak nic moc, kozustek som si musela zaobstarat lebo na satach nemam rukavy a to by mi bola poriadna kosa... ja sa tiez tesim, cez vikend sme boli v sale pozriet ako to robia a vyzdobuju... mam vlastnu vyzdovu, tak dufam ze uz mam vsetko... este mi svagrinka doraba srdcia na stenu
Ty uz mas vsetko???
Ja mám tiež vtedy termín a nechcem aby pršalo,dnes nám prší,tak hádam bude na náš deň babie leto :-) Kožuštek mám z požičovne,ten určite treba. Len keby nepršalo,máme prvý manželský tanec naplánovaný vonku pred hotelom,tak hádam to vyjde. Aj do kostola pôjdeme pešo,teda chceli by sme,tak hádam bude pekne
Ja uz mam vsetko chvalabohu, uz len odratavam dni :) a ked vidim ze este 16 dni tak stresujem cim dalej tym viac :) ale pozerala som predbeznu predpoved pocasia na 29 malo by byt slnecno a 15 stupnov. Tak snad to vydrzi.