Svadba 3.7.2010. Je tu ešte niekto s týmto termínom?

11. júl 2010580
  • ahojte, tak my to máme tiež 3.7. v nr.. 🙂 skoro všetko už je pripravené, akurát neviem kde si mám dať upiecť tortu.. viete mi poradiť niekoho šikovného v nitre alebo okolí? díík 😉

• baby zacinam pri vas chytat stresy
    😉

• baby, má to niektorá z vás tiež v kostole u sv.Gorazda na klokočine v nr? lebo by som chcela vedieť ako to tam je s výzdobou..

• Sponzor fóra
  • my to máme na úrade

• no už som tu dávno nebola, my už máme skoro všetko, už iba drobnosti chýbajú. a potom samozrejme ešte musíme natrénovať prvý tanec s prekvapkom, urobiť plán na svadobný deň, zasadací poriadok...
    Tak si držme palce aby sme to stihli a nech sa vydari ten velky den 🙂

• hej, hlavne nech sa vydarí 😉

• 🙂

• neviem ako vy dievčatá, ale ja pomaly začínam šalieť 🙂
    stále rozmýšlam či mám všetko, čo ešte treba, ešte do toho sme sťahovali moju mamu, no hotový blázninec 😃

• uz sa nam to bliiiziii 😛

• uz stresujem 😒

• aj ja 🙂

• baby, už len pár dní............ čo, rozlúčka bola???????

Moja bola skvelá, hlavne ked nás o jednej v noci prepadol ženích aj s partiou. a to sme mali rozlúčky v ten istý deň, ale pre istotu v iných mestách 🙂)))))

• Zuzi, ako ???

Ja mam pocit, ze som kopec veci zabudla

• už nech je to za nami, nejak ma to prestáva baviť 🙂 🙂

ja už len doťahujem posledné veci. včera som mala skúšky šiat, dorábku melíru, išla som na nechty, kedže ja v práci dlhé nosiť nemôžem, tak sa z nich strašne teším 🙂 🙂 🙂 🙂

celý den som zhánala sviečky. nemohla som nič nájsť a ked som našla, tak ich mali málo. ale nakoniec sa podarilo. ešte musíme vybaviť autíčko. nejaké síce sú, ale ešte sa rozhodujeme

a neboj, všetko dobre dopadne 🙂 🙂

• ahojte kocky 🙂 bol to moj vysnivany datum, 3.7.2010---3+7=10 🙂 🙂 🙂 ale nakoniec sme si vybrali 18.9. dufam, ze vam to vyjde podla vasich predstav, budem na vas silnoooo mysliet 😬 😉 🙂 🙂 🙂

• Sponzor fóra
  • zuzi, ja som zvedava na tie tyrkysove kvietky 😉 😵 😵

• pomooc, nic nestiham
    dufam, ze vsetko klapne ako má, drzim palce kocky 🙂

• bubi, ved mas este dva dni.. 😉 stihas, neboj.. 😉 🙂

• mariynka,

tak na tie kvietky som zvedavá aj ja. hovorila mi, že to nebude žiadny problém a už mi nebude ani vadiť, ked to bude aj do modra

hned, ako budem môcť, hodím foto

• kocky, myslim na Vas 🙂 🙂 🙂 pocasie je super, uzite si toooo 🙂 🙂 🙂

zuzi, tesim sa na fotky 😵 a drzim palce 😉 🙂 🙂

• ahojte, tak uz to mate za sebou.. 😵 😵 😵 gratulujem mladym paniam 😬 😉 🙂 🙂 a tesim sa na fotky z vasho dna D 🙂 🙂 🙂

• no, počasie nám vyšlo fakt super 🙂) Prakticky sme všetko postíhali načas, len škoda, že sme sa nemohli dlhšie fotiť v parku. Chceli sme aj na hrade, ale v NITRE boli nejaké slávnosti a bolo tam veľa ľudí a tak sme šli rovno do parku.

Hostina bola super, užili sme si to 🙂)) Kľudne by som si to zopakovala. Nejaké amatérske fotečky už sú, len si musím nájsť viac času a sadnúť si nad to

• zuziii, gratulujeeem, ukaz nam aspon kvietky.. 😬 😉 🙂 🙂

• Zajtra sa s tým pohrám 🙂))

• no kocky, mame to za sebou 🙂
    počasie bolo úžasné 🙂 svadba bola super, hostia spokojní, bavili sme sa do 6 do rana 😃
    par amaterskych foto uz mam v albume, aj ja by som si to zopakovala 🙂

• zuzi, kedy sa dockame tych fotiek??? 😃 😃 😉 🙂 🙂

• Hello baby, tak sme to vsetky uspesne zvladli. Krasny manzelsky zivot!!!

• vela stastia manzelky 🙂 tak uz je to za nami... prve dojmy 😉 ???

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    ...všetko čo na svadbu potrebujete vytlačiť
    Váš sen ..., Váš deň ..., Vaše splnené sny.
    Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
    skolnikphotography
    Celé Slovensko
    Mojou filozofiou je zachytenie jedinečných emócií a neopakovateľnej atmosféry počas vášho veľkého dňa.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov