čo už máme livulienka? Máme objednané miesto hostiny pre 170 hostí, máme postarané o stravu, máme na kúpený alkohol, máme fotografa, kameramana a hudbu, kostol je viacmenej tiež už zajednaný a pár drobností na tyrkysovo-bielu výzdobu a čo vy?
@anyelov to mate teda riadne vela toho uz :D
my sme dnes boli menit miesto konania (koli vacsimu parketu), tam nam zaistia aj stravu aj vyzdobu. mame fotografa a DJ-kamarata. a okrem toho este len robime research na cukrarku,obrucky,oznamenia.
@anyelov no aj tak dost. my mame este na vsetko cas. s obruckami cakame na veltrh. nech si to hlavne moj mily vyskusa, lebo ja si neviem predstavit co by na nom vyzeralo normalne. nakolko mne sa pacia dvojfarebne obruck :D
tak to chceme vidiet na vlastnych rukach
Caute baby :-) objavila som tuto diskusiu a rada by som ju obnovila. Ktore z vas mali svadbu 3.8.2013 a ako si na nu spominate? My sme mali v Kosiciach poriadne horuco, ale ja som to ani velmi nevnimala. Skoro vsetko vyslo podla planu az na mensie trapasy a na to, ze 3 dni pred svadbou mi navrela na cele velka vyrazka z tych stresov a tepla. ]-( V kostole sa ludia utierali papierovymi vreckovkami, lebo z nich tieklo. Na hostine sme mali asi 85 ludi a super sme sa zabavali do pol stvrtej. :-) Mame na svadbu krasne spomienky a fotky a nabuduci tyzden uz bude aj video. :)
A co vy nevesticky? Bolo nas tu celkom dost s tymto terminom. :-)
@khkt no s tym teplom to aj u nas bolo podobne :D nastastie sme mali v hoteli terasu, inak by sme sa asi vsetci roztopili. nam vyslo presne vsetko podla planu,nakolko sme nameli ziadne odobierky ani cepcenie :)
co ma prekvapilo je, ze sme mali 50ludi a vsetci 50ti sa bavili do pol5tej rana a pytali si cisla na DJ, lebo spravil fakt skvelu zabavu az som sa cudovala,ze sa tym ludom v tom teple vobec chce vstat zo stoliciek.
hostia boli spokojni a chvalili, takze sme spokojni aj my :)