Svadba 30.5.2015

Koľko je nás tu s týmto krásnym dátumom? :-) Vytváram priestor na diskusiu, spoločné zdieľanie radostí aj starostí :-D
Odpovedať
Zároveň pozývam @dewil3, @ajahodkam, @zuzkabr, @ejuska2586, o ktorých už viem :-)
Odpovedať
@pokinka velmi pekny datum, my sme ho, zial, museli zmenit, ale toto bol nas vysnivany :)) tak tfuj,tfuj, aby vam vsetko vyslo :)
Odpovedať
@joy23 my sme zase mali vysnívaný iný, ale tiež sme museli meniť, tak som sa odľúbila a zaľúbila do tohto :-D a na kedy ste to presunuli?
Odpovedať
@pokinka presuvali sme 2x. Najprv na 25.4. 2015 a druhykrat na 1.5.2015. Teraz uz len cakame na vtjadrenie farara, ci mu to nerobi problem.
Odpovedať
@pokinka Dakujem za pozvanie :)
Odpovedať
Profilova fotka
Rada poradim ohladom svadby. Staci sa opytat ☺
Odpovedať
Profilova fotka
cawte kocky :) tiez sa pridam ak nevadi , moj drahy vybral tento termin na prvy sup a mne sa tiez velmi oaci je tu niektora s Kosic ?
Odpovedať
Košice nie, ale tiež som východniarka :) @jasmina232
Odpovedať
Profilova fotka
supis aspon kusom blizsie a odkial si ? co uz. mas ake mate plany pis vsetko. :) :-p
Odpovedať
@jasmina232 okolie PO, ale do KE to mám na skok. Ktovie, či tam ešte nebudeme bývať :-D No a my už máme foto, video, hudbu a samozrejme sálu. Chystáme viac ľudí a veľa tu toho na výber nie je, tak sme museli rezervovať už skôr dopredu. Niekedy v najbližšej dobe plánujeme ísť vybaviť kostol a medzitým pokukujem po šatách, obrúčkach, atď :-) Nech si hovorí kto chce, že je to skoro. Radšej si poprezerám všetko v kľude a kúpim hoci aj skôr, ako sa potom ponáhľať a stresovať že nestíham. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@pokinka uplne suhlasim my uz tiez mame rezervaciu na miesto hostiny mame aj obrucky a hudbu akurat ze kostol mozeme vybavit az v auguste i ked termin uz mame len nam ho musia potvrdit lebo je na inom mieste ako farnost. inak pomaly sa to oriblizuje , a su nejake vyhlaidky na byvanie ? kolko ludi budete mat?
Odpovedať
Vôbec to nie je isté, len to je jedna z alternatív, uvidíme neskôr, kde zakotvíme :-) My plánujeme okolo 130, tak na redovom budem mať čo robiť :-D to aby som začala trénovať kondičku už teraz :-D A vy koľko plánujete?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
uff tak to bude vykrucacka mi. mame v plane max 70
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?