Svadba 5.10.2013. Ste tu holky?

6. feb 2013150

Nápady, inšpirácie...

• a co konkretne?

• aj my mame ten termin svadby 🙂

• Sponzor fóra
  • aj my budeme mať svadbu 5.10.2013, 😉

• uz ste zacali s prípravami? mi zajtra ideme za farárom a miesto vybavit, hudbu uz mame.🙂
    na našej svadbe bude okolo 65 osôb, a starejšieho nebudeme mať, podla vás je potrebný starejší?

• ahooooj aj my máme 5.10.2013.
    Začni už vybavovať, ak chceš mať všetko podľa predstáv 🙂

• cauko 🙂 aj my mame ten datum 🙂 je tu skupina na MS s tým datumom 🙂 my uz zakladne veci ako salu fotografa hudbu a tak mame od septembra.. od vtedy som vegetila 😎 a teraz zacinam zbierat pomaly vyzdobu a tak.... vy ste ako natom?
    😃

• aha nieje skupina som sa zmyllila.. je len ze OKTOBER 2013 🙂

• @12345petra  starejsieho ani my nebudeme mat ja vlastne ani neviem co taky clovek robi.. 😃

• no mi zas budeme mať hudobníkov takých , ktorý povedú celu svadbu 😉 a bude mať niekto v dunajskej strede svadbu 5. 10. 2013???

• aj my mame 5.10 🙂

• a vy kde ? tiež v dunajskej strede?

• je tu ešte niekto s týmto dátumom???? 😎

• je tu niekto , kto bude mať v tento deň svadbu a takisto v Dunajskej Strede? 😃

• máte nejaký tip na "program" okrem starejšieho 🙂 ???

• tak my sme sa predsa len rozhodli, že budeme mať starejšieho 😉 nedávno sme boli tiež na svadbe a predsa len starejší sa postará o zábavu hostí a ja už nemám žiadne starosti, ale samozrejme starejší bude mladý a velmi inteligentný muž., velmi sa mi páči rozlúčka ženicha a nevesty od rodičov pred obradom a rozhodla som sa, že keď už budem mať svadbu tak nech je taká ako som si vysnívala 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Svadobné fotografie, ktoré splnia všetky Vaše očakávania a ešte máličko viac...
    SVADOBNÉ OZNÁMENIA, KTORÉ INDE NENÁJDETE. SKUTOČNE ORIGINÁLNE A KRÁSNE KÚSKY NA VAŠU SVADBIČKU. VITAJTE U MŇA.
    Ponúkam profesionálne fotografické služby.
    Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov