@anjelivka no hej aj my preto vsetko riesime skoro lebo ked mas nejaku konkretnu predstavu tak musis skor :) fotografa co sme chceli ma uz obsadene tak mame inu fotografku :) ale verim ze budeme spokojni. Mate nejaky specialny den vtedy, ze nanho cakate 2 roky? My sme proste nechceli maj tak sme dali nie prvy ale druhy tyzden :) a je medarda som zvedava ake bude pocasie :)
@anjelivka včera som ti isla pisat radostnu spravu ze mame zajednanych hudobnikov na 1.6. a dnes mi dosiel mail ze aj sala aj hotel(druha varianta) su na ten den obsadene :-(
Aj ja budem mať svadbu v tento dátum :-) Už máme rezervovaný priestor, svadobnú agentúru na výzdobu a matriku..Ešte treba hlavne kamera a DJ! Pre niekoho sa zdá skoro, no na nás sa už na určitých miestach pozerali šokované keď sme vraveli už o budúcom roku..Ostatné veci majú ako tak čas ale toto je podľa mňa najdôležitejšie :-)
@anjelivka ja sa chystám na šaty cca v novembri a už vidím, že to bude jeden z najväčších dôvodov na šediny :-D nebudem si môcť z toľkej krásy vybrať, i keď je pravda, že to čo sa mi páči mi nemusí sedieť a naopak to čo by som nepovedala mi sadne :-D
ahojte nevestičky...aj my máme tento dátum...máme rezervovanú sálu, kameramana, fotografa a DJ-a..na budúci mesiac by som chcela ísť do kostola :-) momentálne riešim výzdobu, neviem si vybrať
ja tiež nechcem nejaké typu šlahačka a podobne :-D to bude skrátka najväčší boj!!Každopádne sa chystám na tour de šaty tak koncom októbra začiatkom novembra :-) zdalo sa mi že je to skoro, no kamoška (už vydatá, takže má x skúseností) ma vyviedla z omylu..tak som zvedavá!!
No a čo sa výzdoby týka tak moja je čokoládovo smotanová so zlatými prvkami :-)
ahojte :-) taktiež máme svadbu v tento deň :) máme kostol, sálu, dekoratéra, cukrárku, DJ, kameramana a fotografa, obzeráme sa po oznámeniach, pohároch a podobne. Máme spísaný zoznam hostí a aj sedenie predbežné. Šaty zatiaľ nemám ale už musím ísť poobzerať salóny. Takto skoro si treba zarezervovať aj kozmetičku a kaderníčku? nebude sa smiať zo mňa že čo tak skoro?