Svadba 9. 7. 2011

5. feb 201160

Caute kocky,
ma niekto svadbu v tomto termine? Rada by som vedela ako ste na tom s prípravami, lebo mne sa zda, ze nic nestiham, ale to je asi normalne 😃

• ahojkaj ja mám tiež svadbu tento termín a čo mám zajednané, tak: sálu, starejší, Dj a to je asi tak všetko, ale nejak nestresujem, ja mám zase pocit, že mám akurát čas na všetky detaily.

• @alenciatko  ahoj, my mame tiez 9. 7. 😃 stale nieco riesime, ale nie preto, ze by nas to surilo, ale nevieme vydrzat!...takze mame toho viac: salu, vyzdobu, kostol, fotografku, kameramana, hudbu, ja mam saty, priatel vesticku a kravatu a este alkohol mame kupeny 😃 ... dohodnuta som aj s kamoskami, co ma budu licit a cesat a este so spevokolom v kostole!
    no a momentalne sa chystame na svadobny veltrh xixi, vsak nech sa to trosku hybe 😵

• @machula  jeeeeej tak mate toho uz riadne vybavene 🙂 a ja chcem tiez v najblizsi tyzden riesit uz saty. Mna to nejak nestresuje len preto lebo v maji sa vydava sestra, takze najskor sa riesia veci okolo jej svadby a potom sa budu moje, ale tak alkkohol tiez uz mame nieco pokupene, kostol ( fararovi sa dalo vediet ), kolaciky si upecieme svojpomocne aj tortu 🙂 Tetu mam kadernicku a aj kameramanovi sme uz naznacili, len este nevie termin xi 🙂 lebo najprv sme mali naplanovanu svadbu na september, ale prisla do toho sestra( tehotna) tak aby stihla moju svadbu tak sme museli prelozit :/ ...

• Sponzor fóra
  • @alenciatko  fuha...takze mate hned dve svadby po sebe a dvojnasobok starosti, ale aj dvojnasobok prijemnych chvil okolo riesenia detailov 😃 ....v nasej rodine, je moja svadba prva po dost vela rokoch, takze sa vsetci velmi tesia a vsetko riesime s predstihom, lebo nevieme vydrzat! 😃 😃

• @machula  jasne chapem, ze sa tak tesite 🙂 aj my sa strasne tesime, len to nedavame uz radsej vobec najavo😞 lebo tesili sme sa na termin predtym a buuuuuum a aj v zivote sa nam velakrat stalo, ze veci, na ktore sme sa tesili nikdy nedopadli dobre 😞... tak teraz si hovorime radsej , ze sa (ne)tesime 🙂xi
    u nas tiez bola dlhorocna pauza so svadbami v rodine, ale minuly rok to zacalo a tento rok idem vrátane svojej 🙂 asi na 4 😃
    a pre aku farbu ste sa rozhodli?

• fuha baby, tak to mate kopec vybaveneho. My sme sa tiez za posledny mesiac rozbehli, mame kostol, miesto,spevokol,saty sa mi siju,fotografa,kameramana,vyzsobu. Chyba mi typ na dobru kadernicku a vyzazistku z okolia NR, starejsi, kapela, oblek pre draheho a take drobnosti. Dufam, ze to uz postihame. Teraz behame po svadobnych veltrhoch🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    SVADOBNÉ OZNÁMENIA, KTORÉ INDE NENÁJDETE. SKUTOČNE ORIGINÁLNE A KRÁSNE KÚSKY NA VAŠU SVADBIČKU. VITAJTE U MŇA.
    Celá SR..
    Svadobné foto - video
    Rodinné foto - video
    Letecké foto-video DRONOM
    Book,glamour
    Fotoatelier
    IKO foto
    Trnava
    Fotograf "na voľnej nohe" prístupný všetkým bláznivým nápadom.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov