Svadba 9.9.2009. Kto ešte?

1. sep 200980

chysta sa niekto na tento datum? je to sice streda ale ja s milackom sme sa prave na tomto datume zhodli.

• ahoj, pridavam sa k tebe. My tiez planujeme na 9.9.09, nie je to super datum? 😃

• Ahojte 🙂

My sme mali už jeden termín zhodou okolností je to dneska ale zrušili sme to lebo ja chcem klud o dvoch svedkoch a nie kopec ludí s ktorými si ani nemám v podstate čo povedať😞) 😉
    Tak preto chceme na urade 9.9. 2009 je to krásny dátum že?

• ahojte datum je tu uzasny aj my sa budeme brat ale v kostole. velmi sa tesim, pretoze je to take netypicke a este je to aj streda, pekna symbolika

• Sponzor fóra
  • Matulat--my sa budeme brať len na urade🙂stuck_out_tongue:retože ja nie som za nejaké ceremonie a nás je strašne vela ale sme sa dohodili že na urade a za rok v kostolíku

• Jeee tesim sa ze nie som sama. Co som sa dopocula v salonoch tak september je tento rok nabity svadbami az az. Takze sa vobec nestresujem, kedze je to behom tyzdna nemusim sa s pripravami velmi ponahlat 😉

• No to hej presne tak 😉

• ahojte baby cas uz postupil ako ste na tom s pripravami?my budeme mat okolo 30 ludi. chybaju mi este topanocky. a co vy? co si obliekate?

• takze uz sa tesis ano miriam a to nenapises ze si znicila rodinu a zobrala detom otca.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

Milí snúbenci, rozmýšľate nad tým kde si zorganizovať svadobnú hostinu? Máme v organizovaní svadieb bohaté skúsenosti a využijeme ich k tomu, aby ste
    Celá SR..
    Svadobné foto - video
    Rodinné foto - video
    Letecké foto-video DRONOM
    Book,glamour
    Fotoatelier
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov