gratulujem, baby :P
ja ešte nie som teda požiadaná ;) ale sme predbežne dohodnutí na jún kvôli futbalu (keďže hrá) ;) čo všetko kvôli tomu športu treba prispôsobiť... hrúza :)
tak držím palce v prípravách...
ahojte baby :D taaak vela stastia ...uz robite nejake pripravy :D ja uz mam zarezervovanu salu kostol a pomaly idem na kameramana fotografa a dj. u nas v meste je to tu vsetko obsadene az do roku 2012 :/
čaute nevestičky. My sme sa tiež rozhodli pre 4.8.2012. Je to taký symbolický dátum. Moja polovička ma s tým, aby som vybrala dátum, prekvapila v robote. Už máme rezervovanú sálu, uvažujeme o kameramanovi, fotografovi a djovi.
Aj ja sa pridávam mi máme svadbu 11. 8. 2012 presne na moje narodeniny.
Zatial mame rezervovanu salu, fotografa, nakupeny alkohol, dohodnute vinko a kolaciky. Priebezne sa pracuje na dj a kameramanovi. UZ MAM SATY :-D a vyhliadnute obrucky a pohare.
Fuha salocka, nejak sa ponahlate...Ja mam tiez svadbu 11.8. a jedine, co zatial mame je zarezervovany kostol :)..Saty , sala a obrucky su zatial len vybrate, nejak sa neponahlam, ved este je cas :))
@speckarka No k satam som sa dostala nahodou cez bazar tak su uz moje :) snazime sa vybavit teraz co najviac lebo ma cakaju statnice, a nechcem mat potom toho vela nech sa mozem kludne ucit a nie rozmyslat co treba este vybavit. :-)
aj mi už mame fotografa teda lepšie povedane fotografku a dnes som objavila užasne topanky na fotenie tak sa ich už neviem dočkať :-) ale ako čítam pomaly všetky ste si prve zajednali kostol takže to ma čaka najbižšie
tak pokročili sme o kusok drahý už ma oblek nahodne sme tu našli v bazari velmi pekný biely a ja som si hned aj topanky kupila a kostol nejako stale posuvame nemôžeme sa tam vychystať.
my mame svadbu 18.8. zatial mame rezervonanu salu a dohodnutu firmu na catering. zajednala som uz aj fotografku. vela uz ma obsadene terminy na buduci rok. a kostol este stale vybavujeme. nechceme to u nas, ale inde a je s tym celkom problem... :-| saty by som si chcela objednat cez net. nemate nahodou niekto skusenosti s tym? ;-)
My mame 11.08 a mame salu, DJ, fotografa, kameramana, oblek, sofera, fontanu...Uz sa neviem dockat! :-) Len neviem,ako to vyriesim so satami,lebo sa mi kazdy tyzden pacia ine :-)
ahojte žienky, tak aj ja sa pridávam. máme svadbičku 18.8.2012. Máme zajednanú sálu, DJ a predbežne zajednaného kameramana s fotografkou.
Mattik tiež máme problémy s kostolom, ale verím, že sa nám to obom podarí vybaviť k našej spokojnosti...
a kostol vybavený by ste kočky neverili aky problem može byť s tým že chcete svadbu v piatok a nie v sobotu, a to sme si ešte museli vybaviť ineho farára lebo by nam to ani nemal kto spraviť
ahoj...aj my planujeme 4.8.....kedze chceme vypadnut z londyna, ked tu bude ta olympiada...kde budete mat svadbu?...my to chceme mat na bojnickom zamku a hostinu este nevieme :-) ...neviete baby nahodou o nejakej dobrej sale v okolii prievidze, bojnice alebo ziliny? dakujem