Svadba júl 2008

Zobraz úvodný príspevok
kedze sa uz planuju svadby na dalsi rok,tak otvaram temu julovych svadieb roku 2008..takze babenky,ktore to planujete vtedy,tak sem piste..hadam najdem aj take,ktore planuju ten isty datum ako ja..12.7.2008
Odpovedať
Profilova fotka
Caute baby :-) nebola som tu uz ani nepamatam...vsetky vas pozdravujem :-) Caly...strasne moc vam gratulujem k dcerenke, prajem jej vela zdravicka a vam len same radosti s nou x-) ;-) x-) daj vediet kde najdem fotky, som na nu zvedava :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no nazdarek julovky... ta vitajte, uz sme tu dávno neboli.. lorinko, takže ty nám ešte nepracujes??nevadi, robotka sa najde...takže ficic na FB och nie, to ja nemam, nemôžem to mat v praci a domca to uz nestiham chodit na netik...no musis tu sem tam zakvitnut a nieco nove popísat... a bambulko nechystate.. janja a ty sa nam ako mas...kde nam ficis ty..uz na konikovi konikovi...
Odpovedať
Profilova fotka
awooooojte♥♥♥ caly....gratulujem mamicka :-) :-) :-) ....prajem vam, aby ste boli cely zivot stastna rodinka:))) zdravim vsetky julovku :-) ja teraz ficimna FB :-D co sa tyka vodicaku...tak uz ma caka len jedna jazda a potom skusky..ale az v marci, bo sa na ne dlho caka.... no a pracu stale nemam...tak z toho mam miernu depku...ale zacala som hladat len nedavno...takze snad sa nieco zadari onedlho x-) sa tu majtte ;-)
Odpovedať
alebo opacne? :-)
Odpovedať
no to je sranda, najprv na koniku a potom na modrej streche :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojček bambulky... caly..už je to tu? leatea, písala ti, lebo neviem či malinka je na svete alebo ešte pláva v brušku...teškam sa teškam... fotonky šup moja fotonky poslat... leatea, no to je pravda, zachvilku je tu rok, och ako ten cas rýchlo ubehol aspon mne..minule sme oslavovali pol roka a dik hovoríme, že to nie je pravda, ved ja to stale neako beriem, že nie som vydata... moc ma zaujíma lorinko ako sa ona ma, neviete nieco o nej, ale aj o ostatné bambulky, je to pravda, vydali sme sa a uz menej behame po nete...ved mozno sa raz vsetky stretneme na modrom koníku haha :-)
Odpovedať
ahojte babule.. tak nasa caly dostala krasny narodeninovy darcek..v podobe malej dcerenky x-) caly..veeeeeelmi blahozelam..a dufam,sa nam pochvalis krasnou fotkou.. ja som manzelika poslala teraz na svk,nech sa nadycha slovenskeho vzduchu a nech sa mu lepsie potom pracuje :-D mna este tyzden v praci caka a potom tyzden prazdnin.. som si objednala ozdobne laky na nechty,tak sa teraz mozem zabavat jedna radost..uz som aj spravila na zajtra do prace..som zvedava,co povedia :-D ani sa nenazdame a mame prve vyrocie..ale najprv valentin..
Odpovedať
Profilova fotka
ahojteeee :-) tak vyzerá to, že som naladená pozitývne ale v duchu baby moje sa obávam moj termín je o týždeň a potom sa nám v živote s manželíkom všetko zmení x-) x-) x-) som 40tt čo už je poriadny finiš..tak myslite ma mňa keď tam budem fučať a tlačiť :-D slavulik...malá sa bude volať Ela, všetko už máme pripravené taška zbalená, inštrukcie má každý zainteresovaní, len sa dosť obávam manžel ide tento týždeň pracovne preč tak už druhý deň dohovára malej nech počká na termín 3.2. aby sa stihol vrátiť a byť s nami...tak uvidíme :-) rozdiel medzi 3D a 4D je vraj v tom, že 4D ti spraví prierez celým bábom vidíš proste celý prierez od hlavy až po päty a 3D toto nemá..teda ak mi to bolo dobre vysvetlené... no a obchodík je teraz január,február zatvorený..mám kočku čo mi pomáha ale zatiaľ len na dohodu o vykon.práce takže ked porodím otvárame...nechcem nechávať na ňu výber tovaru a tak..aj tak je to bieda v januári vždy v kvetinárstve...bola som ja pár krát ale už sa nemestím za pult :-D :-D :-D vydržíme ;-) tak baby moje a teraz vy.... lea..nech sa čím skôr dostaneš z depky počasovej :-D a ako v UK oplatí sa ked je kríza???
Odpovedať
ahojte..tak zas po dlhsej dobe pisem..vidim,ze ste pekne zaneprazdnene.. zaciatok noveho roka je taky zvlastny..teda aspon pre mna..v praci mame toho vela..doma som akasi stale podrazdena..zrejme to bude tym pocasim..cez tyzden mam stale prsalo..a len obcas bolo pekne..navyse vstavanie do tmy je dost narocne..a zima vonku tiez nepridava na nalade..uz sa tesim na jar..lebo uz chcem byt aktivnejsia..a navyse treba zhodit zimne kila..a aj tolke vrstvy oblecenia.. caly..dufam,ze sa coskoro pochvalis prirastkom..lebo uz to trva akosi dlho :-D
Odpovedať
Profilova fotka
babanky, babenky, kdeže ste mi :-(
Odpovedať
Profilova fotka
ahojček bambulky.. nooooooooo caly caly ta ty už poriadne finišuješ...držim palčeky..už všetko nakupene, pripravené, vyžehnené.. tešíš sa čo...a ako ju budete volať malú princezničku hm? možno si už písala, len som to asi prepasla :-( mangelik bude s tebou pri pôrode, alebo to vzdal, bojííííííííí sa.. ja keby som bola tehulka tak by som si určite dala to 3D..ale ty píšeš 4D to je aký rozdiel medzi nimi hm? nevedela som že je aj 4D.. no to je pravda, je to velka položka, ale krásny zážitok a krásna spomienka pre malé babulo... joj už sa mi materinské púúúúúúúdy neako prebúdzaju haha...ale babo ešte moc nie, no ked prijde tak bude... leatea..ty už hed rod a nie cakas kto dalsí,...no ja si myslím, ze dalsie budem asi ja..no chcela by som az na drugy rok mať babulo ale ktovie ci sa to podarí, lebo ako vsade cítam, tak v dnesnej dobe otehotnet tak to je o držku..och och...same cicty, same vaječniky a tak dal... len treba verít...vsetko je v bozich rukách :-) caly a ako obchod, už v plnom prúde, mas aj zastupcu ked budes v nemocnici a na materskej?
Odpovedať
Profilova fotka
ahojteeeee :-) no konečne som sa dostala aj k vám..trčím len na to koníku a zháňam všetky možné info čo ešte môžem potreovať k pôrodu... tak baby hlásim finále..o dva tri týždne už bude malinká na svete a ja šťastná maminka dúúúúúúúúúfam x-) x-) x-) tento posledný mesiac je krutý pre moje kríže, nohy, proste všetko prevšetko ale už sa telo pripravuje na pôrod a to zo dňa na deň intenzívnejšie :-) pozdravujem vás všetky a v r.2009 len samé dobré správy a nech sa darí :-D janja...ja som bola v 21tt na 4D a mám dvd s celým záznamom malej, pomerali nám tam všetky kostičky a všecičko co sa dalo a platili sme 1200sk boli sme v Hlohovci :-) ale pre teba je to ďalekooooooo no stojí to za to veru..ked nám povedali, že to bude dievčatko moj manžel sa dobreže nerozplakal od šťastia a to ani nevravím ked ju videl...ja už som ju predsa videla na utz ale on vtedy prvý krát :-) no super pocit.. oukej tak ja padám do perín..ozvem sa častejšie ale aj vyyyyyyyy :-D paaaaaa
Odpovedať
ahojte..som vam este nezazelala vsetko dobre do noveho roku..takze vsetko naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj ;-) x-) no co..ktora bude dalsia narade s babom? my este nie,takze niekto iny by mohol byt :-D
Odpovedať
pojdeme aj v 20 tyz. ale uz len na obycajny utz, lebo aj ten vie ukazat co to bude. Chceli by sme dievcatko, ale ono je to v podstate jedno, potesime sa aj chlapcekovi. Video sa mi zda dost drahe. Myslim ze to stoji az do 2000 sk.
Odpovedať
Profilova fotka
janja..nevadi moja nevadi..pojdete aj v 20 tyž.? nezabudnite si opýtať fotonky...ja len, že jedný znamy boli...natočili si DVD take 15 min cca a mali aj fotonky tak to bolo nadherne.. a už viete čo to bude? bude to princeznička alebo princ..ci je to ešte skoro a nevedia to zistiť :-)
Odpovedať
ahoj slavulik, bola som na 3D v 12 tyzdni a este sa moze ist aj v 20 tyzdni. No lenze foto nemame, lebo sme z toho nadsenia ze vidime nase male ako tam tak plava, sme si foto zabudli vypytat. Tuklo nas to az na chodbe a to uz bolo pozde. :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ahojček julovky.. šťastný nový rok prajem vám prajem i vaším rodinkam :-) veľa zdravička, šťastička, lásky...nech sa Vám splnia všetky tajné sníčky..nech rok 2009 je oveľa lepší ako predchadzajúci... budúcim maminkam prajem všetko naj...nech babuľky budu zdravučke, krásnučke a robili vám a vaším rodinkam radosť.. janja - ty si už bola na 3D...to sa môže ísť aj skôr..ja som si myslela, že až v takom 20-26 tyž. a máte aj fotonky, video?
Odpovedať
ahojte babule..no som rada,ze ste sa ozvali,aj ked po dlhej dobe.. u nas je to uz taka vianocna nalada..v praci mame prazdniny..a vianocne dareky konecne nakupene 8-) este nejake potraviny a vianoce mozu zacat :-D no ja babo este stale necakam..ved zatial ani nechcem..ale jeden prirastok mame..dostala som take baby pod stromcek..manzel mi totiz kupil netbook..a ten je oproti predchadzajucemu notebooku o polovicu mensi,takze je to nase take babo :-D caly..hadam sa castejsie ozves,ked budes doma :-N lori..no aspon nie som sama,ktorej stale cosi je..rozmyslam,ci este pred sviatkami nezajdem radsej k lekarovi..kedze mam problemy s prieduskami uz takmer tri tyzdne.. a inac,mne lezu osmicky :-N zatial bez nejakych komplikacii :-N
Odpovedať
Profilova fotka
awooooooooooooooooojte po dlhej predlhej dobe :-) drzim maminam cakatelkam palcoky velmo ;-) ja sa mam celkom fajn....inak...krk stale boli :-x ..... teoriu vodicak uz mam za sebou :-) ..absolvovala som uz aj trenazer....a od polovice januara zacinam chodit na jazdy :-N ....ale mam velky respekt pred tym..... vsetkym julovkam zelam kraaaaaaaaaaaaasne vianoce plne pohody :-) :-) :-)
Odpovedať
ahojte babky, tak uz som tu aj ja. No mam sa v celku dobre,aj ked este stale zvraciam. Termin mam az v juni. Veci este nekupujem, ved na to je kopec casu. Caly, kope ta mala??? ja som prave v 13 tt tak mam toho este dost pred sebou. slavulik, bola som na 3D ultrazvuku a tam sme ju videli ako si tam tak plavala a hybala rukami. No srandovne to bolo. Tak sa zatial majte babky. papa :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojček julovky..no ta to je pravda..neako malinko tu zajdeme na forumcek... caly - kedy to mas termin..nech cakame spolu s tebou...uz sa teskas co...vecicky uz mas neake nakupene..izbicka pre malinku pripravena..a ze vraj dychcis ako slon haha... lorinko...to nemyslis vazne..ty si stale chorucka? ale mam radost z promocii..držim ti palce, potom napis ako bolo...na vodicak si sa nam dala..to je super, aspon budes pirat ciest..len daj vediet kde robis vodicak a presne kedy, aby sme z babami nemuseli byt na ceste haha..ale robim si srandu.. janja - a ty co mas noveho..ako blska sa ma? kedy mas ty termin? lea..tebe len pozdravim mojenko..lebo prave som ti napisala IP tak uz to nebudem rozpisovat...a ostatne kde ste julovky?
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte manželky :-) to už sem nikto nezavíta?????? janja ako sa máš? ako znášaš tehotenstvo už ti je hádam lepšie ;-) ja už som vo finále 23.12. nastupujem na materskú no nastupujem budem vypísaná ale od januára už ostávam doma však to môže byť hocikedy..... už si kupuješ výbavičku? ja som práve začala s nákupmi do pôrodnice :-) ach jaaj lea...ty nič? ešte nie si mamina čakateľka? a lorinko ty?? ako sa máš segra? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
awooooooooooooooooooooooooojte :-) :-) :-) my máme už dva mesiace pokazený pc...už som si na to aj pomaly zvykla....teraz som u tety a zistujem, že už ani neviem rýchlo písať :-x caly...držím palčeky aj s baby, aj s domčekom x-) aj ostaným kočkám ;-) ja som po škole, prácu stále nemám, ale teraz ani nehladám...bo chodím na kurz angliny a od buduceho týždna budem chodiť na vodičák..už sa teším, ale zároven aj bojím....buduci týžden mam promocie...tak sa celkom teším x-) a čo sa týka mojho zdravotného stavu...tak som mala zas problémy....a vlastne som absolvovala vela vysetrení, bo ma bolel /a stále bojlí/ krk ....a aj tak mi s tým nič nespravili...iba ma nastrašili.....už mi tá bolesť lezzie niekedy poriadne na nervy....ale ja som taký typ človeka, čo vždy niečo bude mať... dufam, že vy ste všetky zdravé :-) papík zatím x-)
Odpovedať
ahojte..no pozeram,ze sa nam to zacina rozrastat..coskoro budu dve rodinky..to je pekne :-) janja..blahozelam a nech to mas bez problemov ;-) ja sa zatial nechystam na blsku :-D este mame ine plany..hlavne to,aby manzel dalsi rok ukoncil skolu..ma ju prerusenu a neradi by sme boli,keby ju nedokoncil..takze az bude to..tak mozno zacneme ouvazovat aj o prirastku..ale miesto nas sa posnazili v nasej rodine..a coskoro pribudnu dvaja chlapci..takze nam to zatial staci :-D
Odpovedať
ahoj caly.... och no ty uz to mas skoro za sebou. Ja som prave v 8tt a je mi paradne zle. Uz len cakam, kedy to prejde. Drzim vam prsty, nech budete obidve ok. Tak pekne priberajte. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoooj :-) janja..perfektné správy x-) teším sa s vami..tak dúfam, že sa podelíš o svoje pocity s nami ako prebieha tehotenstvo :-D ja už som v tretej fáze už fučím ako sloník hore kopcom...teraz by mala malinká pribrať najviac svojej váhy okolo 2kg takže sa teším.. no máme menšie problémy, kedže som dosť pracovne vyťažená skracuje sa mi krčok, čo znamená, že sa malá pomaly tlačí dolu ale už som si našla pomocníčku do obchodu tak to nejako zmáknem...držte palce v utorok mám ísť na kontrolu či sa to ustálilo ak nie idem ležať do H :-( ale dúfam, že sme oukej
Odpovedať
slavulik......presne taku blsku ako ma caly ;-) hoci ona uz nema blsku ale velke mimino x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojček babenky... no je to pravda, ja ja tu malo už píšem, pohoršili sme sa - no ja isto.. caly ty si sa nám ale rozpisala, super spravičky mám z vás radosť..a vôbec kedy to máš ten termín..viete aj presne? janja2502 - mojenko ako som mala chapat blsku v brušku...dufam, že to je super spravička :-) lea - a my kedy budeme mať blšky v brušku hm..ako to krásne znie..
Odpovedať
tak caves baby. Nooo caly, mate toho neveho, co je pravda. Tak nech sa vam dari. Aj ja mam novinku: tiez mam blsku v brusku. :-)
Odpovedať
ahojte..tak zas tu dlhsi nik neprispel..zrejme ste zaneprazdnene domacimi pracami :-D a manzelikmi :-D :-D :-D caly..no tak drzim palce,aby to islo s obchodom len a len lepsie ;-) a to iste s malou..hadam moc nevystraja v bruchu :-N lebo to deti vedia :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?