Svadba júl 2008

Zobraz úvodný príspevok
kedze sa uz planuju svadby na dalsi rok,tak otvaram temu julovych svadieb roku 2008..takze babenky,ktore to planujete vtedy,tak sem piste..hadam najdem aj take,ktore planuju ten isty datum ako ja..12.7.2008
Odpovedať
ahojte dievcata aj ja prajem vsetko naj nasim Katkam. Konecne som sa dnes dostala za pocitac. Tento tyzden som u nasich, tak oddychujem. Tak pekny vecer. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
nazdarek nazdarek moje julovky :-) ta to pravda, ze tu uz malinko chodíme a ja som tym príkladom tiez..fuj, az sa za to hanbim.. katulienky moje, vsetko najlepsie k vasim vcerajsím meninkam..nezabudla som na vas, len som bola mimo netu a preto to dnes rýchlo napravujem :-) tak vsetko naj naj naj vela zdravička, šťastička, usmevu na líckach :-) inak ako sa mi máte...ja od 4.12 idem na vianocnú dovolenočku..prijdem do práce az po vianočných sviatkov, tak sa moc moc tesim ako male babo co si najde pod stromcekom... co sa týka darcekov, tak este nemam nic, mozno budúci týžden to nakupim a mam vsetko z krku..nechcem si to nechávať na poslednú chvílu..stačilo mi včera keď som bola len kukikovať po obchodíkov a plné ludi boli...a to ja nemusím.. vy uz viete co kupite svojim polovickam..sup prezradiť, nech sa inspirujem..
Odpovedať
ahoj janja..no ona urcite od kazdeho dostane,ze :-) mas nejake nove fotky? no my ostavame zas tu..ale co narobime..uz sme si akosi zvykli..teda ja,ze netravim sviatky doma..alr podstatne je,ze budeme spolu :-)
Odpovedať
ahojte ahoj lea, no ja sa mam fajn akurat len to pocasie mi to kazi. Stale prsi. :-| No ja nemam ani sajnu co komu kupim. Ale Saska isto dostane najviac darcekov. :-) Pridete domov na vianoce?
Odpovedať
ahojte.. ahoj janja..no ja to tu obcas skontrolujem..ale akosi nikto nepise..ako sa mas?uz sa pripravujes na vianoce? my sme dnes boli na nakupoch..ale len tak skor obzerat..aby sme ziskali nejake inspiracie..mam kopec katalogov,tak poobzeram a povyberam cosi..
Odpovedať
ahojte, ludkovia vy sem uz nechodite???? Alebo uz vsetci kupujete darceky na vianoce??? :-)
Odpovedať
ahojte..tak po dlhsej dobe som aj tu :-D caly..dakujeme..skoda,ze ma nenapadlo,co za snimky chcem,lebo jedna mi velmi chyba..ale tak dovod zopakovat si to :-D :-D :-D ak ste na fb,tak mi napiste do ip a ja si vas najdem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojteeeeee :-) leatea...krááááásne fotky..hradná pani ;-) ach som si zaspomínala trochu x-) babenky ste tu spomínali FB to by bolo skvelé keby sme sa stretli aj tam ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
katka 0209- no velmi radi by sme uz na vianoce byvali vo svojom bytiku, ale mi stale cakame na kolaudaciu, ta bude v decembri a budem sa modlit aby vobec v decembri bola a nie sa posuvat ako to vsetky firmy robia...zatial sme po starom, len hladame, inspirujeme sa a uvidime..uz si kreslim kuchynu, stale ju menim ale kto nam ju urobi to som este nenasla haha...hladam dal a to iste aj s kupelkou, nacrt kupelky v hlavicke mame ale nemame to od studia..ani objednane kachlicky nic...to uz najvyssi cas..bo ked fakt v decembri dostaneme kluce tak rovno mozme sa do prace pustit ta ne ...joj teskam sa..neznasam prerabky atd ale to je nase tak sa teskam...a vy uz do UK sa nechystate vratit??
Odpovedať
Ahojte panie, tak slavi, fotky nemam tu ale na facebooku. Nemyslite babky, ze by sme sa vsetky mohli stretnut aj tam? Ak ano, sup sup ip. pekny vecer
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj slavulik :-) bytik budeme zariadovat hned ako sa vratime na Slovensko. Nastastie su tam uz plastove okna a aj parkety v celom byte aj kuchynska linka a uz sme vybrali bezpecnostne dvere, tie by mali byt hotove v priebehu novemnra. No a domov sa vraciame na Vianoce x-) takze Vianoce uz budeme travit v nasom bytiku x-) sa uz strasne moc tesime. Hned budeme vyriadovat obyvacku, to uz mame vsetko nakupene, cast je na Slovensku a cast v UK. Bude tam potrebne prerobit komplet kupelku aj vecko a som rada lebo si vyberieme podla nasich predstav ;-) Vy sa tam kedy budete stahovat? Stihate na Vianoce?
Odpovedať
Profilova fotka
janja - fotonky malinkej som nenasla v albumceku, no sup sup nafotit, nech vieme aka je z nej uz slecinka.. lea - ani tvoje satocky som tam nevidela ktore si usila..hm, ktore to maju byt?
Odpovedať
Profilova fotka
nazdarek holubkovia moji :-) tiez som tu uz davno nebola..u nas zatim nic moc, cakame na kolaudaciu bytiku, ten bude az niekedy v decembri, takze ziadne zariadovanie zatial neriesime..no uz behame, snivame, aby sme to nemali na poslednu chvilu vsetko ale to len tak snivkujeme... katka0209 - vy si uz budeme bytik aj zariadovať? kedy planujete prist navzdy na sr? inak blahozelam, že ste tak sikovnucko vsio vybavili... janja, fotonky malej sasenky nove nemas? idem kukik modrykonik.. lea, idem kukik satocky co si si usila...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte baby :-) tak my sme uz spat v UK a mame kupeny bytik ;-) je uplne perfektny x-) a aj to prostrdie uzasne, tiche, ziadny hluk, kopec stromov a zelene, no jedna velka parada x-) ani som netusila, ze aj kupa bytu sa da takto na dialku super vybavit ;-) ale je to aj o chceni a my sme moc chceli a isli sme do toho so vsetkymi silami. Samozrejme, ze aj nase maminy vybavovali, co nam velmi pomohli. Myslela som, ze to bude dlhsie trvat. Fakt sme to zmakli ozaj dost rychlo, ma to milo potesilo. slavulik...veru to je len nejakych 10 min autom mozno aj menej :-) takze niekedy sa urcite navstivime :-) podrobnosti poslem do IP janja...tak to mate uplne paradne, ze vam Sasenka celu noc prespi ;-) to vela takychto deticiek nebyva. A to, ze sa stale smeje tak rodicia si uz viac priat ani nemozu ;-) lea...ako bolo na svadbe? To ste boli tu v UK alebo na Slovensku?
Odpovedať
ahojte :-) sorry,ze sa ozyvam takto neskor..ale..boli sme na svadbe..a tyzden predtym som zacala sit saty na nu..takze busy ako fras :-N ale zvladla som to(kuk pripravny album..vsetko,co ma zaujalo)..a aj sme si to trocha uzili tam..zmena prostredia prospela..aj ked uz poctivo makame v praci..este sme to ani poriadne nedospali..ale verim,ze dospime do konca tyzdna..lebo potom sa chcem pustit do dalsich siat..este neviem ako budu vyzerat,no mam latku,tak cosi najdem :-) baby..tesim sa s vami,ze bytiku uz mate..a za celkom kratku dobu :-) uz len spravit podla svojich predstav a bude uplne super :-)
Odpovedať
Ahojte kocky tak som aj ja nakukla. Som rada, ze ste si poriesili byvanie. Nas caka este jedna taka vacsia brigada na dome pred zimou a ostatne az na jar. Ale uz toho az tak nebude. Inak Saska sa cely den smeje a strasne nahlas. Noc prespi celu, takze sa nemam na co stazovat.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
nazdarek nazdarek katulienka... no super, mam z vas radost, tak nakoniec tak rychlo ste vsio poriesili, no parada..no nebudes mat daleko cca 10 min od nas tak to sa aj navstevovat mozeme haha.. do IP sup sup aky to je bytik ci 3 iz. stary, novy atd atd..a cuvikaj, vy sa uz vraciate nastalo z UK ze si kupujete bytik, alebo to len aby ste nieco mali svoje ak by zase malo ist vsio hore...urcite si to uz pisala, no som mimo...zabudam, asi starnem haha lea ta ty si mi kde..uz si davno nepisemnkovala, to je u teba nezvik..mam ta pokarhat za to..ja uz mam osobnu vahu.........suuuuuuuuuuuper, konecne konecne moja..uz je domka, ale som sa nevazila, bo este som k tomu nedosla ako sa to zapina, ukladaju udaje atd atd...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte manzelky :-) ako sa mavate? slavulik...bytik uz mame vybraty, zaplatena zaloha, sudny posudok vypracovany, hypoteka schvalena x-) ;-) x-) Pozajtra letime domov popodpisovat vsetky zmluvy a vsetko co s bytikom suvisi. Tak sa uz strasne tesime x-) ;-) x-) A nebudeme to mat od seba az tak daleko, my budeme byvat v Devinskej ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
nazdarek moje srdiecka..ako sa mame co noveho? my sme si urobili z drahym predlzeny vikendik, tak sme si uzili jeden druheho aj kamosov no vsio oky moky.. katka ako ste na tom..bytik uz ste si vyhladli? budes moja susedka? ci iny tah bratislavy ste si nasli?
Odpovedať
ahojte :-) vy uz pekne spinkate a mna caka este manikura..nech zajtra vyzeram normalne v praci :-D kati..boli sme sa fotit v maji..a bolo to uplne super..aj zajtra by som sla :-D taky prijemny pocit..vsetci nas zdravili a blahozelali :-D a mame fotky,ake sme vzdy chceli..okrem jednej teda..lebo som si na to nespomenula.. a uz idem objednat aj p'book..juuj,uz sa tesime az pride x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte baby :-) som tu len na skok. Odkedy sme sa rozhodli kupit bytik mame same vybavovacky, vobec to neni jednoduche, ale verim, ze sa to nakoniec podari...boli sme sa trosku odreagovat vo Wales, bolo tam krasne :-) Akurat kukam na hodiny a moja mamina uz sedi v lietadle a je na ceste sem za nami, uz sa na nu strasne tesime x-) janja...tak vam drzim palceky nech dom cim skor stoji ;-) ale dolezite je, ze sa na nom maka a uz je to len otazka casu x-) slavulik...super, ze uz mate bytik ;-) a neboj nejako ho uz len vyriadite ved to su prijemne starosti :-) lea...tak super, ze si to svokra v UK uzila :-) moju maminu to caka od dnes a este aj cely buduci tyzden :-) pridu na 9 dni Kedy ste si davali robit dodatocne svadobne foto?? Teraz len niekedy? Na Slovensku? To musel byt zvlastny pocit obliekat si opat svadobne saty ci ani nie? Idem teda pokukat vase foto :-)
Odpovedať
ahojte :-) slav..no konecne teda,ze :-. :-N ani neviem,akeho smajlika mam priradit
Odpovedať
Profilova fotka
leatea.. super super fotonky, konecne sme sa ich dockali..ste uzasny, nadherny, zlatucky...fakt dobre fotonky...blahozelam...
Odpovedať
ahojte..tak zas na chvilku som dosla.. slav..oni pracuju v pb..tak skusim zistit a dam vediet do ip co a ako.. oslava sa vydarila..aj torta bola chutna :-) este mame stvrtinu v mraziaku..kedze sme nemali prilis chut na sladke..
Odpovedať
Profilova fotka
ahojček mojkovia.. lea...co nove nas caka v tvojom albumceku..uz aj sa tam idem pozriet...a ako dopadla oslava mangelikova? torticka sa podarila? skola ako... janja, som stastnucka, ze malinka rastie ako z vody...uz ste si zvykli na seba...a do domceka sa kedy chystate ist..az na buduci rok? nech vsio este postoji cez zimu? no my uz uverik mame schvaleny, prasule sa uz pustili, uz len cakat na skolaudovanie a mozme ist na to...to zariadovanie bude horsie toho sa najviac bojim..lebo ako tak pozeram vsetko je take drahe ze mam dost...no uvidime... lea, ak ta mozem poprosit, nevadi, ze nerobia v ba..ved oni nam v sv urobia a my si to tu prinesieme, alebo im preplatime cestu a oni to tu prijdu namontovat..to zalezi na dohode..ak ta mozem poprosit opytaj sa co robia..a kto to je? IP napisat kujem kujem..
Odpovedať
ahojte..tak ja uz zarezavam v praci :-N niezeby sa mi nechcelo,no dobry sok pre mna :-D so svokrou bolo super..sa jej tu velmi pacilo..a zrejme dalsi rok pride zas :-) slav..no ja poznam akurat tak z rodiny,co su stolari..oni maju vlastne firmy..ale ci robia po celom slovensku,to neviem..ale mozem zistit..lebo su fakt sikovni :-) janja..tak to pekne napredujete..a aj mala..tesim sa s vami :-) a ja vas odporucim na moj svadobny album :-p :-D
Odpovedať
ahojte no tak baby, drzim vam prsty ohladom bytikov, nech vam to dobre dopadne a nech sa vam dobre byva v novom. My uz mame hotovu strechu a vodu, teraz sa robi elektrina. Dom uz dostava ake take kontury. :-) Saska tiez rastie ako z vody. Uz ma 6 kil a 62 cm.
Odpovedať
Profilova fotka
panenky janenky jul 2008 spinka..kde ste kto?
Odpovedať
Profilova fotka
nazdarek nazdarek lea... už mas svokricku v UK? kedy ma drahy narodeninky, ja len ci vysla ta torticka co chces pripravit? drzkam palceky.. vychod dopadol oky moky...boli sme v polsku kuknut nabytok, ale baby katastrofen, to co mame vysnivane take tam este ani nemaju...a ked sme mu ukazali cca kuchynu aku by sme chceli tak 200 000 skk nam vyratal, to ma odhodilo, to si dam aj na sr urobit.. nemate niekto kontakt na firmu ktora robi kuchyne, kupelky a su dobry? dakujem moc..alebo neviete nahodou kontakt na neakeho architekta interieroveho? dakujem moc moc.. lea, už si bola v skole?
Odpovedať
ahoj..tak nam pomaly prazdniny koncia :-N dalsi skolsky rok zas ubehne ako voda..ale co narobime :-D na vikend nam pride navsteva..svokra..tak sa uz tesime..pobehame trocha po londyne :-) slav..ahoj :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?