kedze sa uz planuju svadby na dalsi rok,tak otvaram temu julovych svadieb roku 2008..takze babenky,ktore to planujete vtedy,tak sem piste..hadam najdem aj take,ktore planuju ten isty datum ako ja..12.7.2008
lebo drahy zacal vymyslat..a vyroba je do tyzdna..len netusim,kolko trva zohnanie diamantu..
mne vyzdobu robi jedna baba z ilavy..ale este cosi potrebujem..tak sa chcem kuknut..
ja by som si nieco chcela kúpiť, este nic nemám ale, niečím začať treba :-) určite chcem pozrieť obrucky, nejaké tie svadobné šaty kedze tam bude prehliadka...aj ked uz viem ake chcem..a tak urcite trendy okolo vyzdoby, dufam,ze sa nesklamem..otváram si kvetinárstvo a chcem vidieť co najviac..preco uz teraz ich bolo treba zajednat??bol by s tým problém? kolko trvá výroba?mesiac..?
no mam nejaku predstavu..aj ked som chcela kuknut obrucky,no uz sa neoplati,ked minule prisiel s tym,ze ich musi zajednat teraz..ale topanky urcite pozriem..a nieco okolo vyzdoby..
:-D ja to mám tak, ze...,,nechám to na teba,, ..takze neviem ci je to výhra??? ;-) ale nakoniec ja som rada..v urcitých veciach mám volnú ruku a max doveru..aale mozem byt prekvapená :-D
uz teraz som zvedavá...co konkretne by si tam chcela pokukat? ako cítam uz toho más hodne :-)
no ja som sla spat o druhej..a vstavala o takmer o osmej..ale dnes budem znova ponocovat..kedze mam este nejaku pracu..a draheho na druhej strane netu :-D
zdravotne sme na tom asi podobne, jedno sa vylepší, druhé sa objaví :-(
idem sa mrknúť do tvojeho albumu na tie obrúčky. nemám obrázok našich, ale hneď ako ich vyrobia, cvaknem ich a dám do albumu
no ja som si dala podmienku,ze tam musi byt diamant.. :-) a inac..sa daju kamienky vymenit za nieco ine..to nam bolo povedane takmer vsade..
mna uz ani nebavi sa pozastavovat nad mojimi zdravotnymi problemami..som zvedava,co zas zaujimave mi povie doktorka na svk..lebo poslednu dobu pocuvam,ze si vsetko vymyslam.. ]-( jedno rejde,druhe sa objavi.. ]-(
mas aj obrazok obrucok? my by sme mali mat take ako na poslednom obrazku,len kamienok budem mat vsadeny normalne..aby mi nahodou nevypadol..a neviem ako budu robene hrany..ale viem,ze drahy ma opacnu kombinaciu..
waw, to budete mať pekné :-) ja nemám ani jeden diamant, sú tam tri maličké zirkóny.
ako si čítam lea.. tak ty máš tiež zdravotné problémy. ja vkuse :-(
no nam ich uz vyrabaju..lebo si minule milacik zmyslel,ze ich treba dat cim skor spravit..take vo feb ich budeme mat hotove..my mame kombinaciu bieleho a zlteho,kedze ja uprednostnuje striebro a on ma zlte zlato..a moja bude s diamantom..ale len jednym..lebo do tohto sa moc nehodili tri..
inak dnes sme zajednali obrúčky, je to trochu skoro, ale aspon budeme mať pokoj.
z bieleho zlata a ja tam mám tri očká, môj drahý chcel bez. :-|
máte už aj vy? asi sa len chystáte, čo? ;-)
lorinko, ja mam svadbu 26.jula a tie co mas ty na sebe su fakt nadherne :-) ja este nemam zajednane, ale pravdepodobne to bude tiez zo salonu El, tusim najlepsi vyber
aha, botičky máš už v predstave? ja som ešte žiadne pekné v našich obuvách nevidela.
ale ideme 2. februára na svadobný veltrh a tam by mali predávať nejaké, tak sa tam mrknem
no vzera to tak..ale viac sa priklanam ku tej bielej farbe..na skutocnom svetle..fotky,co mam su fotene bud bez blesku alebo s nim..a s bleskom to dost skreskuje,kedze su ziarive..
lorinko..no budeme lutovat,ze sa ta svadba uz skoncila..ako to byva vacsinou..ze si to ani poriadne neuzije clovek..
ved aj tak budeme najkrajsie pre zenicha..ci uz prideme vo vreci alebo ako princezne :-D ;-)