kedze sa uz planuju svadby na dalsi rok,tak otvaram temu julovych svadieb roku 2008..takze babenky,ktore to planujete vtedy,tak sem piste..hadam najdem aj take,ktore planuju ten isty datum ako ja..12.7.2008
lorinko..vybrala si si krasne saty ;-) ale ked chces poskusat,tak kludne..troska sa pokochat aj v inych..a myslim,ze ich nezmenis..pretoze tie,co mas zajednane su tie prave ;-)
Nevestičky, pridala som si do albumu ešte pár fotiek zo skúšky zo salónu El. Tak posúďte, či som si dobre vybrala ;-)
Leatea, normálne si ma navnadila, aby som si ešte išla pár šiat vyskúšať. :-N
Helebela, ja mám šaty zo salónu El v Bratislave v Petržalke. Majú tam šaty do 10 000. Tie, čo mám ja to je nová kolekcia, majú tam fakt pekný výber. Ja som bola iba v ich salóne a hneď som si aj vybrala.
Baby ďakujem za komplimenty :-D :-D :-D
Idem si kuknúť tie, čo ste o nich písali.
hela..no museli sa prisposobit zilinskym cena..a tie su do 10t..takze oni maju max 10,5t..takze fakt pohoda..
nepal sa mi velmi paci..len ja nemam na to postavu..ale tebe urcite sadne,pokial nemas taky drobny zadok ako ja :-D
ona pisala asi o stranku dozadu,odkial ich ma..a je v nich velka kocka :-)
tak som to pozrela a z pronoviasu, z tyhc co su na stranke slovenskeho nicolu sa mi pacia: nectar, nepal, nalon, donaire, nemesis a dakota, ta verzia s tym topom su prekrasne,...
no proste na ten styl, nie prilis siroke, kedze to by mi podla mna nepristalo. a ani by som nechela vyzerat pri zenichovi ako giganticka slahackova torta:-D
No a album som nechela vytvarat, kedze tam zatial vazne nemam co dat a nechcem tam len skopirovat fotky siat, ktore uz ma tolko bab v albumoch. mozno raz ;-)
leatea, pod 10 tis? to je bomba! to si v ziline zohnala? ci nieco tak sa mi mari.
lorinko ty si kde poziciavas tie pekne satky (take by som tiez v poho brala) za dobru cenu? v BA?
svadba bude v leviciach, hosti bude strasne vela uz mam z toho hlavu v boli :-S vyse sto urcite ... pozvanych je aspon 130, ale kedze vela ma prist zo zahranicia, tak dufam, ze sa vsetci nedostavia,:-p lebo v nasom malom meste ani tolko miest na spanie nebude.
bola som len na stranke nicolu, neviem ta plati asi pre vsetky nicol salony na sk? no len v nitre asi nebudu mat vsetky saty, co su na stranke :-( uf a ktore modely.?... ked ja si tie mena ani nepamatam... checknem to :-)
Ó dakujéém :-D helabela
Ja mám šaty za 10 tisíc. Vôbec netuším čo stoja v pronovias. Ja by som viac za šaty nedala, veď si zoberte, že to na druhý deň vrátite. Viem, že v Nicol stoja od 10 do 18 litrov a to je silná káva. :-(
dajte vedieť, čo máte ďaľšie. ;-) už sa teším
Idem sa vyvetrať na čerstvý vzduch :-N
no pronovias je dobra a ziadana znacka..ale aj draha..a fakt zavisi od toho,kde sa salon nachadza..v blave maju zrejme najvyssie ceny za pozicanie..v ziline mas pomaly o polovicu lacnejsie..
o dalsich mestach neviem..ale ceny budu urcite prisposobene cenam v danom meste.. :-)
ktore modely ta zaujali?
hela..no sprav si nejaku predstavu a pozri si na nete,co salony v tvojom okoli ponukaju,aby si vedela,co mozes ocakavat..a ked sa rozhodnes dva mesiace predtym,ze sa chcete brat,tak zajednavas neskor ako pol roka dopredu..
a kde by mala byt svadba a kolko hosti? :-)
dako cudne sa to tu zobrazuje.. tak neva
tak vdaka aj tebe leatea...
chem sa ta spytat ty budes mat asi pronovias, ze? tiez som ocarena tou novou kolekciou a dufam, ze aj nieco pre mna tam bude, ale kolko sa plati za prenajatie tychto siat? Ci zavisi to od salonu k salonu?
vdaka za povzbudenie, sak nestresujem nejak velmi z toho, len vsetci vravia, ze saty tak pol roka dopredu zaistit v pripade, ze by chcel clovek objednavat. tak budem musiet brat, co bude.
no chcem skusit nicol v nitre a hadam tam na mna nieco napasuju a ufam sa, ze v tom juli sa predsa len nebude tolko ludi brat, len daky salenci jak my :-p :-p :-p
inac lorinko, skaldam ti moje komplimenty, saty co si skusala su oboje nadherne. ja by som sa nevedela rozhodnut. a podla mna je menit model mozne, uz vela dievcat pisalo, ze maju nieco zajednane, ale ak sa im este nieco ine zapaci, tak bude menit.
Helabela nebóój, to je v pohodičke ;-) tie najdôležitejšie veci máte.
Určite nebude neskoro na šaty, možno pár bude zajednaných ale je toľko salónov, že niekde si určite vyberieš :-)
ahoj hela..no neboj..mne bolo povedane,ze v lete nebyva vela svadieb,ze sa da v pohode vybrat aj neskor..
navyse saty upravuju ten tyzden pred svadbou,takze pohoda..pokial nie si z mensieho mesta ovsem..
vybav si este kostol,pripadne mestsky urad a to ti teraz staci..
okolo velkej noci sa da v pohode obehavat,ak mas dostatok casu..
tiez som v zahranici a akosi odtial nemozem nic robit..takze vsetko len ked som na svk..
lorinko..no saty by ti mali v pohode zamenit,ak chces..aspon teda vacsina salonov to robi..nevidim v tom ziadny problem..pokial nie su zajednane na rovnaky datum.. ;-)
keby som ešte chodila skúšať a náhodou našla niečo krajšie, tak by ma porazilo ]-(
ale tie, čo mám vybraté sú pekné. Ešte pridám postupne aj ja viac fotiek.
Ete musím napísať majiteľke salónu či by som si nemohla prísť vyskúšať ešte jeden typ šiat u nich. Myslíš, že by mi umožnili vymeniť už zajednané šaty? Hmm :-|
Caute baby,
ja z vas akurat chytam depku, ja teda este nemam nic vybavene okrem zakladnych pilierov ako je sala, fotograf a kameraman.
Skusanie siat mi nehrozi, kedze som v zahranici a domov pridem asi az na velku noc. No neviem ci uz nebude neskoro ;-(
no vies..ked ja som vecne nespokojna..takze som skusala a skusala..a rozmyslala..
zatial sa priklanam k modelu nicole..ale este nie som 100% rozhodnuta..ale hrozne sa mi paci pronovias..a pri tom vybere,co bol v salone,tak to boli tie najlepsie saty pre mna..
inac..skusat mozes,hlavne tam,kde si este nebola.. ;-) ja som obehla asi vsetky salony v ziline..a skocili sme aj do pb,ked sme uz tam boli.. :-)
Leatea jéj ty si normálny skúšobný maniak :-D mne si sa páčila veľmi v tých, čo si si skúšala na výlete v PB. A potom si veľmi pekná v tých čo boli v albume medzi poslednými :-)
A ktoré si si nakoniec vybrala?
Ja som bola skúšať len v salóne El v BA a tam som si aj zajednala. Vyskúšala som len pät šiat, ale teraz ma mrzí, že som nepobehala aj viac. :-S
no my 80 :-) ale 25 mala moja sestra..a bolo to v pohode..
to sa nakukas tych pripravnych..ja mam tri..a v jednom tolko siat,co som poskusala :-D ale uz som ich pretriedila.. :-D
kujéém :-)
My plánujeme menšiu svadbičku 25 ľudí. A vy? Asi si to aj niekde písala, len sa mi nexe toľko strán čítať ;-) čo tu je popísaných.
Idem si aj ja pokukať vaše prípravné albumy :-D
vitaj lorinko..ja som tiez planovala zalozit temu s datumom mojej svadby,ale sa mi zda,ze mesiac je lepsi :-)
pozeram,ze saty uz mas..to je podstatne ;-) vyzeras v nich skvele..
kolko ludi planujete?
Awojte letné nevestičky!
Až dnes som našla túto tému. Doteaz som si písal na téme 19.7.2008, čo je dátum našej svadby, ale tam sme len dve :-|
Teraz úplne čumím :-. koľko vás tu je.
My máme vybaveného fotografa, moje šaty, spodnú bielizeň, reštiku a samozrejme obrad v Zichyho paláci v BA. ;-)
Sa teším na pokec :-D
tak je super,ze nebudes mat ruzovu :-D
okolo svadby chcem modru,nech to v lete osviezi..len domy budu ladene do cervena.. :-D ale to je jedno..
ja som bola so sestrou vyberat na jej svadbu..a viem,ze ten pri papiernictve ma pobocku aj v humennom..aspon teda mal..takze su schopny doviezt saty,ak si vyberies v he..
a aku skupinu mate?
my mae tiez skupinu,lebo chcem mat redovy..a jednej,ktorej som sa ozvala,tak povedali,ze sa to radi naucia..a saty tiez uz mam..tohto rocnu kolekciu pronovias..sa mi tato znacka hrozne paci..a normalne nechcem inu.. :-D
ružovú som už v obchode hovorila že nie, to by bolo hrozne sladké a cukríkové..... Všimla som si že máš všetko do modra, tiež sa mi to páči a bude určite krásne ak si všetko tak doladíš. Šaty? Najskôr tu u nás, nebude veľký problém s výberom pretože máme iba 2 salóny no ak som si v ani jednom nič nevybrala nebude problém skočiť do Humenného, no myslím že to nehrozí.... Aj tu majú výber a dá sa s nimi dohodnúť. No a máme už zahovorenú skupinu...všetko nás eštelen čaká no začínam sa tešiť... Ty už máš šaty? Viem že si si bola skúšať....
len si nedavaj ruzovu..aj ked je pekna,tak to posobi hrozne detsky..a marhulkova? to je teraz zrejme dalsia,ktora leti..
ja som si vybrala morsku..takze modra..a chcela by som k tomu vsetko tak doladit..oznamka,menovky,druzicky..a dokonca aj svadobne fotenie..len musim najst zaujimave prostredie.. :-)
inac by som si dala fialovu..ale kedze ma more a oblaky hrozne lakaju,tak modra vyhrala.. :-D
saty si pojdes kam vyberat?
A predstavy? Určite to nebude nič extra...... Dnes som trochu chodila po obchodoch a zapačila sa mi marhuľová farba, takže ak sa bude dať dám si urobiť aj takú výzdobu, zdá sa mi že teraz letia skôr také pastelové farby. Červená je pekná no otrepaná, to už mal asi skoro každý :-)