kedze sa uz planuju svadby na dalsi rok,tak otvaram temu julovych svadieb roku 2008..takze babenky,ktore to planujete vtedy,tak sem piste..hadam najdem aj take,ktore planuju ten isty datum ako ja..12.7.2008
no my budeme mat celkovo 80..lebo ideme ubytovavat niekolkych..takze mame zabezpeceny penzion..a absolutne netusim,ci maju klimu..ale zistim si urcite..
no tam sa vsetci poznaju..aj mna poznaju..to len ja takmer nikoho nepoznam..kedze tam uz dlho nie som..
nebodaj pracujes pre automobilku..lebo tam je najviac zamestnancov.. :-D
v Snine to je tak že skoro každý každého pozná :-) a ja tu aj pracujem. Svadbu budeme mať v spoloč. miestnosti na Združenej škole. Celkom sa mi tam páčilo, je vynovená a má klimatizáciu čomu sa veľmi teším. Aspoň sa neuvaríme :-D ľudí som neplánovala veľa, skôr takú menšiu svadbu ale nepôjde to pretože kvôli tomu som sa doma celý týždeň iba hádala.... z mojej strany to bude okolo 80 a z priateľovej 40 no ešte sa to bude upravovať
ahoj..a pracujes v snine,ci niekde mimo?
do nemocnice pojdem za mesiac..cakaju ma nejake vysetrenia..
a v ktorej restike budete mat svadbu?kolko ludu planujete? :-) napis nejake predstavy o svadbe..nech vieme vsetky..
so slavulikom si pisem cez ip ohladom toho,kto koho v snine pozna :-)
Ahoj Lea....všimla som si že pochádzaš odtiaľto a ešte aj slavulik :-) Ja bývam neďaleko nemocnice. No neviem, svadieb tu bude asi dosť a dokonca niekde majú už poobsadzované termíny na rok 2009.... Vôbec som si nemyslela že už aj u nás je to tak ako niekde vo veľkomeste...
Ahojte, dnes som si našla túto stranku....... Tiež sa budem vydávať 12.07.2008 no viem to len od utorka. Chcela som niekedy v septembri alebo októbri no nikde nebol voľný termín. Ale keď tak pozerám vy už máte skoro všetko pripravené.....
my mame sobas o 16.00 ale musim sa dat v ziline ucesat a namalovat..a potom utekat do povazskej..kedze idem odtial..a v piatok chcem ist tam tiez,pomoct im s pripravami na svadbu..
no to verim, ja dufam, ze budeme moct zaniest na salu zakusky v piatok,(este to nemam upresnene) ak nie, budem musieť niekoho tym poveriť, lebo inak by som nič potom nestihala... a to budeme mat sobas okolo 17tej, no predtym by som chcela stihnut fotenie - aspoň časť...
ahoj lily..no ja som sa dozvedela,ze v sobotu budeme musiet doniest zakusky do saly..lebo nemaju na to chladnicky.. ]-( takze o starost viac v ten den..tak budem musiet cosi vymysliet s nimi..
asi budem rada,ak sa ten den stihnem apson naranajkovat..a aj si troska pospat..
ved svadba nie je len o kolačoch... ale my to planujeme tak, že v piatok zoberieme kolače od cukrarky a pojdeme poroznasat vysluzky, niektorym osobne, ini pridu vecer k nam, tak dostanu tam, tak sa budeme snazit este v piatok rozdat vacsinu (budeme mat okolo 100 ludi) a zvysok zostane na sobotu ... tak to robia v nasej rodine, tak s tym aj pocitaju, tak dufam, ze sa za ten jeden den nepokazia...
my budeme mat svadbu na moje narodeniny ( drahy si to lepsie zapamäta ;-) )
slavka..no mne svokor povedal,ze ziadne torty nebudu..a kremovych zakuskov len zopar..a vacsina suchych..tak som mu rychlo vysvetlila,ze ja chcem tri krasne torty.. :-D
a preco som vyberala prave 12. lebo to bolo najkrajsie meno v kalendari :-D a leto je super..lebo je to cas dovoleniek..takze na vyrocie svadby mozeme ist niekam na dovolenku :-)
ahojte nevesticky..ako vidim, normalne sa rozrastame..vitajte :-)
ako vidim, vsetko v plnom prude vybavuje, satocky, a tak dal...ked som si citala tie svadby o ktorych ste pisali, normalne padam na zadok..asi fakt nebude vsetko 100%, najdolezitejsie je to, ze budeme navzdy spolu.
inak to nikto nema svadbu 26.7.2008 to vsetky ste si vybrali 12,19 ta to jakto moje nevesticky...co sa tyka tych kolacov, aj mna vsetci odhovarali, ze si mame posunut svadbu, vsetko sa pokazi...ale nie, ja mam rada leto, vzdy som chcela v lete a bodka...
princess..si svadobný typ ;-) ako nám povedali v jednom salone v BB ked som bola s kamoskou ktora mala svadbu v 2006...ona co obliekla to jej sedelo :-)
u nás je zvykom, že nevesta platí ženíchovy košelu a doplnky a on šaty,obrúčky, kyticu...no a nevesta este pierka pre vsetkých...hostinu kazdy svoju rodinu a kamosov spoločne..
ale bude to asi tak,že on bude platit vsetky vydavky ohladom nas dvoch..
no ani to podla zvykov mat nebudeme pratoze si chceme vacsinu vydavkov platit sami, len ma to tak zaujímalo, či to rieši vobec niekto ako to bolo kedysi ;-)
ahoj caly..tak musim kuknut,ci uz mas fotky v albume..
tiez budem mat svadbu v juli..a je mi jedno,ze sa to niekomu nepaci a nie je najlepsi cas na kolace.. :-D
leatea...šatičky som bola včera teda poskúšať...no poviem ti bolo to zvláštne ale úplne perfektný pocit :-) je to novootvorený salón a pani majiteľka mi dala cd s foto okolo 100 ks šiat ktoré vie doviezť..značka TIARA ale boli tam aj Maggie soterro kde mi podli do oka jedny..vytvorím album s mojími predstavami :-)
kostol..žiadaný je pretože máme skvelého ,,pátra,, ale je to zároveň aj dobrý priaťeľ našej rodiny takže problém nebude..
svadba v júli..každý tvrdí, že sa budú kaziť koláče :-S ale mna to vobec neodrádza, pretože ja milujem leto a hlavne keď je všade veľa kvetov pretože som kvetinárka :-) ...dúfam, že nebude búrka :-D...
my uz mame vacsinu..ale vzdy sa cosi objavi,ze to nie je to naj..takze sa stalen nad niecim dohadujeme.. :-D
caly..saty by si mohla najst..vraj v juli moc nechcu svadby..ale ja si to nemyslim..a kostol zavisi od toho,ci je ziadany..
princess..nezabudni si to uzit..a zobrat fotak.. ;-)
leatea: zatiaľ nemám nič okrem dohodnutej návštevy u ,,pátra,, tak voláme nášho duchovného :-) ale myslím si, že najdôležitejšie je zatiaľ pre mňa aby sa mi zhodol ten termín (sála, šaty a kostol) hostí...tak okolo 70 musíme to ešte prebrať s rodinou..z mojej strany okolo 30 aj snúbenec zhruba toľko a to počítame tú najbližšiu rodinu :-) a samozrejme priatelia, čo nesmú chýbať..