Svadba júl 2008

Zobraz úvodný príspevok
kedze sa uz planuju svadby na dalsi rok,tak otvaram temu julovych svadieb roku 2008..takze babenky,ktore to planujete vtedy,tak sem piste..hadam najdem aj take,ktore planuju ten isty datum ako ja..12.7.2008
Odpovedať
zohnala som v Namestove, neskor pohladam foto na modelke a pochvalim sa ;-)
Odpovedať
a mas nejaky obrazok na modelke.. a kludne ich mozes aj popisat..a pochvalit sa,kde si ich zohnala.. ;-)
Odpovedať
som blba ze som si ich zabudla odfotit, ale coskoro zrealizujem..asi z toho soku ze som na moju postavu nieco zohnala
Odpovedať
tak sa pochval obrazkom.. ;-)
Odpovedať
nic si z toho nerob...ja mam velkost 34, skus ich zohnat a potom sa stazuj ;-) inak uz mam saty,a presne take ake som chcela
Odpovedať
baby..uz mate topanky?ja zacinam byt zufala..a vyzera to tak,ze za ne riadne zacvakam.. ]-(
Odpovedať
v ziline najdes aj znacku pronovias a tak podobne..samozrejme prisposobene zilinskym cenam..takze nejdu nad 11t.. ale mozno skus kusok od blavy a budu viac ochotni.. ;-)
Odpovedať
robim v blave, to nie je problem, ale tie ceny su hrozne a ta neochota este horsia..no ved nieco vymyslim..
Odpovedať
skus..tam nemas ani take vysoke ceny ako v blave a mas to blizsie..ak nahodou nepracujes blizko blavy.. ved ked sa to tak vezme,nic tazke to nie je..prichytia spodok o vnutornu cast a zazehlia to..tot vse..neviem,preco sa tolko vykrucaju.. ]-(
Odpovedať
uz som si nieco zistovala v BA, oni ti povedia ze vsetko sa da, ale ked pride na vec tak sa zacnu vykrucat a nechce sa im do toho
Odpovedať
no skus aj niekde inde..v ziline maju celkom pekny vyber..a ak nechces ist zbytocne,tak im skus napisat maily.. ja som si takto zistovala okolo kolekcie 08..a s ochotou odpisali..inac,mozno budu skor ochotnejsie..kedze im ide o kazdeho zakaznika :-D ;-)
Odpovedať
v namestove
Odpovedať
mojej sestre skracovali saty dole(10cm..co je relativne dost)..a nie je nejaka nizka.. kde si bola skusat saty?
Odpovedať
korzet som moc nechcela ale asi budem musiet, ale stve ma to lebo dost siat mi pekne sedelo hore ale zatial som nenasla tie prave
Odpovedať
to si riadne nizka..mozno by sa ti hodili viac korzetove saty..vtedy sa ta sukna da zahnut hore..a tym sa neznici tak rychlo ;-) pripadne si vyberat bez vysivky naspodu..
Odpovedať
necelych 150 cm
Odpovedať
Článok sa načítava...
aku mas vysku?
Odpovedať
mna najviac stve moznost, ci skor nemoznost vybrat si saty na seba...som strasne nizka a nikde mi nechcu saty skracovat tak vela a ani sa to vzdy neda :-(
Odpovedať
no uz som si vsimla :-D
Odpovedať
ano 12.jul, ako mas aj ty
Odpovedať
no ja mam tetu,ktora pecie..a tym by som sa chcela vyhnut aj tomu,aby mi ona doniesla dalsiu :-D u nas som zase ja ta,ktora je prec..a vsetko vybavujeme,ked pridem.. a uz viete presny datum?
Odpovedať
o tortach som nerozmyslala, na tom mi moc nezalezi obrucky sme si vybrali uz teraz lebo drahy ide prec a bude malo casu,popolnocne saty neriesim, nebudem sa prezliekat alebo si dam saty ktore mam
Odpovedať
a uz si nejake skusala?
Odpovedať
no predstavy - saty uplne jednoduche, rovne, uzke, no ci si to presadim neviem, lebo vsetci by chceli aby som bola za princeznu :-D , ludi do stovky sa hadam zmestime(velka rodina...) a teraz rozmyslame nad kapelou a aranžerkou..
Odpovedať
lily..a nejake podrobnejsie info o svadbe..kde bude,kolko ludi..ake mas predstavy a pod..
Odpovedať
ahojte ani ja toho nemam ešte nejako veľa - aj ja sa utešujem, však ešte pol roka... my mame kostol, miesto na hostinu, jeden kamarat nas bude sobasit, druhy fotit, tak zatial asi len tolko,... x-) :-S
Odpovedať
no nam aj samotny knaz povedal,ze na matriku mame casu dost..ze staci taky april..takze tam sa neponahlame.. popolnocne este stale nemam..ale to bude zrejme tym,ze ich planujem usit :-D a kupila som drahemu koselu a kravatu k popolnocnym..a zrejme si bude musiet kupit nove topanky k popolnocnym..lebo tieto mi nedrzia dobre na nohach ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
No, tak my sme na tom blede :-S ale vsak este mame pol roka :-D ...Vyberame miestnost, lebo to chceme mat vonku, a stan je pridrahy, tak hladame...a este nie sme ani na matrike zapisani, ale uz mame predstavu aky bude obrad. A mam latku na saty, a este nejake detaily...nemame ani obrucky, ani tortu, ani neviem co este...ale kolaciky budu, a snad aj kapela. Ked obhajim pracu 1.2., tak sa do toho vrhneme, a verim, ze to pojde dost rychlo..dufam! :-)
Odpovedať
tortelinka..tak to ste celkom sikovni..my sme sa este nedostali ku tortam..lebo akosi nevysiel cas.. a o obruckach este poriadne nechyrujeme..ale stale sa utesujem,ze tie maju este cas..tak do aprila..
Odpovedať
leatea...velkost mam 47 a obrucku ktoru sme si vybrali robia az od 50... tak sme si vybrali ine v podstate sa nam podarilo vybavit vsetko okrem mojich siat, co bude velky problem vzhladom na moju vysku, ale to sa zvladne...
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?