kedze sa uz planuju svadby na dalsi rok,tak otvaram temu julovych svadieb roku 2008..takze babenky,ktore to planujete vtedy,tak sem piste..hadam najdem aj take,ktore planuju ten isty datum ako ja..12.7.2008
my sme nemali nejake extra poziadavky na datum..jedine to,aby to bolo cez letne prazdniny :-D
a co vsetko uz mate vybavene?
diplomku som pisala minuly rok..
Ahoj :-) Hej, v nedelu, lebo sa nam velmi pacilo 06.07.08 :-N Teraz je to strasne, tento januar. A hlavne mam pocit, ze sme pozadu...ze nemame vybavene, co sme mysleli, ze uz pred Vianocami stihneme. A moj drahy pise diplomovku :)
Ahojte...tak sa tiez medzi vas pridavam...Najradsej by som chystala vsetko na plne obratky, ale mam este 3 skusky a postupovu pracu..a vobec sa mi nechce! Tesim sa na leto! 8-)
slavulik...som vo francuzsku, aj ja som bola prekvapena ako to slo...ale aby to nebolo take jednoduche,dnes mi zavolali z klenotnictva ze mi nevyrobia moju obrucku,lebo je velmi mala ]-(
Ahojte.. hlasi sa k vam dalsia aprilovka.. uz sa nam to dost krati.. :-) .. mame uz len styri mesiace.. :-D tesim sa aj na svadobny veltrh v Ba co ma byt zaciatkom februara, dufam, ze tam zozeniem este par tipov na veci, ktore este vobec nemam.. (zakusky, autobus, kytice a balony).. inak prajem vsetko dobre v novom roku 2008, aby bol plny zdravia a co najmilsich prekvapeni.. :-p
ahojcek leatea...poznas sninu? konkretne byvam na table to je taka cast sniny..
tortelinka...kde konkretne si v zahranici...klobuk dole za take super vybavovanie :-)
ahojte baby..rada sa vam pochvalim s prijemnymi skusenostami...nasu svadbu sme zacali riesit asi v novembri zo zahranicia, ale len napady, rodicom sme to oznamili 27.12 a 28.12 rano sme realne zacali pripravy. do vecera sa nam podarila sala,kostol, obrucky, pohare, kamera, hudba, fotky...no skoro vsetko. len som cumela ako dobre to vychadzalo dokonca presne na termin,ktory sme chceli: 12. jula 8-) :-)
ahoj muma..ako idu pripravy na vianoce?
dnes sa v ziline tazko pohybuje..dostat sa niekam autom..a potom v nejakom nakupnom cosi kupit je dost na nervy.. ]-( ]-( ]-(