Svadba júl 2008

Zobraz úvodný príspevok
kedze sa uz planuju svadby na dalsi rok,tak otvaram temu julovych svadieb roku 2008..takze babenky,ktore to planujete vtedy,tak sem piste..hadam najdem aj take,ktore planuju ten isty datum ako ja..12.7.2008
Odpovedať
my sme nemali nejake extra poziadavky na datum..jedine to,aby to bolo cez letne prazdniny :-D a co vsetko uz mate vybavene? diplomku som pisala minuly rok..
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj :-) Hej, v nedelu, lebo sa nam velmi pacilo 06.07.08 :-N Teraz je to strasne, tento januar. A hlavne mam pocit, ze sme pozadu...ze nemame vybavene, co sme mysleli, ze uz pred Vianocami stihneme. A moj drahy pise diplomovku :)
Odpovedať
vitaj halca..vy budete mat svadbu v nedelu? a mozno aj ja budem mat nejake to ucenie pred svadbou..ale ak ano,tak velmi narychlo..
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte...tak sa tiez medzi vas pridavam...Najradsej by som chystala vsetko na plne obratky, ale mam este 3 skusky a postupovu pracu..a vobec sa mi nechce! Tesim sa na leto! 8-)
Odpovedať
tortelinka..a to mas aku velkost?
Odpovedať
slavulik...som vo francuzsku, aj ja som bola prekvapena ako to slo...ale aby to nebolo take jednoduche,dnes mi zavolali z klenotnictva ze mi nevyrobia moju obrucku,lebo je velmi mala ]-(
Odpovedať
lily..vitaj medzi nami..a pridaj nejake info..pripadne predstavy,ake mas :-)
Odpovedať
ahojte tak sa pridavam k julovym... :-D
Odpovedať
holiska..vybrala si si krasne ;-) shaarka..no ja este dospavam :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte baby, kuk do mojho albumu...vybrala som si final saty :-D
Odpovedať
julovky, co ste vycerpane po vianociach? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Zaujimave, ze moj prispevok dalo sem, ked som pisala do April 2008.. hmmm :-|
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte.. hlasi sa k vam dalsia aprilovka.. uz sa nam to dost krati.. :-) .. mame uz len styri mesiace.. :-D tesim sa aj na svadobny veltrh v Ba co ma byt zaciatkom februara, dufam, ze tam zozeniem este par tipov na veci, ktore este vobec nemam.. (zakusky, autobus, kytice a balony).. inak prajem vsetko dobre v novom roku 2008, aby bol plny zdravia a co najmilsich prekvapeni.. :-p
Odpovedať
slavulik..no narodila som sa v snine..a na table mam babku :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojcek leatea...poznas sninu? konkretne byvam na table to je taka cast sniny.. tortelinka...kde konkretne si v zahranici...klobuk dole za take super vybavovanie :-)
Odpovedať
slavulik..vitaj..kde v snine byvas? :-) tortelinka..takto ste riadne sikovni boli.. :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
ahojte baby..rada sa vam pochvalim s prijemnymi skusenostami...nasu svadbu sme zacali riesit asi v novembri zo zahranicia, ale len napady, rodicom sme to oznamili 27.12 a 28.12 rano sme realne zacali pripravy. do vecera sa nam podarila sala,kostol, obrucky, pohare, kamera, hudba, fotky...no skoro vsetko. len som cumela ako dobre to vychadzalo dokonca presne na termin,ktory sme chceli: 12. jula 8-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte babenky...tak co ja nevidim, jul 2008 :-) uz aj sa k vam pripajam..takze ahojte
Odpovedať
tak napis,co asi by si chcela
Odpovedať
Profilova fotka
bola som s kamoskou ktora sa vydava teraz v januari tak som neodolola ;-) ale nebolo to ono nesedeli mi
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam jedny vysnivane ale na slovensku ich nikde nemaju tak musim hladat ine....skusala som aj v ziline v kristine dvoje
Odpovedať
uz mam..aj ked nie su vysnivane,kedze jedny mi nesadli a druhe nemali..ale su krasne.. mas nejaku predstavu o tych svojich?
Odpovedať
Profilova fotka
a este dnes idem domov do zv..tak sa tesim na skvelu cestu minule som pod strecnom trcala v kolone 2hod...potesi :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja som este v praci ale s tym autom ti verim ..chaos bol uz minuly vikend....a ako uz mas svoje vysnivane saty?
Odpovedať
ahoj muma..ako idu pripravy na vianoce? dnes sa v ziline tazko pohybuje..dostat sa niekam autom..a potom v nejakom nakupnom cosi kupit je dost na nervy.. ]-( ]-( ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte ja som momentalne v ziline ale svadba bude v banskej bystrici :-)
Odpovedať
tak to je super..len budeme na dvoch roznych miestach..
Odpovedať
leatea tak mate taky isty datum, ako my :-D
Odpovedať
dnes sme boli dohodnut cas v kostole..takze to bude 12.7.08 o 16.00 v Zavodi..v drevenom kostoliku :-)
Odpovedať
tak ja som z vychodu slovenska..svadba bude v strede slovenska..a pracujem v anglicku..takze to ma veselo :-D :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?