Svadba júl 2008

Zobraz úvodný príspevok
kedze sa uz planuju svadby na dalsi rok,tak otvaram temu julovych svadieb roku 2008..takze babenky,ktore to planujete vtedy,tak sem piste..hadam najdem aj take,ktore planuju ten isty datum ako ja..12.7.2008
Odpovedať
Profilova fotka
muma neviem koho konkretne si sa pytala,ale odpoviem za seba: 28. jun, tyzden pred svadbou budem mat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
a kedy ams narodky myslim mesiac :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja sa pripajam k 27ckam ;-)
Odpovedať
ja budem mat 25 :-)
Odpovedať
ryba anicka musim bezat z prace prec :) cafte zajtra
Odpovedať
Profilova fotka
shaarka a vy mate aku salu?? nejako som nezaregistrovala este
Odpovedať
Profilova fotka
hej som ges-kacka 8-) foto mam uz od augusta manzelov Lukackovych z PO
Odpovedať
mas fotografa? ja este nie :(
Odpovedať
kafa, ty si ta ges-kacka, ze?
Odpovedať
Profilova fotka
:-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ano skvely rok naozaj.. a datum mam taky ako shaarka - som to niekde videla ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
:-D :-D no ved to..
Odpovedať
Profilova fotka
takze skvely rok 1980 :-D
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem :-) a mam 27, ked uz ste to tu vypisovali
Odpovedať
esteze ti dvaja dosli k nam, lebo inak neviem neviem, ci by bola nejaka svadba ... :-D (myslim cyra a metiho :)
Odpovedať
Profilova fotka
tak vitaj v teame
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
caute baby.. tak ja sa len smejem, pretoze sme si vybrali datum presne kvoli tomu, ze je vtedy Cyrila a Metoda a kazdy rok mozme zostat v posteli a oslavovat :-D :-D :-D vsak shaarka ;-) a tiez kvoli priatelom z ameriky, ako tu uz tiez niekto pisal 8-) 8-)
Odpovedať
Caute kocky, uz mam fotku, sfotila ma kolegyna kvoli vam :-D
Odpovedať
bunny neber, lebo bude polovacka... nemienim cely cas na svadbe strazit psa :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
shaarka: - :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D to si fakt neviem predstavit, si ma poriadne rozosmiala.... :-D :-D :-D :-D :-D hlavne ho odnauc cikat na teba, lebo skoda siat....a ja asi dojdem v teplakoch.... :-D :-D :-D a zoberem aj Bunny.... :-D :-D :-D
Odpovedať
...ako tak rozmyslam, tak som prisla na to, ze mam problem. na svadbe budeme mat psa - teraz ma 5 mesiacov, tak potom bude mat... aaa... rok. ale to je blazon skakavy, madarska vyzla, miluje ludi, musi vsetkych pooblizovat a pri kazdom si cvrknut (zatial) a neverim, ze sa velmi zmeni. az na ten moc. ))) no a rozmyslam, ze preboha - na obrade bude kde? priviazany o plot? tak to asi vymyslime tak, ze: vid zozadu - sprava zenich, potom nevesta a nakoniec do somarskeho rebrika nas tobi. dam mu povel "sadni" a on hadam tolko posedi, maximalne daco povie. :)))))))) inak neviem. je to clen rodiny. :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja som sa ani skor vydavat nechcela :-D tak okolo 30 bol plan a celkom vysiel
Odpovedať
ja 25 :-D
Odpovedať
Profilova fotka
27 :-)
Odpovedať
emily, daj obrazok.. kreslit vies, nie? :-D 8-)
Odpovedať
muma - to je? kolko rokov? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojke julovky..vidim ze vekova kategoria je taka moja :-)
Odpovedať
jaaaaj, tak ta fotka je z minuleho silvestra, mozno teraz uz nevyzeram tak mlado :)))))) ale je pravda, ze kadernicka mi povedala, ze by mi hadala taky neurcitelny vek medzi 19 a 24 :-D no co uz... a keby ste videli toho mojho, 31 rocneho, oholeneho... vyzera ako pubos :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
aaale jasne, ze hej... tiez sa radim medzi tie "stare kravy" :-p plany som si nedavala a pre mna to bude ten prvy a verim, ze ten pravy ;-) ale ked som bola taky teenagersky sopliak tak som si myslela, ze niekto v tom veku ako mam teraz, je uz pomaly nad hrobom. To sa mi zdalo, ze to hadam ani nedozijem. A hla, sa stale citim ako teenager.
Odpovedať
Profilova fotka
ja neverim :-p :-p :-p , shaarka, ved vyzeras na na tych 23 :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?