Svadba júl 2008

Zobraz úvodný príspevok
kedze sa uz planuju svadby na dalsi rok,tak otvaram temu julovych svadieb roku 2008..takze babenky,ktore to planujete vtedy,tak sem piste..hadam najdem aj take,ktore planuju ten isty datum ako ja..12.7.2008
Odpovedať
baby, poviem vam, ze ked som mala asi 13 rokov, vravela som si, spolu s najlepsou kamoskou zo ZS, ze sa vyspime s chlapcom najskor ked budeme mat 16! alebo aspon 15. skor nie!!! :)))))) a tak cas bezal, my sme sa prestali stretavat, preslo par rokov a ja som si uvedomila, ze som vlastne este dieta. ze na to nie som pripravena... a tak som cakala na vhodnu prilezitost a ta prisla, az ked som mala takmer 19 :))) a smiala som sa sama sebe, ako som si mohla mysliet, ze sa v 16 dokazem pred nejakym chalanom vyzliect. :-D a potom som si vravela, ze sa urcite tak skoro nevydam, aj ked som stastna (s tym prvym frajerom). ze najskor az ked budem mat 23. a to som potom presuvala a presuvala a potom som sa rozisla a potom zas zisla s inym a potom skusala, potom plakala a bola sama, asi ako vsetky z nas... a tak cas bezal a ja som si zrazu povedala, ze halo... pozrela som sa s5. ako to, ze to preslo tak rychlo? ako to, ze mam uz 28 a este som toho praveho nenasla? zacinala som byt smutna a ironicky som sa smiala, ze naco mi boli vsetky plany, ako sa neponahlat a neplasit, ked som nakoniec ostala na ocot? a potom prisiel on, ten, ktory mi zmenil zivot, pohlad, ktory mi dal istotu a nekonecne vela lasky. a zrazu som stasna, ze som tak dlho musela cakat, ze som vlastne uz "stara krava", ktora sa bude vydavat tesne pred tridsiatkou. ale chcela som povedat len tolko, ze mi to stalo za to! verite? :-D :-D :-D
Odpovedať
Sorry, teraz som v Prahe a ked pridem domov, uz to fakt napravim :-D Nemam tu teraz nic v pocitaci
Odpovedať
emily, daj si fotkuuuuuuuuuuuuuu :-D :-D :-D
Odpovedať
Ahojte, ahoj shaarka, no ja si uz uvedomujem, ze len pol roka a je to tu, ono sa to nezda, ale zbehne to ako voda, nechce sa mi verit, ze sa idem vydavat :-D
Odpovedať
nas julovych je tu nejako malo... nikto nepise... nikto asi nic nepripravuje :-D ved idu vianoce...
Odpovedať
no pol roka bude musiet stacit...o to bude menej stresov
Odpovedať
Profilova fotka
veru veru mas pravdu leatea a este aj ten nas mesiac jul nie je az taky vychyteny, nie? teda ja to beriem ako pozitivum. Saly su viac volne, saty este nebudu vsetky zarezervovane :-p teda ja mam taku predstavu Tiez vybavujem zo zahranicia a sa mi to hadam zda lepsie ako keby som bola doma: nestresujem, najdem daky kontakt, pocitam tu na stranke referencie, zavolam a hotovka. Doma by som spekulovala, vypytovala sa, vahala, vyhutovala. Takto je to zabava :-) robim si sama sebe sekretarku :-) Takze dotoho aj oneskorenci!
Odpovedať
tortelinka..vela zavisi od miesta,kde sa ma svadba konat..a aky je to datum..niekde staci dva mesiace dopredu a mas salu,ktoru si chcela..a niekde ani rok nie je dostatocny.. ;-) :-D
Odpovedať
nemame ani salu..povodne sme este chceli maj ale to by uz fakt bolo o hubu tak som to nechala...ja len ratam s pomocou rodiny, ale zatial sa nic nekona, lebo o tom este nevedia ale uz cez vianoce to rozbieham naplno, ratam s tym, ze na orave nebude velky naval svadieb a ze sa v pohode niekam zmestime 8-)
Odpovedať
baby, so satami ja si problem nerobim... sice ma vsetky kamosky dookola napominaju a suria, nech uz idem vyberat, ale myslim, ze casu je dost... nie som zatazena na jedny jedine, a okrem toho, myslim ze do leta je dost casu, aby som mohla schudnut :)))) tortelinka - my mame svadbu o tyzden skor, ale okrem zarezervovanej saly este nemame vobec nic :) to len aby som ta potesila... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
JA tiez aj ked kamoska ma svadbu v januari a este stale nema vybrate saty :-D stale hlada a hlada tie prave
Odpovedať
Tortelinka odporucam zacat, my sme tiez vonku a da sa to zvladnut, vela sa da vybavit cez telefon a v mnohom Ti pomoze tato stranka. Ono sa to nezda, ale potom sa to nahromadi...
Odpovedať
tak ja som asi najpomalsia nevesta, chceme svadbu 12 jula ale este sme nezacali :-( sme obaja vonku, tak dufam ze sa to po vianociach rozbehne drzte palce
Odpovedať
Profilova fotka
;-) urcite bol
Odpovedať
Profilova fotka
baby to ste ma potesili s tym sviatkom C&M, predtym som si to vobec neuvedomila. My sme sa riadili len tym, ze to ma byt cez prazdniny a kedze sme nedockavi :-), tak co najskor. Takze volba padla na prvu julovu sobotu a len ma utvrdzujete v tom, ze to bol dobry vyber ;-)
Odpovedať
Caute julovky, my sme mali mat tiez na Cyrila a Metoda, ale kvoli sale sa to prelozilo na 12. jula. A preco jul? Kvoli jednemu kamaratovi z Ameriky, ktory mozno na nasu svadbu ani nepride... Ale nebojte - ja som bola kamosovi na svadbe 7.jula tohto roku a vobec nebolo horuco - praveze vtedy bolo chladno a kamoska sa vydavala v maji a bolo horuco... Ja sa tiez bojim horucav, ale dufam, ze bude prijemne... kedze jul nebol nas favorit-mesiac
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ahoj shaarka tak ja som na tom podobne a presne ten isty datum a ten isty dovod :-)
Odpovedať
moj drahy vymyslel datum svadby 5.7. - na sviatok cyrila a metoda, a to vraj preto, aby sme kazde vyrocie mali volno a mohli spolu oslavovat :))))))))))
Odpovedať
Profilova fotka
birkata135 aj ja mam tak isto narodeniny v juni, ale nevyslo to. tak sa budem vydavat o rok starsia :-D aspon bude dovod potom neskor na dve oslavy a neodbavime narodeniny aj vyrocie naraz :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte tak tu zmrzlinu chcem aj ja.Ja som chcela svadbu v Juny na moje 25 narodeniny,ale drahy ma v praci dovolenku v July tak sme to museli presunut.Ja sa tiez obavam horucav,ale dufam ze to dopadne super.Ved to bude nas den D.
Odpovedať
ahojte..dalsie nove sa tu objavili.. s pocasim to clovek nikdy nevie..ani v dec nie je zarucene,ze bude mrznut,ked mame to globalne oteplovanie.. ja som sa rozhodla jednoznacne pre jul..ked su letne prazdniny..kedze pracujem v skole.. :-) len na zaciatku sk. roka som sa dozvedela,ze koncime den pred mojou svadbou ]-( ale,ze nie je problem skoncit skor..tak som zvedava,ako to vsetko dopadne.. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no to je dobre :-) to ma ani neapadlo, povevac ja nie som taky zmrzlianr, ale moj mily ano.... ten by za zmrtlinu aj... neviem co Tak vylepsujem predstavu: so zmrzlinou v tom spominanom bazene 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
Odpovedať
helabela, tak my zakusky velmi neriesime, radsej budeme mat zmrzliny do bludu, ako sa hovori......:)
Odpovedať
Profilova fotka
shaarka neboj! nejako bude a urcite si prave to zapamatame ako to najkrajsie, ci to uz bude riadny svadobny lejak alebo palava. teda ja to tak beriem, mamina mala hysteriu, ze bude teplo zakusky sa budu topit a ktotokedy videl svadbu v juli robit a co ja neviem co, ale ja sa celkom bavim. :-p Do septembra sa nam cakat neche 8-) a v maji sa zeni brat, tak sme to necheli dat hned na jun. Tyzden po mojich narodeninach tak padlo rozhodnutie na jul :-) Jedine co sa bojim, ze ak bude fakt taka horucava ako minulorocne 40tky, tak prepotim saty aj so spodnicou :-D :-D :-D to by bola pecka keby bol pri restauracii rovno nejaky svadobny bazen x-)
Odpovedať
tak :-) ahojte baby, prechadzam z temy jun 2008 na jul... dnes sa to presne rozhodne (aspon dufam), ale predbezne vidim taky nejaky ze 19.7. v KE... 8-) celkom sa tesim, ale zaroven desim, lebo ja som taky nerozhodny typ - bojim sa, ze bude straaasne horuco a zaroven sa bojim, ze bude prsat, to by som nerada... ale kazdy mi hovori, ze "hore hlavu", tak na to myslite aj vy a nebojte, vseetko stihame... - lebo musime :-D
Odpovedať
Profilova fotka
sme sa pobrali na zimny spanok |-| |-| |-|
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte julovky, pozeram, ze u nasa tema nejak zaspava. A pritom nas termin nie je velmi vzdialeny :-) Tak co mate nove?
Odpovedať
ahojte..ako vikendujete?
Odpovedať
ahoj jedna..ale kdeze..vsetko este stale nie je.. my to zariadujeme podla toho,co sa pritrafi :-D
Odpovedať
Profilova fotka
uf, toto som si nemala citat. Dnes som sa strasne tesila, ze uz mame konecne aspon zhruba vybrateho fotografa a datum a vy tu ua mate vsetko! ved ja nestihaaaaaaaaaaaaaaaaam :-.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?