kedze sa uz planuju svadby na dalsi rok,tak otvaram temu julovych svadieb roku 2008..takze babenky,ktore to planujete vtedy,tak sem piste..hadam najdem aj take,ktore planuju ten isty datum ako ja..12.7.2008
v ZA..je tam jeden salon a ma saty znacky pronovias..a je ovela lacnejsi ako blavacky nicole..
zatial su moje favoritky nicole(model)..mam ich aj v albume..
dokonca ich nemali v blave v predkolekcii a v Za ano.. :-)
Ahojte dievcata, ja tiez planujem svadbu v juli. Este nemam presne termin ale chceli by sme zaciatkom jula. A bude to bud vo Vranove alebo v Presove.
bo17: ty budes mat svadbu v Presove? kde presne?
a kde vsade si bola skusat? mas aj nejake fotky urobene?
menovky budu ladit s vyzdobou..budeme mat morsku vyzdobu..tvar menoviek zatial vsak neprezradim :-) ale budu super..
kyticu chcem z modrych ruzi..taku visiacu..mam ju aj v albume..
akej farby budes mat vyzdobu?
ahoj Lea tak vcera som absolvovala vyber siat ...jedne sa mi pacili ale nebolo uplne ono tak budem hladat dalej:) chcem sa ta opytat ako budes mat menovky a stol a hlavne z coho planujes kyticu? ja som chcela pivonky ale asi to nebude mozne lebo velmi opadavaju :-(
ahojte tak ja uz mam salu a zjatra sa chystam na saty tak som zvedava co vyberiem..ostatne mam naplanovane ale este nerezervovane..dufam ze to stihnem :)
fuuuha...moooore, tak ja som konecne dnes vybavila salu...v Gregorovciach :-) je tam ozaj pekne, take rodinne...no a mam zahovoreneho fotografa a este hudbu si idem objednat a nateraz mam toho az az dost...ked to mas vsetko sama na hlave :-( ale som rada, ze sa mi datum nezmenil....normalne psycho vcelicka....tak zatial.paaaaaaaaaaaaa
mne z tych hlavnych chyba kostol..oblecenie este chvilku potrva..a tiez ma rozculuje,ze nemame nikoho na svadobne torty..
v decembri hadam vybavime saty,kameru..a vyzdobu potrebujeme dohodnut s penzionom..
ahojte..ale sa tu zbieraju ludia :-) :-D
nikush..a kde chcete mat svadbu?
co sa tyka priprav,tak sme na tom celkom dobre..v decembri ideme vybavit kostol,kameru a svadobne saty..
salu sme uz zajednali,aj hudbu,foto tiez..odvoz mame a aj zakusky..a hotove nejake drobnosti..
este najst niekoho na torty..
Ahojte kocky,
pridavam sa k teme... My mame svadbu 5.7.2008 v PO. A tiez mam najvacsi strach z toho, ze bude velmi teplo, alebo ze bude prsat...
Ako daleko ste uz s pripravami, co vsetko uz mate?
Ahojte, tak pozeram, ze cerstva tema a potom, ze ani nie, leatea uz zacala v maji ;-) No tak ja by som sa pridala. Snad sa to podari a nas datum bude 11.7.2008