kedze sa uz planuju svadby na dalsi rok,tak otvaram temu julovych svadieb roku 2008..takze babenky,ktore to planujete vtedy,tak sem piste..hadam najdem aj take,ktore planuju ten isty datum ako ja..12.7.2008
lea...dufam to bude u vas coskoro ovela lepsie, co sa prace a prijmov tyka...lebo ozaj bez prijmu nemozes nic planovat...drzim palceky :-) A este si uzi posledne dni volna :-)
slavulik...aj vy pozerate v Dubravke? Aj my :-) tak mozno budeme susedky ;-) my ale este pozerame aj Karlovku a Dlhe Diely tam by sa nam tiez velmi pacilo. Ale v Dubravke mam svokrovcov ;-) a tiez tam mame kopec znamych kedze moj Tomas tam vyrastal. Napisem Ti do IP, zatial papa :-)
ahojček bambulky :-)
katka - vcera sme boli na obhladke jedneho 4 izb. v dubravke, izbicky krasne, vsio krasne, cena dobra ale dik ta lokalita ma odradila, tam okrem elektriciek a 4 prudovky nic nie je, tak som sa rozhodla, ze nic s toho nebude a haldame dal, ja chcem trosku zelen, niekde ist,ked prijdu deticky kde ich dam, k elektricke sa hrat alebo na 4 prudovku nech si lopticku gulkaju tu a tam...joj katastrofen..
ceny isli dole ale rapydne nie...my uz od maja sa snazime neico kupit, no aj s tym sme uz prastili ale teraz nas to zase pochytilo tak hladame dal..hovoria v robotke ze v oktobri ma prist dalsi bum krizy, ta ktovie co sa spekuluje v bankovnictvach a poistovnictvach..normalne mam s toho strach ci fakt nieco bude..radcsej nie...co sa tyka bytikov neverim ze pojdu nizsie ako su..a co sa tyka toho uveru s tym mas pravdu to je uverovy dekret, ale to my nepotrebujeme..my sme si priebezne dali vyhotovit uver, vysiel nam, tak uz len hladat byt a odklepnut uver...
caly, joooooooooj ked pocujem, ze mangel nema robotu uz mam dost, ta kriza je fakt katastrofa, a pocuvat tych zamestnancov tak to je tiez hruza des..prave sa bavime v robote, ze nam maly zvysovat plat a dik sok sme dostali, oni nam znizili, ze vraj kriza...som s toho na nervy ale co uz..normalne idem na profesiu ci tam nieco je..lebo ked zoberieme uver tak to rovno rodit budem po 30 rokov ked splatim byt :-(((
ahojte :-) minule som pisala a kedze mi padol net,tak to samozrejme,ze neodoslalo ]-(
ja mam pred sebou este jeden cely tyzden volna..a potom sa uz nastupuje do prace..ale aspon sa nebudem tolko nudit doma..aj ked to bude urcite stresujuce,ale nevadi..mily zatial robi..ale netusime ako to bude dalsi tyzden,ci vobec cosi bude..takze my sa trapime s pracou a byvanie a deti musia ist bokom..priorita je pre nas prijem..ale zas musim povedat,ze doteraz robil stale..a po dovolenke tahali 12-ky takmer cele 3tyzdne..
caly..mala je hrozne zlata :-) dufam,ze manzel cosi najde..lebo teraz je to dost bieda na slovensku..ale kedze pozeram pracovne ponuky..tak je ich dost..a niektore sa mi zdaju zbytocne..sami poradcovia a zastupcovia :-|
slav a kati..dufam,ze najdete pekne byty..ale min 3izbaky..lebo deti potrebuju vlastnu izbu ;-)
slavulik...my si teraz vybavujeme hypo a az potom budeme kukat byt. Je to tak lepsie lebo najprv je dolezite mat schvalenu hypoteku. Potom od datumu schvalenia hypoteky mas 4 mesiace najst si nehnutelnost co je super. Ak by si to nahodou nestihla tak len opatovne vydokladujes prijem a zas mas na to dalsie 4 mesiace. Verim, ze to do tych prvych 4 stihneme ;-) V piatok by sme mali mat komplet vsetky doklady pokope tak uz by to mohlo ist aj na schvalenie ;-) V Bratislave isli ceny bytov hodne dole z coho sa moc tesime :-) Chceme mat poriesene byvanie prv nez pride miminko. A co si hladate? Byt ci dom? My byt. Tu v UK byvame v dome a cast z neho vobec nevyuzivame =-) pre nas dvoch je velky ale s niekym byvat si neviem predstavit :-| takze super, ze sme sami, akurat je to pre nas velky dom. Ale nechceme sa stahovat lebo byvame vo velmi dobrej stvrti. Byt moze byt pre nas aj stary a presne ako pises, prerobili by sme si podla nasich predstav. Ved uvidime....novostavbe by som sa tiez nebranila, ani ciastocnej rekonstrukcii. Treba sa ponahlat s kupou lebo byty pojdu zas hore.
caly...jej Ty si tu uz davno nebola. Elinka je zlatunka velmi :-) Super, ze ste zdrave a manzelovi sa hadam zdravotne polepsi a nech si rychlo najde aj nejaku dobru pracu :-) Urcite to neni jednoduche co sa financii tyka...ale neboj urcite to zvladnete ;-) drzim palceky :-)
slavulik...aaano je momentálne na maminu Elina :-D
zvládam to ako tak som od konca februára v obchode takže mesiac po pôrode som otvárala ale mala som babu, ktorá si práve tento mesiac našla prácu :-| na riadny pracovný čas čo pri mne nebolo možné lebo by mi to nevyšlo..bohužiaľ tento štát nejako nevychádza v ústrety a odvody sú poriadna pálka takže tak..som tu denno denne ale aspoň to mám dvadsať krokov domov a malá je väčšinou pri mne s maminou mojou...
moj manžel je nezamestnaný od apríla a stále akosi nie niečo poriadne nájsť len sa motká a motká... robí niečo s kámošom ale žiadna sláva zatiaľ..on je aj na rodičovskej lebo ja by som musela živnosť prerušiť... takže ak..
bože nech vám to vyjde ss tým bývaním..ja sa asi ani nedožijem nejakého slušného bývania..sme pri našich a tam máme vrch v dome spálňu a kuchyňo-obývačku :-D no a kúpelku ale to by chcelo všetko prestavbu..nuž ale za čo 8-(
no ale nakoniec som zdravá a aj moja dcéra a manžel sa už musí popasovať lebo má aj zdravotné problémy..stále ten tlak vysoký ale len tak nárazovo ako reakcia na nejakú emóciu či už dobrú alebo zlú...
ahojček bambulky :-)
caly, elinka je nadhernucka, mam pocit, ze sa podoba na teba, ale trosku mi tam bije aj na mangelika..ale uz podrastla..mnam mnam, len ju spapkat...
a ako zvladas materstvo, co kvetinarstvo funguje?
katka0209 - vitaj, aj mi prave hladame bytik, ked najdeme tak ideme rovno na tu hypoteku...vy ste si uz nasli bytik alebo najprv uver...lebo to potom hned musis mat byt aby ti uver mohli schvalit co ja viem...
my by sme uz chceli v decembri byvat vo svojom no uvidime ako sa nam to podari...byty isli dole, ale niektore sa stale drzia moc moc hore az mi je to cudne, ci ich niekto kupi, lebo su tak predrazene, ze sa mi s toho chce plakat...
vy chcete novostavbu alebo starsi byt..my si hladame starsi, lebo si chceme prerobit podla svojho vkusu...no uvidime, cesta je moc daleka, len aby nam to vyslo ze :-)
ahojte žienky :-)
ja nemám ani kedy sem kuknúť booože :-(
tak som aspoň trochu počítala ako sa máte a tak..naše prvé výročie sa nejako neoslavovalo, pri malej sa nedá robiť romantiku tak si užijeme aspoň tie ďalšie ;-)
Elinka je zlatunká rastie ako z vody už má niečo cez 8 kg a 73cm no a už sme oslávili pol roka ..zatiaľ sa kojíme a pomaličky začíname so zeleninkou ale neberie jej :-|
janja...malinká ako sa drží? ja ani neviem či som ti pogratulovala ak nie tak blahoželááám :-D nech ste obe zdravé a rastiete do krásy :-)
http://www.modrykonik.sk/album/album....
kuknite nás aký sme veľký
x-)
Caute baby :-)
ako sa mavate? No uvidime ako sa nam to tu rozrastie :-) My sme zacali s vybavovackami na hypoteku na nas bytik :-) da sa to aj takto na dialku vybavit aj ked to bude narocne, vobec mi to nevadi, ved mam uz skusenosti ked som vybavovala svadbu minuly rok takto na dialku :-) Tak dufam, ze vsetko pojde ok a do konca roka kupime nejaky bytik ;-) Chceme vyuzit, ze je kriza a ceny bytov isli ozaj dost dole co je super :-)
ahojček mojkovia :-)
urobime stavku ktorá bude dalsia po tebe..ale asi vyhravam, bo ma uz maternica stekli, ta by uz nieco chcela ponosit 9 mesiacikov, len sa jej nedari..bo mangelik hovori, ze strela slepe naboja..tak uvidime kedy streli poriadne haha
ahojte
no slavi, ani nezartuj, ze tak skoro druhe. Najprv nech nasa Sasula trosku vyrastie.
Teraz ste na rade vy baby. Som zvedava ktora z vas bude prva. Budem vam drzat prsty. ;-)
ahojček mojkovia :-)
lea lea, tak to posledne bolo dobre, presne ako pises, aj okolo nas sa neako rozrastaju, len bociany lietaju a lietaju..a vraj kriza, co sa tyka miminiek, tak o krize sa to povedat neda..
co nam prinesie druhy rok..no dufam, ze miminka haha...janja bude mat ninku a my alexandru..no dovtedy tie mena este urcite 100x vymenime...
a dufam, ze uz budeme mat vlasnu strechu nad hlavickou a potom uz to miminko neako primiesame..moj drahy kazdemu hovori, ze ma slepe naboje tak zatial nic, bo slepo strielame haha..
ahojte babule :-) no som rada,ze sa aspon tak priebezne ozyvate :-)
janja..no ste toho stihli asi najviac..a alexandru by som tiez chcela mat..ale urcite dam este jedno meno,nech ma v pubrte moznost vyberu :-D lebo my sme vzdy protestovali :-N
dufam,ze ste stihli kupit aspon kupelne oplatky x-)
no zacal nam plynut druhy rok manzelstva..som zvedava,co vsetko sa za tento udeje..kedze ten prvy nas stihla kriza :-. ale som pocula,ze preto je viac tehotnych bab :-D ze miesto vyletov a posedeni sa venuju polovickam :-D
ahoojte :-)
slavulik...som rada, ze ste si dovolenku v Chorvatsku uzili ;-) Super :-) A ked vam v maji buduceho roku vide ta exotika tak to bude svetove, moc vam to prajem lebo stoji to za to no a o tcy delfinikoch ani nehovorim x-)
lea...s tym pocasim mas pravdu, jun bol velmi pekny, ale jul onicom :-S uvidime co august...
janja...Nina inak je pekne meno :-) mne sa paci. Vy ste teda toho za rok ozaj postihali ;-) Saska sa vam tak pokakala...no ved to sa stava :-N pri takych miminkach pomerne casto :-D A co ste nemali so sebou nahradne plienky? Joj ja by som take malinke ani prebalit nevedela, ja sa toho strasne bojim, ze by som mu nedajboze nieco zlomila, lebo mne sa zdaju taketo uplne malinke babatka ako zo skla. Su take krehulinke strasne. Takych vacsich sa uz nebojim, ale takychto malych strasne :-. Ako to budem ked budem mat svoje...zatial netusim =-)
ahojtee
no slavul vidis aky je ten tvoj mangel. :-D Moj sa stale drzi mena Nina. Este sa nam budu ludia smiat, ked druhej dcere dame toto meno, ze mame ruske mena.
Joj ako vam bolo dobre v chorvatsku, aj ja by som hned isla. My sme boli aj s malou v Bardej. Kupeloch a chudinka mala sa nam tak pokakala, ze sme museli utekat domov :-D
Ani mne sa nechce verit, ze je to uz rok od svadby. Tooooolko veci sme stihli za jeden rok, ze sa mi ani verit nechce.
ahojte :-) konecne aj niekto dalsi prispel..po dlhej dobe :-)
ja sa doma ani moc nenudim..stale cosi upratujem a tak podobne..dnes som vyumyvala okna..tak konecne vidno cez ne super..len dufam,ze nebude zajtra prssat,lebo to by ma nastvalo ]-( ale celkovo pocasie nie je prave letne..lebo chceme ist do brightonu,ale pri takomto pocasi sa neoplati..jun bol pekny..ale to je asi vsetko..ale co narobime..mozno august bude lepsi :-N
slav..vitaj doma..a dufam,ze sa pochvalis fotkami :-) nech sa mozeme pokochat x-)
baby,ani verit sa mi nechce..ze uz mame rok od svadby a plynie uz druhy :-. neuveritelne..ako to leti =-)
ahojček pusinocky :-)
hlasim príííííííííchod :-) bolo super super superkovo..neviem sa vynachvalit, užili sme si jeden druheho, more bolo uno tuto, no trosku chladne na moj vkus, ale za to take cistucke ze az, nechapala som vlasným ociam...mali sme vlasne autinko, tak sme si obišli celu makarsku rivieru..z ubytovanim vobec nebol problem..tak sme sa bali, ale ked sme prisli na rivieru tak sme zirali, ako ludia stali na zaciatku miest z tabulkami apartmant, sobe atd...ponukali ubytko...tak sme si boli kukik jedno, to sa nam zapacilo, bola super cena, hned sme si zobrali a uz to islo..jedine to bolo 300 m od mora, co dole kopcom to bolo za 5 min. ale dik hore to bolo uz horsie..ale nevadi, ved sme aspon sportovali haha..
tak som rada, že dovolenocka vysla..tak sme hladali exotiku, ale nakoniec exotika bude v maji ako nam aj katka0209 poradila...joj teskam sa aj na to..a dufam, ze mi vyjdu tie delfiniky :-)
janja, klepne ta co mi mangelik povedal na dovolenocke, ze sa mu paci meno alexandra..no tak som sa rozosmiala :-)
Caute baby :-) ako sa mate? My sme v pohode, mamine som uz bookla letenku, priletia 10. septembra, mozme tak spolu oslavit moje narodky tak sa uz tesiiim x-) Inak nic take nove...vy napiste co porabate...
Lea...nenudis sa ked si doma sama ci Ti ide rychlo cas? Neviem ako u vas, ale u nas stal jul co sa pocasia tyka za nic ]-( akurat nejake prve 4 dni bolo horuco a potom az do dneska uz onicom :-| Este ze vyslo pocasie v juni ked tu boli svokrovci x-) inak by ma porazilo.
ahojte..tak ako? uzivate,oslavujete? :-D
katka..vsetko naj k prvemu vyrociu :-) dufam,ze ste ho oslavili tak dobre ako my :-)
slav..vsetko naj k prvemu vyrociu..dufam,ze sa vam nejaky ten apartman ujde..ale pri tych teplotach to bude tazke,kedze tam mate inac horuco :-N ale je jedno,kde budete spat,hlavne je,ze budete spolu x-)
sice nam tu este sampanske ostalo..ale nevadi,otvorime inokedy,ked bude cas :-) ale tortu sme zjedli..som spravila velku jednicku a bola chutna :-p a teraz uz len travim dni sama doma..mily poctivo pracuje a zaraba..mne platia za to lenosenie :-D ale aspon si precitam knihy a aj cosi doma spravim :-) a ked bude pekne a mily mat volno,tak sa pojdeme opekat do brightonu :-)
Ahoj Slavulik :-) prajem vam krasnu dovolenku x-) dobre si ju uzite aj oddychnite a oslavte 1. vyrocie ;-) my sme uz mali pred 2 tyzdnami 1. vyrocie svadby a tiez sa mi vobec nechce verit, ze to bol u rok, neskutocne ako ten cas leti, najrdsej by som ho obcas zastvila.
Ahoj Janja :-) tak si urcite uzivas Sasenku :-) Super, ze si vie dobre pozpinkat vonku neni nad to ked dieta dobre spi :-) Aj vy pekne oslavte 1. vyrocie :-) :-)
ahojte,
no tak to chorvatsko by som brala aj ja :-) Snad na buduci rok. Aj my budeme mat v nedelu vyrocie, asi pojdeme niekam na vylet aj s malou. Ale nie daleko, lebo predsa je horuco. Idem pre malu, lebo spi vonku v kociku a je dost teplo, aby sa mi neuvarila. :-D Ona strasne rada spi vonku.
no babulky moje jedine, ta kde ste mi kto...
slnite sa? tu uz nikto nechodi..ta ja ze sme julovky, mame vyrocia, kazdy popismenkuje co kde ste boli, co ste dostali a nic..
babulky, jak sa teskam, my v nedelu budeme mat 1 vyrocie..paradaaaaaaaaaaaa..ale ten cas rychlo leti, ani sa mi to nezda, ze to je uz rok...
ale krasny rok..
my ideme zajtra vecer do chorvatska na blink..berieme autinko, pre pripad stan ak nenajdeme neaky slusny apartman a ideme oslavit vyrocie do chorvatska a to je aj mimi dovolenocka..bo najst neico v ba bolo katastrofalne v nasom termine co sme chceli..a vraj kriza ta rita kriza...vobec to tak nevidim v tych cestovkach..
myslim na vas, a dufam, ze ked prijdeme z chorvatska tak budem mat co citat..cmuk cmuk...
ahojcek holubatka :-)
tak len lea tu fici, no toto..no super moja ze vam vyrocie vyslo..a prstienok si dostala, ty si musela byt celucky rok az moc dobrucka :-) Blahozelam este raz, idem kukik IP
ahojte :-) tak my sme nase vyrocie oslavili vyletmi a chutnou vecerou,kedze obed sme akosi nestihli :-N lebo sme obzerali zvieratka :-D ale vecer sme si na izbe dali sampanske :-) a dostala som krasny perlovy prsten 8-)
takze baby,ked sa budete nudit a nevediet kam ist..chodte do jersey..len sa treba obrnit pevnymi nervami a cokoladou..kedze je tam znacky rozdiel v sirke ciest :-.
slav..dakujem za blahozelanie :-) a to coromoro ti priblizim v ip..kedze to bolo ine coromoro :-p aj ked menej prijemne |-|
a k tomu ostrovu..mozem cosi kuknut..len mi musis dat vediet,ze aku mate predstavu o dovolenke..ci chcete len na plazi byt alebo aj cosi pozriet :-)
ahojček leatea :-)
blahozelam blahozelam..vcera ste mali vyrocie, moc som na teba myslela..tak co ako dopadlo, co si upiekla ty moja cukrarka...bolo aj vinecko a coromoro hahaha...
prajem vam vsetko naj naj naj vela vela lasocky a porozumenia..nech svietite stastim, laskou ako presne cca pred rokom...vcera som nebola na nete tak meskam sorrycek ale myslela som na teba :-)
cmuk a pozdravujem mangelika...
ahojček lea..
to vazne su letenky drahe, ja som si myslela, ze ked teraz skype ide dole vodou tak ich predava za par supiek, ale ked mam byt uprimna tak by som ani cez skype nesla lebo cakat na letisko viac ako 6 hodin by ma porazilo..
takze budete prazdninovat v uk? cuvikaj, nevies nahodou o ostrove lesbos v grecku ci je piekny ako tam je..mam ponuku na dovcu ale neviem sa rozhodnut, bo to nie je moc navstevovany, ta co tam budem robit, ci len plaz a more a mangel ci tam vobec aj neakeho cloveicika najdem haha a ci to nie je pre lesby, kolegovci sa smeju, aby som mangela nenechala nahodou a nesla za neakymi babenkami haha :-)
ahojte..
radli..ak este potrebujes poradit,tak napisem na skype..
slav..no uz nam zacali..zatial netusim,ci rpidm na svk..povodne som mala v plane..ale teraz o tom nie som presvedcena..uvidime,ako to pojde a podla toho sa rozhodnem..len letenky su stale drahe akosi..co som pozerala naposledy :-S