kedze sa uz planuju svadby na dalsi rok,tak otvaram temu julovych svadieb roku 2008..takze babenky,ktore to planujete vtedy,tak sem piste..hadam najdem aj take,ktore planuju ten isty datum ako ja..12.7.2008
Lea ...cau... prosim ta nepamatas si ako si vytvarala watermark cez tvoje foto, aby ti foto nekopirovali ? mne sa to neda vlozit s photoshopu, bo nemam original verziu =-) diky
btw. ako sa dari ? :-D
ahojte..tak ja uz mam prazdniny x-) x-) x-) parada..konecne sme sa dockali..fakt to potrebujeme..
slav..poslem ti ip..ani neviem,ktora z nas bola posledna..
my si nejdeme davat ziadne darceky..ideme na veceru,pripadne obed..a kupim asi nejaku dezert alebo cosi,co mame radi obaja a budeme pojedat :-D
ahojček mojenkovia :-)
janja, tak sasenka je moc dobre babulko musim poklopkat, len nech jej to aj tak ostane klop klop...a ako sa ti kocikuje v novom kociku? ja som kocikova mania, vsetky kociky pre babulka su nadherne tak ich len obkukujem a obkukujem..
babulky, zajtra je jul dik ako ten cas rychlo leti co, a uz budeme mat vyrocia svadbiciek a ja nic nemam...
janja..BLAHOZELAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM x-) x-) x-) x-) x-) paradna slecna a s krasnym menom :-)
my mame v praci dost rusno a po praci viac spim ako cosi robim..uvidim ako ten posledny tyzden pojde..ale mame toho este dost postihat..no co narobime..esteze si potom oddychneme,lebo uz nevladzem..ved som cely vikend bola v posteli a pozerala len telku..a zajtra zas makacka..tak hadam to rychlo ubehne..
no slavi, ja neviem na koho sa podoba, skoro kazdy hovori, ze na manzela. NO vsak to uvidime neskor. Inak mala je zlata, spinka, papa a kaka. :-D V noci nam v kuse spinka 4 hodiny, napapa sa a zasa spinka. Ani nie sme unavení. Len keby jej to ostalo.
Inak porod bol super, rodila som normalne. Rano mi dal vyvolavacku, bolesti som dostala o tretej a o siestej uz bola mala na svete. Mamka sa smeje, ze som ju porodila ako ciganka :-D Neboli to nejake strasne bolesti, vsetko sa dalo v pohode zvladnut. Zato ma dost bolelo sitie. A kojenie.
Och radsej by som rodila ako kojila :-D Ale uz je to lepsie. Najhorsi bol ten prvy den. No idem uz, lebo prisli nasi na navstevu. papa
juuuuuuuuuuuuuupik, juuuuuuuuuuuuuuupik..vitaj SASENKA :-)
blahozelam janja, dnes som na teba myslela, ze mame 11 mesiacov od svadbicky, tak ci uz ste 3 alebo nie, dik kuknem a uz malinka je na svete..ta je krasnucka...nahodou sa nepodoba na teba, tak sa mi zda..
no sup sup ak budes mat cas aky bol porod, rodila si normalne? ako citam, tak super pocit si z neho mala, to sa tak casto nestava, no parada to sme len a len radi...pekne vazila aj meria, normalna slecinka je z nej...
joj ale mam velku radost z vas...super super...
no ale uz aj nieco super popisat..aka je malinka, na koho sa podoba, ako papka, pocuva, placka...no sup sup...
ahojte
tak uz som tu. sme doma a v poriadku. Mala Alexandra ma 3270 kg a 50 cm. Porod bol uzasny, fakt super. Teraz ideme na prechadzku, ked je vonku tak krasne. Foto zatial ani nestiham robit. :-N
ahojček moje holubatka :-)
ta kde je nasa janja? už kocikuje? ved je blbe pocasie, tak nech supne na netik a popismenkuje ci su 3 alebo sa stale gulkaju?
lea...IP to isti...
a neviete co je nahodou z caly ako sa jej dari?
ahojte babule..tak co..ma janja uz to babo alebo nie? =-) dufam,ze uz ano..
a ako vy ostatne,ako sa mate? uz tu dlhsie nikto nenapisal..zrejme ste zaneprazdnene tak ako ja..aj ked sa to v praci uz zacina spomalovat a dalsi tyzden budu ziaci pozerat uz len filmy a nic nerobit..to budem musiet cosi do skoly doniest..nech sa nenudim :-D
kati..chcela by som sa opytat,ci nahodou nevies poradit s anglickym rodnym listom..potrebujeme tu pomoct s par slovickami..kedze preklad nemusi byt oficialny..dik
slav..tak ako po vikende..uz si v poriadku?
ahojcek bambulky :-)
katka blahozelam k dnesnému vyrociu ked dobré cítam...vy chodite spolu skoro ako my..no my budeme mat v oktobri uz 11 rokov..dik ale ten cas rychlo leti co...mnam a marcipanovu tortu milujem...mnam mnam..a co mu ides kupit hm..ten fotacik?
no ja si uz tiez myslim, ze porodila, vcera som na janju myslela, ze dik uz to ma za sebou alebo nie..bo to od toho 5.6 co spominala uz par dni dobrých ubehlo..ta co sa malinkej nechce na svet...
dakujem za IP katulienka...
Caute baby :-)
ako sa mate? mam taky pocit, ze janja nam uz porodila lebo vcera mala termin a do porodnice uz mala ist den pred tym...takze mozno je uz maminka x-) dufam, ze nam co najrychlejsie posle fotky :-)
Mne uz zajtra pridu svokrovci :-) strasne sa na nich uz tesim :-) koncim skor v robote a ideme ich vyzdvihnut na letisko a mame dovolenku cely buduci tyzden nech sme s nimi spolu :-) A zajtra mame s Tominom vyrocie - rovnych 10 rokov co sme spolu ;-) ten cas taaak leti...kupila som marcipanovu tortu a poobede este mu zbehnem kupit darcek, nejako som si to nechala na poslednu chvilu :-N este dnes budeme vyvarat a aj chlebicky treba spravit pre navstevu ;-)
slavulik...napisem Ti do IP :-)
ahojkovia mojenkovia :-)
nebola som tu dlho, lebo som sa nevedela dostat na moju svadbu, vzdy mi vyhadzovalo zlé heslo a konecne dnes som to uhadla tak hend kukinkujem ako sa mate a co nove janja..
no ta babulko sa ma poriadne dobre, ze sa mu nechce ist kuknut maminku a tatika :-)
katka, no jasne, že chceme ist na dovcu bud na dubaj alebo na dominikansku..
len som sa pýtala na tie delfiny ako k tomu dôjst aby sa mi splnil snicek...ci ste si tie delfiny objednali tam ked ste tam boli alebo cez cestovku vsetko..
mojenko, dominikanska v juli auguste moze byt? alebo az september...
tak dovolenku planujeme ako darcek pre oboch, tak dufam, ze to vijde...
ahojte babky
no ja stale cakam a cakam a nasej malej sa nechce a nechce. to je strasne. :-|
ja vobec netusim ci budeme oslavovat a ako. To vsetko ukaze cas, tak nechcem predbiehat, ved sama neviem co bude, ci budeme zdravi a tak dalej. Ale vy len pekne pooslavujte ;-)
slavulik....tak teda nepojdete na tu dovolenku? ci ako je to s vami? nech Ti zbytocne potom nepisem o Dubaji a Dominikanskej....tak daj vediet :-)
lea...na buduci mesiac slavime prve vyrocie svadby, ale nas caka buduci tyzden poriadne okruhle vyrocie, bude to totiz presne 10 rokov co sme spolu x-) chcem kupit tortu, dojdu akurat aj svokrovci sem za nami tak sa uz straasne tesim x-) chceme ich zobrat do Manchestra, Liverpoolu...takze o program bude postarane...a Tomasovi nieco kupim, asi podvodny fotak som rozmyslala, my si kupuje kazdy rok nieco, ale vzdy je to prekvapenie x-)
janja...a ako Ty moja? malinka si este hovie v maminkinom brusku? x-)
ahojte..vidim,ze ste sa nepochvalili,ze ako budete oslavovat vyrocie..tak aspon ja prispejem..mame zajednany predlzeny vikend na jersey..a v den vyrocia pojdeme urcite niekam do restiky na dobry obed alebo veceru..ziadne darceky nebudu..len nejaky dezert a kvety zrejme..ale zas to,co nedame na darceky,to chceme dat na to,aby sme kazdy rok sli niekde inde oslavit vyrocie..na rozne miesta x-)
ale po vikende urcite upeciem tortu a dame si vinko,kedze tam chceme mat auto..inac,mame este dost flias odlozenych zo svadby,len teraz sa nam nepodarilo doniest..tak budeme musiet kupit nejake
ahojcek pusinky :-)
presne aj mna to napadlo co si napisala ty lea....co sa týka nas, tak ja budem len rada ak si na to mangelik spomenie..chceli sme dovcu, no teraz skôr sprta on niekde inde tak som s toho moc na ble..takze dovolenka nebude mozno na sr...ale urcite by som nieco chcela..a vy co planujete hm? hodte tym :-)
ahojte..tak ja cakam a cakam,ci uz mame dalsi prirastok a ono stale nic..no teeeda =-)
baby..coskoro nas cakaju prve vyrocia svadieb :-D ako planujete oslavovat?
ahojček babulky :-)
janja ty si nam este stále 2v1..a ja uz rychlo po víkende ci nahodu ziadna novinocka..malinkej sa tam neako zapacilo..ešte nam tolko vydrzkaj...pozdravujem vospolok, som tu len na skok..cmuky
tak som tu a cela. stale hlasim stav 2v1. Doky ma vcera poslal domov a mam cakat este tyzden. Vravel, ze to este nie je na porod, tak zbytocne by sme ho vyvolali, lebo pre malu je kazdy den dobry co je v brusku. tak budeme cakat.
Ale poviem vam, som vcera bola riadne nervozna a hladna a smadna. :-|
ahojček :-)
janja, drzkame palceky..uz sa neviem dockat co nam napises... :-) :-)
katka no jasnacka, ze mi napis info, to som cakala, uz som si myslela, ze si zabudla..otazocky som písala o par riadkov vyssie...
lea, ty sa mas, este aj opekacku si stihla, no toto..ja sa chystam cca o 2 tyz. chceme ist na vysviacku jednemu priatelovi, ktorý nas sobasil...tak dufam, ze nam to vyjde..len skoda, ze ty si uz mimo tak by sme sa stretli...
Caute baby :-)
lea...tak super, ze ste si to v domovine uzili ;-) :-) ;-)
slavulik...uz ste sa rozhodli pre krajinu ci Ti mam napisat info??
Tu v UK je krasne leto ;-) uplne fantasticke pocasie x-) Teraz je tu skoro 22.00 a v kratkom rukave som na zahrade a este je svetlo :-)
ahojte..tak sme uz naspat v londyne a aj v praci..moc sa mi nechce..ale aspon doma nespim..kedze je vonku tak pekne..
na svk sme i to celkom uzili..bolo sice vselijake pocasie..no ked bolo treba pekne pocasie,tak fakt bolo :-) vela sme toho neplanovali,no aj tak mam pocit,ze sme toho dost stihli..hlavne ten vychod sme otocili..skoda,ze len tak kratko..
slav..na vychode bolo dobre..kratko..ale aj sme grilovali..dali sme si tortu a aj na navsteve boli..a aj porobili cosi,co sme slubili..takze celkom dobre to vyslo :-)
ty sa tam kedy chystas?