Svadba júl 2008

Zobraz úvodný príspevok
kedze sa uz planuju svadby na dalsi rok,tak otvaram temu julovych svadieb roku 2008..takze babenky,ktore to planujete vtedy,tak sem piste..hadam najdem aj take,ktore planuju ten isty datum ako ja..12.7.2008
Odpovedať
Profilova fotka
ahojček babulky :-) tak co chystate na predlzeny vikendik hm? kedy sa ma vratit katka, uz sa velmi teskam na fotonky.. caly, malinka musi byt uzasna, len si to pekne uzivaj...ake to je chutne, ked sa male deticky tak rychlo ucia, vnímaju, všetko sa chcu rychlo naucit a nejde im to..nadhera krasa, asi sa musim zamysliet sama nad sebou ta ne :-) cmuk idem sa nudit, dnes sa mi fakt nic v praci nechce, uz len cakam nech je end a idem domenkov...
Odpovedať
ahojte dakujem za blahozelanie x-) x-) no lea, ja radsej nejdem nic planovat, uvidime ako to vsetko dopadne :-)
Odpovedať
ahojte :-) janja..no blahozelam ku skuskam..vidis,ze si sikovna ;-) :-) caly..ideme na jersey oslavit prve vyrocie svadby..a po navrate si urobime cosi pekne doma aj so svadobnym vinkom a nejakou zalubenou tortou x-) a vy baby co planujete na prve vyrocie?
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte :-) prišla som sem kukuč..som v práci tak mám chvíľku čas aj na staré dobré júlovky :-D :-D :-D malinká je s babinou dnes sme nešli von fúka hrozný vietor ]-( a Elinka si tak super pospí v kočíku... janja..blahoželám ku skúškam :-) a hlavne k dievčatku x-) x-) meno vám príde samo, ja som to akosi cítila, že Ela jej pristane a bude ju vystihovať..podľa mňa je to také šibalské a veselé meno a presne taká je aj moja malá..momentálne sme sa naučili, že ..púúúúúúúúúú a frrrrrrrrrrrr :-D :-D :-D :-D a robí to ked sa jej prihováram čo urobila do plienočky.. no rozkošná je x-) x-) x-) a smeje saaaa no šťastie moje malé :-) lea.. a na dovolenku kam sa chystáte? a katka išla niekam oddychovať?? =-) nestíham čítať
Odpovedať
Profilova fotka
ahojček mojenkovia :-) janja, blahozelam k skuske, vidis, ze si to zvladla.. co sa tyka mien, tak vsetky su pieknucke, ale prikladam sa k alexandre, timei..ninka, tych uz je habadej a simonka to je tiez pieknucke meno... ale ja som janja taka ista ako ty, mne sa pacia strasne vela mien, nevedela by som si vybrat a to som este neporovnavala ci to pristane k priezvisko..ale my sme sa tiez ako lea rozhodli pre dve mena, tak to bude este viac komplikovane och och :-( uvidime, potom budete mne radit a ktovie, mozno sa ku mne prida este zopar juloviek haha :-)
Odpovedať
ahojte babky, hlasim, ze skusky su uz urobene, mam klud. kati, tak si to poriadne uzite. Potom nam o tom napises.
Odpovedať
Profilova fotka
lea...dakujeme pekne :-) ked sa vratim, ohlasim sa, jasne ;-) maj sa pekne, zatial papa :-)
Odpovedať
kati..stastnu cestu a uzite si to tam x-) nezabudni sa potom ozvat a pochvalit sa,ze ako bolo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
caute baby :-) ja sa teda s vami rozlucim ale len na 2 tyzdne, zajtra rano uz vyrazame x-) :-) x-) majte sa krasne a potom sa ohlasim. janja....ako dopadla skuska?? Dufam ze ok ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
janja...z tych mien co si napisala sa mi paci Alexandra aj Simona ;-) Lauru by som nedavala, uz je to dost otrepane :-| A Nina tiez neni zle :-) Mne sa este paci Vanesa, ale vadilo by mi, ze neni v kalendari, potom Simona, Martina, Nikola, Dominika a Natalia x-) Takze je ich viac nez dost. Drzim palceky na skusku :-) neboj dobre to dopadne!
Odpovedať
ahojte..tak sme v strede tyzdna :-) a vonku je stale krasne..sice este chladno teraz,no urcite sa rychlo otepli :-) janja..no tak alexandra je moja favoritka..a tak je tazke v tomto radit,kedze ho chcem uz od zakladky..no ako som pisala..timea a laura su tiez velmi pekne :-) ale do porodu urcite vyberiete to najlepsie,pripadne pri porode..ved som pocula,ze niekde davaju mena az priporode,ze babo chcu najprv vidiet :-N
Odpovedať
ahojte lea to su uz mena, ktore pasuju s priezviskom joj mas pravdu, ten cas hrozne leti. Ani nestiham vnimat. Babky, v utorok mi drzte prsty, mam dizertacnu skusku. :-S bojiiiiiiim
Odpovedať
ahoj..tak pracovny tyzden sa nam riadne rozbehol..sme si ani poriadne nestihli uvedomit,ze je utorok a uz boli tri hodiny..ale aspon to rychlo zbehlo..len este potom naspat kvoli matike a teraz sa naveceram a sup do sprchy.. janja..no ked posles do ip priezvisko,tak poradim..aby ti meno sedelo aj s priezviskom.. mne sa inac velmi paci alexandra a hadam ju aj raz budem mat..ale ani timea a laura nie su zle..my budeme urcite vyberat dve mena,nech si moze dcera potom vybrat,ktore sa jej viac paci :-)
Odpovedať
tak baby, rada budem ked mi s menami poradite pacia sa nam mena: alexandra, nina, timea, laura, simona. Ale vybrat jedno na cely zivot, och to je tazke. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
janja...tak napis aspon ake mena mate v uvahe, ake sa Tebe pacia a ake Tvojmu manzelikovi :-) no veru krati...uz sa ozaj tesime, fotky budu hlavne na FB
Odpovedať
Profilova fotka
ahojček :-) janja, no tak to je superkovo, este raz blahozelam...z menami to je problem, este mas cca 2 mesiace to stihas nieco vymysliet, alebo ti mame poradadit?
Odpovedať
Článok sa načítava...
ahojte slavi, ano, chceli sme dievcatko, no na mene sa nevieme dohodnut. :-N kati uz sa vam to krati. potom daj nejake foto, nech zavidime :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojček holubatka moje.. janja super super, dalsia julova babenka...myslim Caly, ty parada..a chceli ste dievčatko alebo chlapceka viac :-) pozdravujem zvysok, nestiham dnes makam o dusu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
janja...tak super dievcatko x-) parada ;-) uz mate vybrate meno? mne sa z dievcensky paci viacero mien :-N
Odpovedať
ahojte..konecne sa aj slniecko ukazalo.. janja..blahozelam x-) x-) x-) a tesim sa s tebou..konecne nejake dievcatko x-)
Odpovedať
ahojte konecne som sa tu dostala. vsade kopec prace. nestiiiiiiiiiiiham. ale mam novinku, cakame dievcatko x-) x-) x-)
Odpovedať
slav..mas ip ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojček babulky... dik 90% ja som si myslela že 60% mas dostavať z platu 6 mesiacov, ani to neviem, vsetko si preverim..lebo ktovie mozno o 3 mesiace by som mohla sa postarať aj o babulko ta ne..ale zatial chceme bytik... aj tebe katuska prajem krásny víkendik...
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte manzelky :-) slavi...aha tak potom je to nejake extra pripojistenie, no 4000 sk materska to je strasne ;-( nechapem ako to mozu stanovit na taku nizku hranicu. aj ked prvych 6 mesiacov dostanes nejakych 90% z platu ale potom :-( teda myslim, ze je to 6 mesiacov ak nie tak ma kludne opravte :-N nech nemam mylne info. tak ked to zistis s tou poistkou daj nam vediet nech sme v obraze. prajem vam krasny vikendik :-) x-) :-)
Odpovedať
ahojte.. slav..ked to zistis,tak daj vediet,ze co to je zac.. a pocasie je aj tu o nicom..tak sme aspon upratali,nech zajtra nemusime..a ak by malo byt krajsie,pojdeme do parku..
Odpovedať
Profilova fotka
ahojček babulky.. no neviem neviem ci to je socialka..ano ja si platim tu socialku ale keby som isla na matersku tak by som dostala cca 4000 bubakov a to je moc malo..tak mi povedali o neakej poistke, ktorú si platim 3 mesiace aj viac, kym neotehotnem a potom my to vyjde o moc moc viac ako klasicka materska ale netusim co to je..sestrička mi to ma zistit tak uvidim co to je a dam vediet.. joj babulky, dnes mame zle pocasicko v ba a to ide víkend, ak bude cely víkedn hmiet prsat tak ma klepne...
Odpovedať
kati..ale viem,ze to u nas v meste niekto riesil..neviem,ci to bolo ako cez nejaku poistovnu,ze sukromne..ale viem,ze sa zaujimali o to zvysenie materskej..no netusim ako to dopadlo..
Odpovedať
Profilova fotka
caute baby :-) lea...to sme ;-) ale radsej rychlo zaklopem na drevo nech to nezakriknem! s tymi 270 dnami mas pravdu, ale to je skor moj a Tvoj pripad, tym, ze zijeme v UK tak len v jednom state si smies hradit zdravotne poistenie a to si ho teraz hradime tu v UK kedze tu pracujeme. Pokial by sme sa teraz vratili na SVK tak narok na matersku nemas iba na nejake davky...narok na matersku by si mala v tom pripade ako pises, ze by si si musela platit socialne poistenie minimalne 270 dni pred tym ako otehotnies... slavka...ale Teba by sa to netykalo teda za predpokladu, ze si na Slovensku zamestnana a riadne platis vsetky odvody...lebo v tych odvodoch mas uz aj zahrnute aj socialne poistenie.
Odpovedať
kati..tak to ste stastni ludia potom.. ahoj slav..ako sa dari? a ty si ako prezila sviatky? co sa tyka tej materskej,tak neviem,ci to nie je prave to socialne poistenie..kde si urcis vysku mzdy,z ktorej budes platit poistenie..a musis ho platit min 270dni sa mi zda..cize to tak nejako vyjde,ze este pred otehotnenim..planujem si to zistit..ale az casom..kedze babo este hned nechceme..
Odpovedať
Profilova fotka
ta kde ste mi hm...
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?