kedze sa uz planuju svadby na dalsi rok,tak otvaram temu julovych svadieb roku 2008..takze babenky,ktore to planujete vtedy,tak sem piste..hadam najdem aj take,ktore planuju ten isty datum ako ja..12.7.2008
lori..no ja nemam rada,ked clovek fakt potrebuje surne doktora,tak moze ist akurat tak do nemocnice..a to vzacsa ani taky urgentny pripad nie je,takze si tam pobudne zopar hodin..toto tu je jednoducho otrasne vyriesene..
ten utorok je tak daleko,ze to mozem byt uz aj zdrava =-)
a co mas s tou uzlinou?
lea...že puk :-D :-D
tak ja som na tom podobne...som sa odhodlala, že sa objednám k hematologičke...s tou uzlinou..lenže dnes tam nikto nebol...zajtra je sviatok...v piatok neordinuje....až v utorok...takže až vtedy sa môžem objednať...a to ešte neviem na kedy... :-| ]-(
ahojte babule..tak my makame ako fredky..a stale sme pozadu..som zvedava,kolko nam to bude trvat v piatok..vsetko to popripravovat =-)
vidim,ze sa tu uz niekto dalsi hlasi so zdravotnymi tazkostami..
ja som dnes bola u doktora a ten puk ma cas az dalsi tyzden..takze musim cakamt do utorka,kym dostanem lieky..hadam sa to prilis nezhorsi..lebo uz teraz nevladzem ani kaslat ani smrkat..a netusim,ci mi cosi este v hrdle ostalo..tolko som sa nakaslala :-S aspon nemam teplotu..tak cosi pozitivne..
caly...awooooj :-D
zas ťa chytá hrdielko? á..svina jenda :-p ...tak si daj ten zázvorový čajík x-)
a na akú farbu budete malovať tu stenu? dúfam, že niečo pjekné..marhulková a pod. :-D
a kedy tu budeš..dúfam, že budúci týžden? =-) to by me mohli dať spicha :-D ...lebo tento piatok a sobotu idem do TO k babke a dedkovi :-)
ja mám práve nervy..lebo som nervozna kvoli tým výsledkom štítnej žlazy..a bude to až v piatok ]-( ...tak čakám dalej....
a píšem píšem...mám z toho total guláš...neviem, ako to mám rozčleniť na kapitoly a podkapitoly... :-S 8-(
ahojte babenky :-)
ja som tiez chora ]-( ma boli hrdloooooo ]-( ]-( na porazenie a nedavno som pisala, ze budem stastna ked ma to obide... :-(
ale kloktam solou takze dufam, ze to neprepukne...
no ja mam tolko roboty, ze sa mi nechce ani pisat o tom...sa mi uz sniva o skrabaní stien a vode, elektrike...tak totiz to vyzera moj obchod zatial ]-( dufam, ze uz buduci tyzden malujeme....
ideme vo stvrtok do Polska a v piatok do BA a travim tam vikend :-) chcem ist mrknut na Floru-vystavu x-)
lorinko-neprides???? ;-) v sobotu by som chcela ist :-)
lea...napisem do IP a som radaaa, ze som ti pomohla ;-)
tak sa majte zatial..dnes idem ku kadernicke trosku stmavit vlasky lebo sa idem fotit na oznamko a chem byt ,,kočkaaa,, :-D
uckajte sa moje diplomky ;-)
awooojte x-)
pia...ja dnes makám od rána...teraz idem písať dip x-) ...a ten krk..to možeš mať, že si zle spala...alebo ťa ofúklo..aj mne sa to občas stáva.
mna stále bolí tá uzlina...zas si namýšlam katastrofické scenáre :-| ]-(
lea...my sme také dve zdochlinky :-p :-D
ahojte baby..tak ja som bola dnes znova v praci a ziadna slava..chora som ako fras..zajtra sa pokusim zajst ku doktorke..ak nie,tak sa budem musiet objednat na piatok..
nasa sefka lezi v posteli s prisernou alergiou..kolegyna zas nejaky zapal a pojeda atb..a dalsia ucitlka nic moc..a to mame v pondelok prakticke skusky..takze bude fakt zabava..
caly..dnes mi prisla zasielka..a je presne taka,aku sme zhanali..dakujem mooooc :-) poslem ti za podakovnie oznamko ;-) len mi musis napisat adresu ;-)
avojte ;-) ako sa mavate? ja mam seknuty krk ;-( tak strasne ma boli, ale neviem z coho..priserne, aj drahy mi to vecer masiroval, ale mam pocit, ze ma to boli este viac :-|
lori..uceniu som teda dnes vela nedala, neda sa mi nejako :-S
shaarka...my oznamká tiež vymyslené máme :-D píšem slovosled jak madar :-D :-p ...ale chceme to vytlačiť tento štvrtok..lebo v piatok odchádzam ka starým rodičom a chcem im to už rozdať x-)
a ja stresujem zo školy. :-S ..a svadbu nemám ani v pate :-N
caly...oznamká máme akurát vyfotené..ale ešte text nie je dokončený :-| ..ale to má na starosti chlop...takže mu nechávam volné pole posobnosti :-D ..ja mám teraz iné problémy :-p
ale už je fakt najvyšší čas :-D
pia..ja som tomu dnes tiež moc nedala...bola som v knižnici na opačnom konci Ba :-p ...a ako som prišla domov..som začala hned čerpať z nových zdrojov infošky, takže som písala dip...a učnie išlo bokom...ale zajtra di to vynahradím :-N
všetkým kočkám pekný večer x-)
lorinko...kto sa pyta vela sa dozvie :-D :-D
tak si to uzi dnes a najdi vsetko co potrebujes ;-) ja idem dnes doma trochen poupratovat :-S a nieco uvarit lebo sme vsetko zbodli vcera... :-)
a bolo by nam ist uz aj na matriku a tak..lebo uz sa to bllizi..
ozaj lorinko...uz mas oznamka???? ja uz chytam paniku :-( mi nemame ani len namet!!! =-)
brééé ráááno x-)
caly...awooj..takže už finišujete na obchodíku? :-N to musí byť super pocit robiť na niečom svojm x-)
ja sa idem zas učiť...a potom makám do dvoch knižníc...a ani v jednej sa neviem zorientovať...to sa budem vypytovať každého jak tela, že kde to je 8-( :-D
lea...takže máme podobný problém :-| mna to tiež stále pobolieva ]-(
pia...na 8smu som to už nestihla :-p ale idem do toho... :-D
dobré ranko julovky...
lorinko..tak si sa uz konecne ukazala aj tuu :-) ..no konecne ;-) ... ja som cely vikend makala na obchode a aj s mojim milym..on len tak pomalicky, bol dost unaveny do celom tyzdni a skoro cely piatok prespal, sa zobudil boli tri hodiny poobede..chudatko moje, ale uz je ok. :-)
lea...tak sa lieckaj, boooze teraz by som nezvladla chorobu..by ma riadne napaprcila, keby prisla ]-(
pia..tak vela stastia pri ucení nech vam to pali aj poobede :-D
katka..dakujem za prianie zdravia pra mojho mileho :-)
aj VÁM vetkym babky moje x-)
firky...vitaj medzi nami :-) a píííš co a ako prípravy ;-)
lea...máš pravdu...to asi nie je zas také akútne...mna zas furt pobolieva v lavej uzline ]-( ...už asi dva mesiace...a pred rokom mi to robilo tiež :-S ...ale minulý rok mi pobrali tolko krvi...že som bola ja vysušená slivka :-p :-N ...a nič také závažné nezistili...teda až na relatívnu lymfocytozu.... :-p
inak..prišla mi sponečka od catyky...mám aj v albume x-)
posledný termín je 28 júna :-| ...ato ešte teoriu skoro nemám...len časť výskumnej časti :-p ...ale to chcem dne dorobiť....a zajtra po tie knihy...tak dúfam, že mi to pojde rýchlejšie... x-)