kedze sa uz planuju svadby na dalsi rok,tak otvaram temu julovych svadieb roku 2008..takze babenky,ktore to planujete vtedy,tak sem piste..hadam najdem aj take,ktore planuju ten isty datum ako ja..12.7.2008
presne...ja som sa akurat naranajkovala....klasika moj ritual :-) ranajky, potom pozriem sup rychlo na net a idem sa ucit ;-)
juuj, tu leje, to ma bude akurat brat hajat, a nie sa ucit :-|
ja si ti čítam ...čítam...niečo mi ide lepšie...a niečo úplne na prd :-S ...a medzitým musím zhánať literatúru na dip...takže zajtra idem do petržalky do pedag. knižnice...to budem blúdiť jak blúdny holandan :-D ....a budem tam trapošiť...lebo nieviem ako to tam funguje :-| ...bola som v univerzitnej knižnici...ale tam bieda z knihami :-S
brééé ráánečko x-)
my sme boli včera u chlopovho fotra....takže učeniu som moc nedala...teraz mám výčitky...tak to idem dobehnúť x-)
caly...ta de si segra? :-D
pia...ako ide učenie? a kedy to presne máš? nám ešte nedali presne zoznam, kto kedy ide.... :-|
lea...a čo si zas chorá? =-) ...ja čakám na výsledky z krvi tento týžden...dúfam, že to bude ok :-)
a všetky zdravím...a aj novú júlovku x-) ...máte to v ten istý den ako my :-D
no bolo to fakt neprijemne..ale akosi som to zvladla..
zavoj som si objednala novy..ale urcite si ho dam..budem ho mat tak dlho,ako vydrzi..hadam nespadne skor..
budem ho mat len do redoveho max. ak cosi,dam skor dole..
malym konecne dosli satky..dostanu kosicky s lupienkami a budu ich rozhadzovat v kostole..
velke budu pomahat,ak cosi..a tie dostanu kyticky..budu pomahat pri usadzani ludi v kostole..chcem moju rodinu na jednej strane a jeho na druhej strane..plus s prezlecenim mi hadam pomozu..budu drzat kvety,co dostanem..a ked bude cosi treba..ako pripinat pierka..tak to budu ony robit..a este mozno v sale cosi..musim rychlo premyslat..co treba..ale este take,ze vyzdoba aut..to oni budu pomahat..a aj domu nevesty..
lea Ty budes mat zavoj ako ja. dokedy si ho nechas? myslim, ci az do polnoci kym nebude redovy alebo si ho das dole uz skor? a este mi napis o Tvojich druzickach - malych, budu mat aj kyticky? a co budu mat na starosti?
myslis, tu hadicku, co Ti strcia az do zaludka? Mojej mamine to robili a ona je strasna panikarka a to nevydrzala a vytiahla si tu hadicu prec a lekar kuka, ze co to robi :-. a zas moj dedo bol na tom uz asi 8-9 krat a on si uz na to zvykol....ale musi to byt neprijemne :-S
tak potom to je ine...no niekomu to pomoze ked mandle vyberu a niekomu to uskodi, to je potom velka smola, lebo uz niet cesty spat...je to trosku loteria niekedy....
zacalo teraz..asi uz prostestuje..kedze sa dozvedelo,ze mozem si dat odstranit tie mandle..
ja by som chcela sit..zajtra by som chcela kuknut latku na saty a potom sit..a relaxovat..
hrdlo? este stale? ci zase? chceli by sme ist na vylet do Chestra, kazdy mi hovori, ze je tam krasne a chceli by sme aj grilovat na zahrade, ak to vsak pocasie umozni. dufam hej, posledne dni bolo pekne. Ty mas co v plane?
ahoj pia..no ja som si vzala cukrik na hrdlo..ma riadne skriabe..a cukriky som minule vylozila..
rozmyslam,ci bude dobre riesenie dat vonku mandle..alergolog povedal,ze je na mne,ci ich dam prec..ze jemu to nerobi nejaky problem..
jeej panelak..ten si kuknem trocha neskor..
Ďakujem a nevadí...Prípravy sú v pohode, už máme hudbu,kameru a zároveň fotografa,obrúčky, zákusky(zatiaľ bez torty), kaderníčku a kozmetiku.Chýbajú nám ešte pozvánky, poháre a čas sobáša,ale to sú detaily.Už som si rezervovala aj šaty,ale rozhodla som sa ,že si asi kúpim vlastné:)
ahojte baby..konecne piatok...a v pondelok volno..super :-)
caly,no vcera som padla mrtva o osmej,takze som si ani neprecitala,ze kedy pride..ale hadam,dnes uz relaxoval..spolu s tebou
firky..vitaj..a napis,ze ako idu pripravy ;-) :-)
myslim,ze asi ziadna z nas tam nebola..